Forum › Włocławek

Dzisiaj glosowano w sprawie inwigilacji jeszcze bardziej
Dzisiaj glosowano w sprawie inwigilacji jeszcze bardziej uczniow, tworza SIO, system informacji oswiatowej, gdzie beda gromadzone wszystkie informacje o uczniach. Oczywiscie "liberalny" rzad PO-PSL glosowal za. I nasza pani posel DOmicela Kopaczewska oczywiscie tez ZA. Pamietajcie o tym, a nie glosujcie tylko dlatego, ze nauczycielka, ze ladna...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~INWIGILACJAWłocławek
Zobaczcie solidaruszki jakie z was ... a nie
Zobaczcie solidaruszki jakie z was ... a nie katole.Hahaha http://lidiageringer.blog.onet.pl/
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Wczoraj w TVN ,,aktyw'' Platformy wyjaśnił dlaczego cukier
Wczoraj w TVN ,,aktyw'' Platformy wyjaśnił dlaczego cukier jest taki drogi -otóż ...,,nieświadomi zagrożeń zdrowotnych Polacy kupują za dużo tej słodkiej ,,trucizny'', w innych krajach tyle cukru spożywają tylko warstwy średnie''-z polskiego na nasze -cukier nie dla motłochu ,cukier dla arystokracji ? A o tym ,że w czasie rządów...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
testament
testament kadafiego: http://marucha.wordpress.com/2011/04/14/testament-kadafiego/
Komentarzy1
Wyświetleń651
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~rebWłocławek
Postanowiłem zostać Samarytaninem. Jestem skłonny
Postanowiłem zostać Samarytaninem. Jestem skłonny udzielić bezplatnie korepetycji z fizyki lub chemii potrzebującemu uczniowi lub uczennicy. Warunkiem jest wytypowanie takiej osob pochodzącj z rodziny ,której warunki finasnowe uniemozliwiaja finansowanie pomocy uczniowi. Skłonił mnie do tego pobyt na zwolnieniu...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cykluśWłocławek
ostatnio da się zauważyć ze młodzieży się nudzi
ostatnio da się zauważyć ze młodzieży się nudzi starają z siebie zrobić łobuzów młodych gangsterów ,głośno krzycząc JP ,na ulicach wydzierając mordę ,waląc z bara nie tych cwaniaków tylko tych mniejszych ale tylko ze 99% z tej populacji pseudo cwaniaków będą się roz.... na policji widać ze we wloclawku już nie ma kto...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZBIGNIEWWłocławek
Czcigodny Cyklusiu Pan Prezydent Horonziak w audycji w CW24
Czcigodny Cyklusiu Pan Prezydent Horonziak w audycji w CW24 wyrazil chec skorzystania z Pana wiedzy oraz deklaracji pomocy z Panskiej strony. Jestem bardzo kontent z Panskiej postawy. Pozdrawiam. Wloclawianin.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RamboWłocławek
W TVN podano na dolnym pasku - "członek komisji majątkowej
W TVN podano na dolnym pasku - "członek komisji majątkowej został skazany na 1,5 roku w zawieszeniu i 20 tys zł" - to jest polski cyrk prawny,człowiek który bezprawnie przyznał kościołowi majątek warty miliardy poniósł kare i jaką okropną. nikt sie z nami nie liczy, kazdy narzeka ze bida a majatki uciekaja miedzy palcami, nie ma...
Komentarzy3
Wyświetleń937
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~maxWłocławek
Ostatnio bardzo dużo się mówi w radiu PiK, o napisie na
Ostatnio bardzo dużo się mówi w radiu PiK, o napisie na jednym z pomników upamiętniających poległych .......podobnież żołnierzy AK i drugich przymusowo powołanych do służby i też poległych żołnierzy UB. Z opowiadań moich przodków wynika ,że część tych niby żołnierzy była zwykłymi szabrownikami i to po jednej i po drugiej...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pytanieWłocławek
Nawet nie udają już, że robią z nas idiotów!!! Tabela
Nawet nie udają już, że robią z nas idiotów!!! Tabela przedstawia nam ile ma kosztować nowy twór AZM: 12.631.641,00 zł dane: http://www.bip.um.wlocl.pl/pliki/dokumenty/zarzadzenia/2011/60_2011.pdf wypowiedz prezydenta Jacka Kuźniewicza: ,,- Ostatnie dziesięć lat zasobami komunalnymi zarządzała firma „Zarządca”...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Ciekawe ,dlaczego ,,autorytety'' episkopatu(Pieronki ,
Ciekawe ,dlaczego ,,autorytety'' episkopatu(Pieronki , Gocłowskie itp) tak chętnie jak wczoraj nie wypowiadają się o ...Komisji Majątkowej , lub o powszechnej drożyźnie ? PAN ,WÓJT i PLEBAN - jak za dawnych czasów ? Im korytko nie za drogie ? Brzuszki rosną ? A jak ICH ,,wielbłądy będa przechodzić przez ucho igielne'' ?
Komentarzy2
Wyświetleń975
Śledzących1
Ocena0
Jeśli mają państwo czas proszę obejrzeć i sobie
Jeśli mają państwo czas proszę obejrzeć i sobie przemyśleć. Ciekaw jestem czy znajdziecie pewne podobieństwa do... No właśnie jak znajdziecie to podyskutujemy.Film warty obejrzenia.Pozdrowienia dla autora który miał odwagę. http://www.youtube.com/watch?v=dgzq7ZxYeYs&feature=player_embedded#at=26
Komentarzy0
Wyświetleń634
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Walne Zebranie w SM Południe!!! Byłam na Walnym Zebraniu
Walne Zebranie w SM Południe!!! Byłam na Walnym Zebraniu Spółdzielni Mieszkaniowej POŁUDNIE. To skandal i kupa śmiechu.Prezes celowo zrobił to w dzień powszedni żeby była niska frekwencja i rozbił to na kilka grup aby można było sumować głosy (kto to sprawdzi).To żenada i wielkie cwaniactwo.Ludzie nie dajcie się ogłupieć.
Komentarzy3
Wyświetleń924
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SlawaWłocławek
Nie mogę uwierzyć, mamy młodego Wałęse. Zboniu skakał
Nie mogę uwierzyć, mamy młodego Wałęse. Zboniu skakał przez płot. To tylko made in Włocławek
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Gdzie we Włocławku można zrelaksować się w normalnej
Gdzie we Włocławku można zrelaksować się w normalnej saunie , gdzie żadna baba, ani facet nie zagląda natrętnie co chwilę do komory , i nie pogania pokazując zegarek , gdzie nie śmierdzi brudem , gdzie jest właściwa temperatura i basenik z wodą ? Kiedyś tak fajnie było na saunie OSiR ,ale teraz to przeszłość ....ech szkoda...
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących1
Ocena2
Dość obszerny artykuł na temat który poruszaliśmy wiele
Dość obszerny artykuł na temat który poruszaliśmy wiele razy. Wiedziałem że kościołowi za dużo się należy ale ten artykuł mnie przeraża.Wynikać mogło by że to kościół zgarnia wszystko a Polska jest tylko jego niewolnikiem.Taki kościół nie ma nic wspólnego z żadną religią ani rozwojem duchowym. Okrada nas i jeszcze chce...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Ja nie skomentuje.... ale po prostu oni sobie robią farsę
Ja nie skomentuje.... ale po prostu oni sobie robią farsę że wszystkiego co można... http://www.znak.org.pl/index.php?lang1=pl&page1=pressreview&subpage1=pressreview00&infopa ssid1=3824&scrt1=sn
Komentarzy0
Wyświetleń638
Śledzących1
Ocena2
No to nam, mieszkańcom komunalnym nastały czasy. Mam
No to nam, mieszkańcom komunalnym nastały czasy. Mam problem do rozwiązania i ani "ZARZĄDCA" ani "AZM" nie chce się podjąć. Jedni patrzą na drugich, i szukają wymówek w stylu: że to nie ich kompetencje, że wspólnota mieszkaniowa itp, itd. A Pałucki prezydent ma to gdzieś, ważne że są posady, bo nawet biurek nie ma - nie mówiąc...
Komentarzy2
Wyświetleń849
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Widziałam w TV.. posła Ł. Z. przed Pałacem Prezydenckim w
Widziałam w TV.. posła Ł. Z. przed Pałacem Prezydenckim w W-wie. Czy koś wie czy Zbonio w młodości skakał wzwyż lub w dal. A może choć biegi przez płotki trenował. A jak pięknie wymachiwał "legitką", brawo
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KucharkaWłocławek
"BIOwałek" - Polecam kierowcom zastanawiającym się nad
"BIOwałek" - Polecam kierowcom zastanawiającym się nad rodzajem paliwa na stacji.U nas jest pewnie podobnie jeśli nie gorzej. http://wolnemedia.net/ekologia/oszustwo-na-niemieckich-stacjach-paliwowych/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA