Forum Włocławek

Słuchałem dzisiaj radia PiK ,ale p.Krut-Horonziak
Słuchałem dzisiaj radia PiK ,ale p.Krut-Horonziak piała.Pieją kury ,pieją nie czują koguta.Na koniec redaktor podsumował. Są trzy postępowania prokuratorskie.Jedno na prośbę referendarzy,drugie na prośbę Lewandowskiego i trzecie najważniejsze bo Komisarza na nieboszczyków ,którzy zmartwychwstali i się podpisali. Ale jaja -na...
Komentarzy2
Wyświetleń535
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BogdanWłocławek
A tu jest odPOwiedź komu POlskie POlityczne głupki już
A tu jest odPOwiedź komu POlskie POlityczne głupki już sprzedali Polski gaz -http://biznes.onet.pl/lupki-w-rekach-sorosa,18567,5577089,1,prasa-detal...niedługo dowiemy się że musimy kuPOwać ten gaz od ...starozakonnych ...bo łupki są na terenach które dostali w ramach POwojennych odszkodowań od rządu Tuska ...i tak PO kawałku...
Komentarzy13
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Dębczyński,pokazałeś się nareszcie,masz swoje 5
Dębczyński,pokazałeś się nareszcie,masz swoje 5 min.,zrób sobie referendum,czy jesteś potrzebny jako straznik ludzi pracy,bo ja uważam ,że nie,twoje miejsce w Saniko,bo manometry cię nie chcą,tam chcą fachowców.Bierzesz grube pieniądze ze składek,a nic nie robisz.Lebiedziński z kolei gada takie bzdury w kółko to samo,sam sobie...
Komentarzy8
Wyświetleń559
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Przerwać pępowinę od archaicznego trupa jakim jest
Przerwać pępowinę od archaicznego trupa jakim jest Trybunał Konstytucyjny. To nie powinno istnieć. http://lewysierpowy.blox.pl/2013/03/Trybunal-musi-odejsc.html
Komentarzy2
Wyświetleń571
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Do wrocławskiego Koła Marketingu Politycznego PO dopisano
Do wrocławskiego Koła Marketingu Politycznego PO dopisano 93-latkę, a do Koła Ekologicznego – jej dwie córki, 67-latkę i cztery lata młodszą siostrę. - Jakiś wnuczek trochę się rozpędził – komentuje w rozmowie z "Newsweekiem" poseł Jarosław Charłampowicz z władz dolnośląskiej PO. Tygodnik pisze o pompowaniu...
Komentarzy3
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
POdobno mieliśmy mieć niższe POdatki , a tymczasem
POdobno mieliśmy mieć niższe POdatki , a tymczasem ...-http://biznes.pl/magazyny/energetyka/gazownictwo/od-1-listopada-2013-r-akcyza-obejmie-gaz-ziemny-cz,5576710,magazyn-detal.html.....złotousty kłamca POnownie robi Polaków w konia ...kolejnu ukryty POdatek już niedługo wyczyści nasze kieszenie ..PO złodziejsku jak zwykle ..A Polak i...
Komentarzy4
Wyświetleń581
Śledzących0
Ocena3
Po przeczytaniu ostatniej wypowiedzi jednego z radnych partii
Po przeczytaniu ostatniej wypowiedzi jednego z radnych partii rządzącej miastem zastanawiam się nad poziomem kultury politycznej we Włocławku. Pan ten twierdzi, że demokratyczna decyzja jaką podjęło kilkanaście tysięcy mieszkańców Włocławka składając podpisy pod wnioskiem o referendum, jest tak naprawdę wynikiem kłamstwa i...
Komentarzy19
Wyświetleń412
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Maciej GawrysiakWłocławek
Witam. Macie Państwo jakieś informacje dotyczące karuzel ?
Witam. Macie Państwo jakieś informacje dotyczące karuzel ? Gdzie sie one znajdują. Proszę o odpowiedz
Komentarzy4
Wyświetleń589
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Adam KowalskiWłocławek
Tak sobie siedzę i obserwuję całą tą akcję jaka dziś
Tak sobie siedzę i obserwuję całą tą akcję jaka dziś rozgrywa się w stolicy i tak myślę .... . Ok, może i żądania słuszne, skrócenie wieku emerytalnego, podniesienie minimalnej płacy, rezygnacja z elastycznego czasu pracy i tak można w nieskończoność. Widzę, że protestuje pielęgniarka z 20 letnim stażem , która zarabia...
Komentarzy3
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Auta na gaz w POlsce coraz bardziej POpularne
Auta na gaz w POlsce coraz bardziej POpularne -http://biznes.onet.pl/rosnie-popularnosc-lpg-miliony-aut-w-polsce,18550,5576891,15083605,fotoreportaze-detal-galeria...ale jakby odliczyć od ceny benzyny (wolnorynkowe ???)złodziejskie POdatki , akcyzy i inne jawne i ukryte haracze ustalane głosno i PO cichu przez POlityczną zarazę to...
Komentarzy0
Wyświetleń471
Śledzących1
Ocena0
Ostatni, słoneczny weekend spędziłem z rodziną w Toruniu,
Ostatni, słoneczny weekend spędziłem z rodziną w Toruniu, gdy w niedzielę pod wieczór wracaliśmy do naszego miasta wrażenie było takie jak byśmy wylądowali na innej planecie, a to przecież niecałe 50 kilometrów. Ta ulica Tumska i reszta "starówki" robią wrażenie... Bród, smród i sromota. Jedynie obiekty sakralne odnowione z...
Komentarzy6
Wyświetleń518
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~darkbrekerWłocławek
Kiedyś mówiłem jak wyjeżdżałem z tego kraju że jak
Kiedyś mówiłem jak wyjeżdżałem z tego kraju że jak Polska wejdzie do Unii to zostaną w niej sami emeryci i renciści.Teraz jakby to wszystko było prawdą do grupy emerytów doszli desperaci a do desperatów nawet fanatycy.Prym na tym portalu wiedzie pytajnik któremu nie dogodziła by nawet 18-letnia piękna dziewczyna .Zazdrośc i...
Komentarzy7
Wyświetleń431
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Panie Wojtkowski, Pani Kopaczewska weście się za swojego
Panie Wojtkowski, Pani Kopaczewska weście się za swojego kolegę z PO - S. Kopyścia, co ten Pan robi w zarządzie województwa! RADIOTERAPIA - to powinien być Was wszystkich priorytet - to Platforma rządzi i rozdaje pieniądze w województwie. JAK WY SIĘ NIE WSTYDZICIE!!! A Kopyść jakieś "bzdety" opowiada o innych inwestycjach- jest coś...
Komentarzy7
Wyświetleń572
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DawidWłocławek
Szanowne forum czy możecie udzielić pomocy w
Szanowne forum czy możecie udzielić pomocy w rozszyfrowaniu stwierdzenia... ,,fałszywe referendum''.... które padło z usta pana który przed wyborami samorządowymi rozdawał włocławianom zupełnie ,,za darmo'' jabłka ,,wyborcze'' , obiecywał darmowe bilety MPK i ,,koniec z partyjniactwem''w samorządzie ... ? W takich państwach jak...
Komentarzy4
Wyświetleń550
Śledzących0
Ocena1
Ułożyli kostkę wokół zaparkowanego samochodu.Takie
Ułożyli kostkę wokół zaparkowanego samochodu.Takie rzeczy tylko w Polsce. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Ulozyli-kostke-wokol-zaparkowanego-samochodu-Straz-miejska-szuka-wlasciciela-film,wid,15980625,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń508
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Wstrząsające niedopatrzenie związkowców- wręcz hańba!
Wstrząsające niedopatrzenie związkowców- wręcz hańba! Do czego to podobne żeby w miasteczku namiotowym nie było KAPLICY? Polak - patriota tak robi? Skandal!!! No chyba ,że coś przeoczyłem w tej kwestii..... jeśli tak to mnie poprawcie!
Komentarzy16
Wyświetleń563
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Otrzymałem kartę rozliczeniową c.o ze spółdzielni WSM.
Otrzymałem kartę rozliczeniową c.o ze spółdzielni WSM. Zużyłem 66 jednostek. Mam zwrot 200 zł. Wydaje mi się że to trochę za mało. Wygląda mi to na przekręt. Napiszcie kto ile zużył c.o i ile ma zwrotu.
Komentarzy1
Wyświetleń791
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ogrzewanieWłocławek
V kolumna PO zmienia skórę ?
V kolumna PO zmienia skórę ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-firma-badawcza-szuka-nowej-nazwy-dla-palikota/8nw93....POdstęp POlityczny sie nie POwiódł ? a kiedy będzie ,,sztandar wyprowadzić'' ? Moj ,,sympatyzujący'' szef zostanie ,,w rozkroku'' ? Te same gęby , inna nazwa ..trudo mu będzie się POłapać w tym wszystkim...
Komentarzy0
Wyświetleń417
Śledzących0
Ocena1
A co po referendum? Komisarz pewnie z PO, a jak znam życie
A co po referendum? Komisarz pewnie z PO, a jak znam życie to we Włocławku PO-PiS. Przyspieszenia nabiorą remonty i budowy w mieście? Przez rok do wyborów spadnie bezroboicie? NIE, tylko zmieni się "towarzystwo" przy "korycie", a dla mnie nie ma to znaczenia! NIE IDĘ na żadne referendum, które niczego nie zmienia-szkoda czasu!
Komentarzy18
Wyświetleń605
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KilimandżaroWłocławek
Protesty społeczne już jutro w Warszawie , taki rząd to
Protesty społeczne już jutro w Warszawie , taki rząd to nie rząd !
Komentarzy5
Wyświetleń572
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mnWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA