Forum › Włocławek

Dlaczego są takie duże różnice w cenach leków we
Dlaczego są takie duże różnice w cenach leków we włocławskich aptekach. Np. cena leku na oczy w pewnej Aptece przewyższa o prawie 20 zł cenę takiego samego leku w innej Aptece. Przykładów takich jest mnóstwo.Dlaczego jednym właścicielom opłaca się sprzedawać po takich cenach,a drudzy dają ceny z księżyca. Tą aptekę omijam...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OnaWłocławek
"Rzeczpospolita": Ogromne zadłużenie Torunia i
"Rzeczpospolita": Ogromne zadłużenie Torunia i Włocławka Ważne ,że miasto kwitnie w oczach.Czystość,ład i porządek .Po prostu jak Wydział Komunalny.Drogi wszystkie przejezdne, aż Do Zarządu Dróg Miejskich. Ludzie maja pracy pod dostatkiem,zarobki też w granicach,to można by pobudować jeszcze kilka Wzorcowni itd. Miasto...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Rozliczenie planu remontów w sm ,,Południe" za 2010 rok.
Rozliczenie planu remontów w sm ,,Południe" za 2010 rok. Należy sprawdzić jak rozliczane są środki wspólne i jakie ekstra prace wykonano przy budynku przewodniczącego rady nadzorczej i pozostałych członków rady.To wstyd i hańba, to są wspólne pieniądze które należy dzielić równo na wszystkie budynki.ROZLICZYĆ WŁADZE SM...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LUBA-S2Włocławek
Czy ktoś wie co słychać u ,,specjalisty '' od ogrodów
Czy ktoś wie co słychać u ,,specjalisty '' od ogrodów działkowych i sałaty ,chodzi o specjaliste -,,inżyniera pola walki '' podobno znajacego się również na komunikacji miejskiej ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy we Włocławku są jeszcze inne firmy oprócz
Czy we Włocławku są jeszcze inne firmy oprócz ("Zarządcy"),które umieją zarządzać wspólnotami mieszkaniowymi. Może ktoś poleci jakąś dobrą firmę. Pozdrawiam.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JanWłocławek
Witam.Gdzie najszybciej można się dostać do neurochirurga
Witam.Gdzie najszybciej można się dostać do neurochirurga ? Dzisiaj byłem w szpitalu się zapisać i termin dopiero mam na czerwca.W ubiegłym roku stwierdzono u mnie dyskopatie i chodziłem na rechabilitacje a teraz doszło do tego że od tygodnia chodzę o kulach bo niestety inaczej w ogóle nie mogę się poruszać.A lekarz mi mówi żebym...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrzysztofWłocławek
Dobrze, że budują we Włocławku ten Focus Park, choćby
Dobrze, że budują we Włocławku ten Focus Park, choćby dlatego, że powstaną dodatkowe miejsca parkingowe. Na Wszystkich Świętych czy też jak są jakieś mecze w Hali Mistrzów czy też wystawa psów, to nie było gdzie zaparkować, a tak dodatkowe 300 aut się zmieści. I co ciekawe powstają nam nowe "Janki". OBI, REAL i sklepy w...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~eh...Włocławek
Witam. Planuje przeprowadzke do Wloclawka. Powiedzcie mi tak
Witam. Planuje przeprowadzke do Wloclawka. Powiedzcie mi tak szczerze jakie jest to miasto?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~adaWłocławek
Oglądając zaproszonego do telewizyjnego studia CW Pana
Oglądając zaproszonego do telewizyjnego studia CW Pana Henryka Kierzkowskiego (kandydatującego swego czasu na fotel prezydenta miasta) mam nieodparte wrażenie (opinia subiektywna),że wraca PRL-bis. Złotouste wypowiedzi,pełne frazesów demagogiczne hasełka dopasowywane do istniejącej sytuacji gospodarczej miasta. A pomyśleć,że ów Pan...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Czy nie sądzicie ,że może dojść do sytuacji
Czy nie sądzicie ,że może dojść do sytuacji paradoksalnej dzięki ,,naszym '' nieudacznikom ,w której Polska ,,pokój miłująca'' może uczestniczyć w dwóch konfliktach zbrojnych jednocześnie ? Przy braku pieniędzy na służbę zdrowia ,emerytury ,i inne potrzeby Polaków tylko płatni kapelani awansowani z seminarjów do stopni...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Powiedzcie mi w jakich czasach ja żyję....ostatnio
Powiedzcie mi w jakich czasach ja żyję....ostatnio zauważyłem, że to jakieś wczesne średniowiecze. Na dzwonnicy Katedry wisi baner i na samym dole jest napisane: W roku jubileuszu 600-lecia Katedry możliwy jest Jubileuszowy Odpust Zupełny. To jakaś paranoja żeby nowoczesne społeczeństwo do jakiego należę straszyć grzechami,...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Adam Małysz po zakończeniu kariery chce przytyć i iść na
Adam Małysz po zakończeniu kariery chce przytyć i iść na siłownie i walczyć z Pudzianem na Ksw 16 !Powodzenia
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Wazna wiadomość !!!!!!!!!Włocławek
zauważylem ze wiele inwestycji w naszym miescie jest
zauważylem ze wiele inwestycji w naszym miescie jest odwlekanych np. orlik przy kaliskiej nadal nie jest otwarty choć wladze twierdza inaczej,ulice roskopywane i gigantyczne korki, bulwary rowniez nieskonczone.wladze sie chwala, wszystko rozpoczynaja, ale nic nie koncza.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jacekWłocławek
Jeszcze nie tak dawno słyszeliśmy o
Jeszcze nie tak dawno słyszeliśmy o oszczędnościach Jacek Lebiedziński: - Oczywiście. Na tworzenie miejsc pracy potrzebne są pieniądze, mam prosty pomysł na pierwsze dwa miliony złotych. Chciałbym, aby wszyscy włocławscy radni, wybrani 21 listopada, zrzekli się swoich diet. w ciągu jednej kadencji są to oszczędności rzędu...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~czytajacy gazetyWłocławek
Posze się w prasie na temat porzadków w naszym mieście i
Posze się w prasie na temat porzadków w naszym mieście i to bardzo dobrze . Już czas aby tym się zająć. Pytam się i bardzo proszę o odpowiedż UM Włocławek. Dlaczego jest strasznie w naszym mieście. Są mandaty nakładane na osoby odpowiedzialne za swoje tereny. No i dobrze. Ale czy nasz naczelnik odpowiedzialny za nasze miasto...
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~[-]Włocławek
A propos wyborów Kobiety Roku. Życzyłbym organizatorom
A propos wyborów Kobiety Roku. Życzyłbym organizatorom takich wątpliwych plebiscytów, aby w przyszłości nie fundowali żadnych nagród dla zwyciężczyni, bo tylko wtedy może dowiemy się kto tak naprawdę zaskarbił sobie sympatię głosujących. W tym roku to głównie zasługą samej siebie, siedząc przy komputerze itp. zwyciężczyni...
Komentarzy0
Wyświetleń672
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Witam Załączam wam kilka informacji które być może
Witam Załączam wam kilka informacji które być może zmienią wam postrzeganie konfliktu w Libii i planowanego przez Sarkoziego bombardowania terenu Libii. Nie dajmy się manipulować i wkręcać w gierki których może pożałować cały świat.Nie chcę nic insynuować ani siać paniki ale proszę bardzo uważać.Sytuacja jest groźna dla...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
denerwuje mnie zachowanie pieszych ktorzy przechodza gdzie
denerwuje mnie zachowanie pieszych ktorzy przechodza gdzie chca niczym jak swietwe krowy. ja tez nieraz przechodze tam gdzie nie trzeba, ale nie kiedy jest cimno i nic nie widac. a co najgorsze zmuszaja do naglego hamowanie. ludzie troche glowy!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń894
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~anyWłocławek
z serii rozluźniających atmosferę linków... coś dla
z serii rozluźniających atmosferę linków... coś dla dorosłych o naszych pociechach :)))) http://dziecko.onet.pl/60443,6,11,najwiekszy_obciach__jaki_zrobilo_ci_dziecko,1,art ykul.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
a tak dla rozluźnienia atmosfery... sport na wesoło
a tak dla rozluźnienia atmosfery... sport na wesoło :p http://www.sport.pl/sport/1,65025,9183676,Wyzszy_poziom_symulowania_,,ga,,3.html
Komentarzy0
Wyświetleń732
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA