Forum › Włocławek

Dość długo było o tym cicho. Podejrzewałem właściwie,
Dość długo było o tym cicho. Podejrzewałem właściwie, że sprzedaliśmy komuś ten patent. A jednak nie. Jednak rusza produkcja polskiego grafenu co mnie mocno ucieszyło. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15155849,Polacy_zaczeli_produkowac_grafen__Tusk__To_historyczna.html#BoxSlotII3img
Komentarzy4
Wyświetleń784
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dzięki Unii Europejskiej wymieramy!!! Jest nas coraz to
Dzięki Unii Europejskiej wymieramy!!! Jest nas coraz to mniej! Niestety ale takie są fakty. http://niezalezna.pl/49636-szokujacy-raport-po-wejsciu-do-unii-rozpadaja-sie-rodziny-polska-wymiera
Komentarzy20
Wyświetleń849
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Szef jednostki NATO w Bydgoszczy jest Polakiem. I co z tego ?
Szef jednostki NATO w Bydgoszczy jest Polakiem. I co z tego ? Pilne wydatki. Zbrojenia. Dzieci polskie glodzone sa przez rzad bo rodzice nie maja pracy. Złoty Krzyż Zasługi Niemieckich Sił Zbrojnych, Medal Prezydenta Miasta Bydgoszczy...Zenada;Zamiast baz wojskowych niech zaczna budowac zaklady pracy.
Komentarzy10
Wyświetleń698
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
MPK wprowadza od nowego roku zmiany w rozkładach niektórych
MPK wprowadza od nowego roku zmiany w rozkładach niektórych linii. Nowe rozkłady będą dostępne od 20.12. Aż się boję to zobaczyć. Typuję m.in. zmniejszenie liczby kursów linii nr 2.
Komentarzy1
Wyświetleń470
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Dziękuje osobie, która odesłała mi zgubiony dowód
Dziękuje osobie, która odesłała mi zgubiony dowód rejestracyjny od bmw. Jak widać są jeszcze uczciwi ludzie na świecie. Jeszcze raz bardzo dziękuję uczciwemu znalazcy !
Komentarzy0
Wyświetleń532
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RobertWłocławek
Unijne "dotacje" jak jest naprawdę:) ? Podziemna TV ci
Unijne "dotacje" jak jest naprawdę:) ? Podziemna TV ci wytłumaczy :) https://www.youtube.com/watch?v=MoqsKno5PiY
Komentarzy5
Wyświetleń766
Śledzących0
Ocena1
Polska jest wyjatkiem. Dla ochrony srodowiska, o ktorej
Polska jest wyjatkiem. Dla ochrony srodowiska, o ktorej ciagle sie mowi i dla "bezpieczenstwa" zwieksza sie w miastach predkosc i likwiduje transport zbiorowy.
Komentarzy7
Wyświetleń809
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Dobra Panowie i Panie mimo tego ze nie obchodzę życzę wam
Dobra Panowie i Panie mimo tego ze nie obchodzę życzę wam dobrze spędzonych Świąt dobrej wódeczki fajnej dupeczki no i ogólnie zdrowych . Myślę że nie rozsadzi was po kapuście proponuje poranne bieganie . Ale jak by co od 23 jestem w Jeseniku w Czechach blisko Polski chata nazywa się Ramzowskie Sedlo zapraszam jakby ktos...
Komentarzy8
Wyświetleń642
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Jak ,,dostojnie '' przebiegła we Włocławku rocznica
Jak ,,dostojnie '' przebiegła we Włocławku rocznica wrowadzenia przez agenta KGB i jego kolegów z WRON-y stanu wojennego .... Taaaa ...oni czczą(mamone) , oni pamietają o pełnych portfelach ) ale o tych ktorych kazali pałować i zamykać chcą zaPOmnieć jak nabardziej ...tylko Pan Sieraczkiewicz przypomniał młodzieży kto ich...
Komentarzy8
Wyświetleń679
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
Międzynarodówka skrajnej prawicy przeciwko Unii
Międzynarodówka skrajnej prawicy przeciwko Unii Europejskiej. We Francji i w Holandii coraz wiecej glosow za wycofaniem sie z Europy. Geert Wilders, szef holenderskiej Partii na Rzecz Wolności chce wyzwolic Holandie od "potwora z Brukseli". Marine Le Pen, kierujaca francuskim Frontem Narodowym też mówi o wyzwoleniu spod dyktatu Brukseli....
Komentarzy14
Wyświetleń813
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Nazywana jest Niedzielą Radości. W liturgii dominuje
Nazywana jest Niedzielą Radości. W liturgii dominuje różowy kolor szat, a także jednej ze świeczek. http://www.swrodzina.pl/Foto/advent3.jpg Boże, spraw, abyśmy z radością mogli obchodzić wielką tajemnicę naszego zbawienia.
Komentarzy23
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Trzecia niedziela AdwentWłocławek
Pod Warszawa scigaja sprawcy śmiertelnego wypadku, ktory
Pod Warszawa scigaja sprawcy śmiertelnego wypadku, ktory przejechal mercedesem 13go chlopca i zbiegl. Ten sam 5 lat temu zabił juz w ten sam sposob czlowieka. Recydywista. Siedzial we wiezieniu, sedzia szadecydowal, ze moze wyjsc wczesniej. Co to za prawo ! Jak ktos z glodu ukradnie kromke chleba albo zetnie drzewo na opal zeby ogrzac sie, to...
Komentarzy1
Wyświetleń399
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
a co NATO nasi ,,silni (w gębie), zwarci(w du...e) i
a co NATO nasi ,,silni (w gębie), zwarci(w du...e) i gotowi(do skoku na OFE) POlitykierzy -krętacze ? http://wiadomosci.onet.pl/swiat/bild-rosja-rozmiescila-w-kaliningradzie-rakiety-krotkiego-zasiegu/qr2bj - Juz konta w Szwajcarii pełne i w razie czego bohatersko spiepszać będą mieli gdzie ...?
Komentarzy9
Wyświetleń694
Śledzących0
Ocena3
Volkswagen zamierza wybudować nowy zakład w Polsce.Nasze
Volkswagen zamierza wybudować nowy zakład w Polsce.Nasze miasto utraciło wiele zakładów przemysłowych i jest wielkie bezrobocie.Dlaczego władze miasta oraz nasi parlamentarzyści nie robią nic aby powalczyć o taką inwestycję.Miasto dysponuje terenem po planowanym osiedlu Leśna Polana z pobliską bocznicą kolejową,szosą krajową 1...
Komentarzy9
Wyświetleń644
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~maksWłocławek
Na co jest przeznaczany nasz ,,misyjny '' abonament
Na co jest przeznaczany nasz ,,misyjny '' abonament cd......http://wiadomosci.onet.pl/kraj/press-tvp-wprowadza-zakaz-zatrudniania-krewnych-swoich-pracownikow/tk30x - i co teraz będzie z POciotkami Sb-eckimi typu PO..kraśko, Kozyra , Lisowaty ...i pozostałymi ,,owocami'' POmagdalenkowych układów ? Może założą ,,kumitet łobrony...
Komentarzy6
Wyświetleń986
Śledzących1
Ocena1
Nowe rozklady jazdy od niedzieli, podwyzka biletow. A jak ?
Nowe rozklady jazdy od niedzieli, podwyzka biletow. A jak ? trzeba dorobic prezesow, bo na polepszenie kolei to niestety nie ma pieniedzy. Sa pociagi z Warszawy do Bydgoszczy pomijajace nasz mroczny, biedny Wloclawek, ktoremu nie pomogly niezmiernie drogi stadion, kostki granitowe, przystan nikomu niepotrzebna.
Komentarzy8
Wyświetleń740
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Nowy rok Nowe przepowiednie:) Co wam się kojarzy z nowym
Nowy rok Nowe przepowiednie:) Co wam się kojarzy z nowym rokiem? https://www.youtube.com/watch?v=0g-Je8lkTDI
Komentarzy3
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Czy wiecie coś więcej na temat tych darmowych szkoleń, ale
Czy wiecie coś więcej na temat tych darmowych szkoleń, ale czy ktoś był może i pytał co i jak? Bo ja nie potrafię zrozumieć czy mam sobie wybrać jedno czy kilka i ten formularz jest dla mnie niejasny.
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~malalaWłocławek
Poruszałem tu temat zawyżonych opłat za wywóz śmieci.
Poruszałem tu temat zawyżonych opłat za wywóz śmieci. Warto posłuchać jak Naczelnik próbuje wykręcić sianem redaktora i robi to zwalając całą winę na prawdopodobnie nie istniejących dłużników. Dlaczego redaktor dał się tak zrobić w jajao i to drugi raz.Jak ludzi nie stać na płacenie to niech im dołoży Caritas. Panie...
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Kto zgadnie ile miejsc we Włocławku jest im.Popiełuszki
Kto zgadnie ile miejsc we Włocławku jest im.Popiełuszki
Komentarzy2
Wyświetleń675
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~siwy 5419Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA