Forum › Włocławek

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji świąt
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji świąt Wielkiej Nocy. Kolejny już raz. Pociesza mnie tylko świadomość, że Wy jesteście coraz starsi, a ja ciągle wyglądam i mam sprawność 21latka. No ale my, nieśmiertelni już tak mamy;))))))))))))))))Wesołych Świąt!!
Komentarzy1
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Tak się robi drogi w
Tak się robi drogi w Holandii http://www.joemonster.org/filmy/30255/Tak_sie_robi_droge_w_Holandii
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Po 73 latach od daty wybudowania kamienicy odkryłem piekno
Po 73 latach od daty wybudowania kamienicy odkryłem piekno drewnianych podłóg.Malowanie farbami olejnymi wszystkich dostępnych barw w kolorach brązowych już mi się znudziło.Postanowiłęm podczas doprowadzania do kultury mieszkania zcyklinować farbę. Jestem zaskoczony tym co ujżałem.Piękna podłoga z niewy zywicowanego drewna,z...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Czy pan L. jest jeszcze prezesem SM POŁUDNIE ?
Czy pan L. jest jeszcze prezesem SM POŁUDNIE ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PYZAWłocławek
Wielkanocne wynalazki i misteria Przybycie do Warszawy
Wielkanocne wynalazki i misteria Przybycie do Warszawy delegacji rosyjskich prokuratorów wzbudziło w środowisku naszych Umiłowanych Przywódców, a nawet tajniaków jaskółczy niepokój. Wiadomo; prijechały rewizory iz Pietierburga. Przesłuchają tych wszystkich mężyków stanu i orzekną – kto winowat, a kto praw. Nie oszczędzą...
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jade Kruszynska patrze... i widze piekny bilbord na nim basen
Jade Kruszynska patrze... i widze piekny bilbord na nim basen a na zdjeciu Nasz Prezydent Palucki usmiechniety, mysle nie jest zle Jemu sie podoba to i ja skorzystam jade kupic bilet na basen a tu... :-( dopiero podwaliny pod niego :-( a zdjecie takie piekne...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zygu37Włocławek
Witam Wszystkich, wlasnie sobie jechalem autkiem po
Witam Wszystkich, wlasnie sobie jechalem autkiem po wloclawskich dziurawych drogach i sluchalem radia GRA Wloclawek, wtem uslyszalem ze Wasz Prezydent Palucki skladal zyczenia wielkanocne, z zyczen tych wynika, ze to SLONCE na swieta jest dzieki niemu, Ooo DZIEKI Ci WIELKI.. braklo tekstu ze to slonce zasponsorawal Prezydent Palucki!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LebiedzWłocławek
Witam jestem bywalcem pewnej siłowni F.... na osiedlu
Witam jestem bywalcem pewnej siłowni F.... na osiedlu Kazimierza Wielkiego ,wszędzie są tego klubu reklamy w naszym mieście ale do czego zmierzam strasznie tam jest nie mila obsługa nie wiem może posiadają tyle sprzedanych karnetów ze nie muszą dbać o opinie na szczęście otwierają nowa :)na Wzorcowni
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~aziziWłocławek
Obiecuje ze po Swietach ZALOGUJE sie niech WAM bedzie!
Obiecuje ze po Swietach ZALOGUJE sie niech WAM bedzie! Zbieramy sie juz do wyjazdu do wnuczki i wracam we wtorek! Chceprzeslac wszystkim Panstwu spokojnych, pogodnych Swiat, duzo usmiechu zawsze nie tylko "z okazji.."Paniom mokrego dyngusa ale..dobrymi perfumami...Wszystkiego dobrego!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~orinoko seniorkaWłocławek
Dochody za rok Michal Pietraszewski - MPEC
Dochody za rok Michal Pietraszewski - MPEC prezes http://www.bip.um.wlocl.pl/pliki/dokumenty/osw2010/spolki/pietraszewski_19_04_10.pdf dochod za rok: 169965 PLN Stanislaw Pawlak - MPEC czlonek zarzadu http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/oswiadczenia/radni/2010n/pawlak.pdf dochod za rok: 139378 PLN Krzysztof Kukucki - MPEC - cos...
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~analizatorWłocławek
chorobowe w szkołach to normalka ale żeby co trzeci
chorobowe w szkołach to normalka ale żeby co trzeci nauczyciel chorował w jednym czasie to lekka przesada!co o tym myślicie ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Daniel MatuszewskiWłocławek
Dla porownania : we Francji minimum socjalne wynowi
Dla porownania : we Francji minimum socjalne wynowi 1350€. Wojt (maire) miejscowosci okolo 10 000 mieszkancow zarabia od 2ch do 2400 €. Radni (conseiller)wykonuja prace w gminie raczej spolecznie i zarabiaja okolo 300 €. Nie ma osobnych spoleczek od wywozu smieci, od meloracji, od sprzatania, od pomocy starszym czy prywatnych...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
hej co myślicie o aptekach w Naszym Włocławku ?? ja
hej co myślicie o aptekach w Naszym Włocławku ?? ja ostatnio byłam zupełnie przypadkiem w aptece w kwiatach polskich i musze powiedziec ze jestem zadowolona :) nie dosyć ze tanie leki to jeszcze miła uśmiechnięta obsługa :) ehh zeby tak wszedzie było :) a Wy jak uważacie ?
Komentarzy11
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aneta wożniak Włocławek
Nawet jako Policjant jestem w stanie poprzeć te zmiany bo
Nawet jako Policjant jestem w stanie poprzeć te zmiany bo sam wiem ile szkód robi aktualna sytuacja. http://www.youtube.com/watch?v=pjiEfmoSNes&feature=player_embedded#at=183
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~FunkcjonariuszWłocławek
Mija rok od podpisania umowy na wybudowanie blokow socjalnych
Mija rok od podpisania umowy na wybudowanie blokow socjalnych na Torunskiej, a na terenie budowy ziemia odlogiem jak lezala tak lezy. Co sie dzieje z panskimi zobowiazaniami wobec mieszkancow panie prezydencie? Mialo byc 16 miesiecy. http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,we_wloclawku_powst...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Czy w naszym kraju jest jakas kontrola na co wydawane sa
Czy w naszym kraju jest jakas kontrola na co wydawane sa nasze pieniadze? Czy podatnik ma cos do powiedzenia ? Bezprawie absolutne, mieszkancy wsi i miasteczek sa bezradni. Sa wlasni radni (dla ktorych nasze potrzeby sa na dalekim planie) i kluby radnych. A gdybysmy my skromni podatnicy stworzyli klub podatnikow? Bylby ogromny klub. Moze...
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
@seniorka ,żeby się zarejestrować ,trzeba najechać
@seniorka ,żeby się zarejestrować ,trzeba najechać strzałką na prawy róg ekranu tam gdzie jest napisane po polsku *zarejestruj* i kliknąć lewym przyciskiem myszki.
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Wiecie co zauwazylam od paru lat ? Ano to,ze swieta
Wiecie co zauwazylam od paru lat ? Ano to,ze swieta wielkanocne to szczegolny nacisk na forme!! Tresc gdzies umyka,a wlasciwie schodzi na bardzo daleki plan. O czym mowie? ano o koszyczkach na tzw swieconke!! Ludzie! Kokardki, gipiury szyfony i diabli wiedza co jeszcze!!! Istny jarmark proznosci i zlego gustu! po co to??? Jedni przed drugimi...
Komentarzy3
Wyświetleń838
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaWłocławek
Co z teren na Toruńskiej, gdzie kiedyś była giełda
Co z teren na Toruńskiej, gdzie kiedyś była giełda samochodowa ? Czy to prawda, że ten teren jest w posiadaniu WSTiP (Wyższej Szkoły Technik i Przedsiębiorczości) i tam ma powstać prywatna szkoła wyższa techniczna ? Podobno stoi za tym Pan Grządziel ? Ktoś coś wie, coś ktoś słyszał ? Pozdrawiam !
Komentarzy1
Wyświetleń737
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~giełdaWłocławek
Nie tylko solidaruszki maja się dobrze.I komuszkom lęgną
Nie tylko solidaruszki maja się dobrze.I komuszkom lęgną się pieniążki pod poduszką.A hołota niech się nażre błota.Co za hipokryzja Panie Kalisz. http://www.fakt.pl/Ryszard-Kalisz-wspiera-Kosciol-Oto-dowod-,artykuly,101677,1.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA