Forum › Włocławek

Komunia święta to wielki biznes.Proboszcz z kościoła na
Komunia święta to wielki biznes.Proboszcz z kościoła na Kazimierza Wielkiego powiedział że chce aby rodzice dali po 100 zł od dziecka.On zapewni wystrój kościoła który zostanie zaopatrzony z najbliższej kwiaciarni.Załóżmy że idzie 120 dzieci pomnożone przez 100 zł daję 12000.Kwiaciarnia za wystrój full wypas zainkasuję...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Dziś jechałem tak przez nasze miasto przez ulice cyganka
Dziś jechałem tak przez nasze miasto przez ulice cyganka 3-go maja , stary rynek , tumska itd i pomyślałem po co jest ten projekt "Ku Wiśle" , jeżeli będzie zrobiona architektura zieleni , chodniki jezdnie . A nie bedzie zrobionych budynków które się sypią .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~dDsWłocławek
Mieszkam w bloku znajdującym się 15 metrów od lasu.
Mieszkam w bloku znajdującym się 15 metrów od lasu. Poprzedniej wiosny na nasadzenie iglaków pod swoim oknem wydałem 80 zł. (dla nie jednego, to sporo). Teraz jest wielkie G..... Właściciele piesków łażą z nimi, one sikają i sr..ją pod oknami. Jak wiadomo, jeśli pies obsika iglaka, ten usycha. Boże, gdzie ja mieszkam. Ludzie co z...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sąsiad z PołudniaWłocławek
Co to za ustrój jest obecnie w Polsce ???????? Ustrój
Co to za ustrój jest obecnie w Polsce ???????? Ustrój poplątania z pomieszaniem stworzyła solidarność żeby się nachapać kosztem pozostałej b roniącej ich hołoty. http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/328561,sejmowa-wierchuszka-przyznala-sobie-wielkie-premie.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Jak dlugo bedziemy glosowac na tych liberalow. Rozwalili
Jak dlugo bedziemy glosowac na tych liberalow. Rozwalili zaklady, rozwalaja szkoly, podwyzszyli WAT, w Polsce ludzie gloduja, nie chca wprowadzic minimalnego wynagrodzenia, kiedy sami panosza sie i uzywaja zycia z naszej kieszeni, ja jestem rowniez za tym aby ograniczono wyciagania bajonskich sum przez prezesow i szefow tych roznych spolek. Nasze...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Analizując pojawiajace się informacje na temat katastrofy w
Analizując pojawiajace się informacje na temat katastrofy w japońskiej elektrowni atomowej (w tym głupawe milczenie ,,polskich niezależnych'' mediów )można myśleć ,że prawdy o skażeniu dowiemy się za 10 lat.A na dzień dzisiejszy najlepszym komentarzem dotyczącym ,,panowania'' homo sapiens nad atomem może być stwierdzenie ,,dać...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Bardzo proszę o informacje ,może ktoś wie cos na temat
Bardzo proszę o informacje ,może ktoś wie cos na temat skupowania akcj Anwilu przez Orlen
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JanWłocławek
Dokad podazasz QQ. Glosowalam na Ciebie. Myslalam, ze jestes
Dokad podazasz QQ. Glosowalam na Ciebie. Myslalam, ze jestes nadzieja na nowa lewice, bez agresji, stagnacji i arogancji. Mam nadzieje, ze jeszcze jest na to szansa. Mala ale jest. Nie musisz sie podazac za tymi, ktorzy juz schodza ze sceny. Wladza to tez nic wiecznego. To Ty, Chelminiak jestescie twarzami SLD dla 16+, 30-. I co robicie z tym? Nie...
Komentarzy0
Wyświetleń672
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Qvo Vadis QQWłocławek
Kibice w Ameryce Południowej znani są ze swojego fanatyzmu
Kibice w Ameryce Południowej znani są ze swojego fanatyzmu i dziwnych pomysłów. Ostatnio w Kolumbii przynieśli na mecz trumnę z ciałem zastrzelonego kolegi, by ten mógł ostatni raz oglądać z trybun swój ukochany zespół. http://www.youtube.com/watch?v=L7z8I451Zxs
Komentarzy0
Wyświetleń502
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Co się dzieje z "Zarządcą"? Czyżby nowy-stary zarząd
Co się dzieje z "Zarządcą"? Czyżby nowy-stary zarząd liczył na prezent w postaci kontraktu z Gminą tak jak to było cztery lata temu i się przeliczył? Właśnie cztery lata temu po wygranym przetargu przez Zarządce ludzie którzy obecnie rządzą (G...K...,A...S...,K...M...,S...F...)dokonali przewrotu w firmie i nic nie zrobili do tej...
Komentarzy3
Wyświetleń895
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~znajomyWłocławek
Sprawcy tego przestępca (ponad 50 zł) grozi do 10 lat
Sprawcy tego przestępca (ponad 50 zł) grozi do 10 lat odsiadki: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bydgoszcz/kradl-cukier-z-piwnicy-wzial-bo-jest-drogi,1,4225379,region-wiadomosc.html Natomiast sprawca tego przestępstwa (ponad 42 mln) otrzymał 11 miesięcy w...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czyżby Albin oprócz dyrektorskiej pensji nadal dorabiał
Czyżby Albin oprócz dyrektorskiej pensji nadal dorabiał jako 'nadworny fotograf" Pałuckiego?
Komentarzy2
Wyświetleń844
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TobiWłocławek
Czy to prawda ,że w Indiach drogi sa bardziej dziurawe niż
Czy to prawda ,że w Indiach drogi sa bardziej dziurawe niż we ....Włocławku ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
W Łodzi rusza budowa nowoczesnego dworca podziemnego. Czy
W Łodzi rusza budowa nowoczesnego dworca podziemnego. Czy nie można spowodować wybudowanie co prawda na mniejszą skalę , ale podobnego dworca we Włocławku?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Panie Prezesie i Rado Nadzorcza WSM. Kogo Wy zatrudniacie
Panie Prezesie i Rado Nadzorcza WSM. Kogo Wy zatrudniacie jako kierownika Działu Technicznego. Byłem tam załatwić sprawę, wszedłem na drugie piętro i usłyszałem ogromny krzyk. To Pani kierownik ostro wyzywała swoich podwładnych i to jak bezczelnie !! Jak ci pracownicy naszej spółdzielni tak zdenerwowani i pod wielką presja, mogą...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Ufff, jednak jest bardzo dobrze. A juz sie martwilam. Okazalo
Ufff, jednak jest bardzo dobrze. A juz sie martwilam. Okazalo sie, ze nie ma czym ... http://www.wloclawek.pl/aktualnosci/5077_43729.html
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZaniepokojonaWłocławek
Jak wieść gminna donosi WSZYSTKIE SŁUPY z włocławskiego
Jak wieść gminna donosi WSZYSTKIE SŁUPY z włocławskiego stadionu mają być zezłomowane (?) ,czy to prawda ,czy aby to nie jest nadmierna rozrzutność ,a co na to pan Władysław -ojciec chestny włocławskiego sportu ? Może niech choć jakieś dziury w drogach oświetlają -może będzie bezpieczniej ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Nawiązując do jednego z najpopularniejszych tematów
Nawiązując do jednego z najpopularniejszych tematów poruszanych na naszym Forum - czyli psich kup - zamieszczam ten oto filmik: http://www.wykop.pl/link/656483/dziadek-rzuca-psia-kupa-w-babe-z-psem-d-epic-win/?utm_source=link_656483&utm_medium=newsletter_2011-03-15&utm_campaign=Newsletter_Wykop Facet bojowy trzeba przyznać;))
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Mam pytanie do szanownych internautów. Chcemy na początku
Mam pytanie do szanownych internautów. Chcemy na początku czerwca br zorganizować we Włocławku Galę MMA. Potwierdzają chęć przybycia czołowi zawodnicy z Rosji, Szwecji i Polski. Planujemy odbycie 10 walk, a języczkiem u wagi będzie fakt, że odbędą się one w oryginalnej klatce. CO WY NA TO ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ANDRZEJWłocławek
PJN-Pałucki Jest Najważniejszy ;D haha
PJN-Pałucki Jest Najważniejszy ;D haha
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~xDHeAWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA