Forum › Włocławek

Ktos kiedys pytal czy mozna lepic dziury w drodze jak jest na
Ktos kiedys pytal czy mozna lepic dziury w drodze jak jest na minusie. Odpowiedz chyba juz jest znana. http://www.youtube.com/watch?v=iZ-KwEpd_R0#t=12m10s
Komentarzy2
Wyświetleń793
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ArchiwistaWłocławek
Proszę napisać szczerze.Czy ktoś widział rudego cygana?
Proszę napisać szczerze.Czy ktoś widział rudego cygana?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Mam pytanie do działkowców. Czy drzewko kasztanowca można
Mam pytanie do działkowców. Czy drzewko kasztanowca można szczepić jak się na nim pojawiają mysie uszka?
Komentarzy2
Wyświetleń953
Śledzących0
Ocena2
Już mi ręce opadają,jak widzę i słyszę tych artystów z
Już mi ręce opadają,jak widzę i słyszę tych artystów z PiS,w kółko to samo,każde posunięcie obecnych władz jest krytykowane.Chmielewski,Stocki w telewizji,radio,lodówkę otwieram,ci sami.Od kiedy to w RM.zasiada opozycja,wy macie pracować dla dobra miasta,bez wyjątku dla wszystkich mieszkańców,i wspierać władzę wykonawczą,a...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Jan..Włocławek
A solidaruszki znowu biją się o
A solidaruszki znowu biją się o duszki.SOLIDARNOŚĆ!SOLIDARNOŚĆ! Hahaha http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/325634,kaczynski-nie-moze-powtorzyc-sie-klamstwo-katynskie.html
Komentarzy0
Wyświetleń538
Śledzących0
Ocena1
Wiem, rozpracowalem to, bedzie wesele. Otoz w Pan Jacek
Wiem, rozpracowalem to, bedzie wesele. Otoz w Pan Jacek Lebiedzinski, nowy asystent Prezydenta Paluckiego zakochal sie i bedzie wesele. Nowozency dostana posag w postaci pracy dla nowego ziecia (jak wrobelki cwierkaja okolo 10000 miesiecznie). A skad przyklad? Z...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WeseleWłocławek
Przpomnę temat -płatny parking pod szpitalem -parkowanie w
Przpomnę temat -płatny parking pod szpitalem -parkowanie w lesie lub gdzie się da -czy uważacie to ryzykowanie wypadkiem za normalne ?
Komentarzy2
Wyświetleń928
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Tylko pazerność i głupota powoduje wzrost cen cukru w
Tylko pazerność i głupota powoduje wzrost cen cukru w Polsce. Przy okazji dorabiają się pośrednicy i kwitnie "export" z Niemiec i Czech.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OlafWłocławek
Nasz wódz teraz wspaniale się bawi w Indiach niczym
Nasz wódz teraz wspaniale się bawi w Indiach niczym Vinetu a my żyjemy w szarej rzeczywistości nie Długo z Biedy i nie dostatku wyjdziemy na ulice tak jak w Libii czy Egipcie i Będziemy błagali Boga o zmianę Wodza : ). nowe Zwariowane pomysły Prezydenta -Podnieść o 50% Opłatę za żłobki i przedszkola -Zlikwidować ABK i...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antypWłocławek
Jak to się robi na Dzikim
Jak to się robi na Dzikim Zachodzie. http://www.wykop.pl/ramka/658583/praca-w-tvp-po-falszywym-e-mailu-z-kancelarii-prezydenta/ Może by protestować we Włocławku?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TestWłocławek
Wczoraj moje dziecko zostało uraczone w szkolnej stołówce
Wczoraj moje dziecko zostało uraczone w szkolnej stołówce na obiad... śledziem. Oczywiście, podobnie jak większość koleżanek i kolegów, wróciło do domu głodne. Już kolejny raz. Ciekawa jestem kto układa szkolne jadłospisy. Układając środowy, ktoś musiał być na niezłym kacu! A może zostało mnóstwo śledzi po nauczycielskim...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~m_krasWłocławek
Proponuję zapoznać się z poniższym artykułem - w
Proponuję zapoznać się z poniższym artykułem - w kontekście niedawnych tzw. "manif". Tego jeszcze "nie grali";((, szok. http://www.wykop.pl/ramka/203261/wychowujmy-dziecko-bezplciowo/ Aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy mają miejsce:(( Oto do jakich absurdów, wypaczeń i patologii może doprowadzić feministyczny punkt widzenia...
Komentarzy3
Wyświetleń994
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nasze słoneczko się budzi. Wchodzimy w kolejny cykl
Nasze słoneczko się budzi. Wchodzimy w kolejny cykl aktywności słonecznej. Jeszcze miesiąc temu Słońce było gładkie jak pupa niemowlaka, a teraz....zobaczcie sami: http://www.swpc.noaa.gov/SWN/index.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obserwator_niebaWłocławek
Po dokładnym przeczytaniu tego artykułu i załączonych do
Po dokładnym przeczytaniu tego artykułu i załączonych do niego linków doszedłem do wniosku ,ze w obecny ustrój doprowadził i wychował m.in. na drodze katechezy nowe pokolenie składające się z k.... i złodziei.I nie jest to jakiś margines.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Tak często narzekamy na stan dróg w naszym
Tak często narzekamy na stan dróg w naszym mieście.Dziury, pęknięcia jezdni, nierówna nawierzchnia, błędy w oznakowaniu i wytarte pasy ruchu. A tak wygląda najdroższa trasa w Polsce, S8, niespełna dwa miesiące po...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Prawdziwe problemy Polski: 1. Czy Jaruzelski pojedzie na
Prawdziwe problemy Polski: 1. Czy Jaruzelski pojedzie na beatyfikację 2. Czy PSL i PJN wejdzie do sejmu 3. Ile ubyło w sondażach platformie (celowo z małej litery) 4. In vitro 5. Aborcja 6. Związki homoseksulane 7. Parytety 8. Rozkład jazdy PKP 9. Krzyż 10. Obchody 10 kwietnia Macie jeszcze jakieś pomysły?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~widz_26Włocławek
jutro tzn , 10 marca w godzinach 14-15 odbędzie się
jutro tzn , 10 marca w godzinach 14-15 odbędzie się pikieta w obronie "Staszica". Zainteresowanych Serdecznie zapraszam pod Plac Staszica 1 dziękuje : ).
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xXxWłocławek
Wielkie BRAWA dla nauczycieli z ZS nr.4 za nagraną piosenkę
Wielkie BRAWA dla nauczycieli z ZS nr.4 za nagraną piosenkę na Dzień Kobiet. Serdecznie Was Nauczyciele pozdrawiam . Prosimy o bis. youtube.com dzien kobiet ZS4
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~[-]Włocławek
Dziękuję za życzenia i przesyłam wam pioseneczkę,która
Dziękuję za życzenia i przesyłam wam pioseneczkę,która wczoraj dostałam od kogoś z tego forum: http://slajdzik.pl/slajd/slajdzik-z-humorem-18168
Komentarzy0
Wyświetleń740
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Dlaczego jeszcze nie został powołany członek zarządu MPK?
Dlaczego jeszcze nie został powołany członek zarządu MPK? Mijają 3 miesiące od rozpisania konkursu a wygranego nie widać.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA