Forum › Włocławek

Jak to jest z naszymi publicznymi przedszkolami? W kilku
Jak to jest z naszymi publicznymi przedszkolami? W kilku placówkach, rodzice trzylatów wiedzą już czy ich pociecha dostała się do przedszkola (śródmieście, Zazamcze) a np. na osiedlu Południe rodzice zostaną poinformowani dopiero po 28 kwietnia. Podobno w jednym terminie miały być podane informacje a tak nie jest. Pytam zatem, czemu?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jacuśWłocławek
To co dzieje na wieśławskich ulicach woła o
To co dzieje na wieśławskich ulicach woła o pomstę. Ilość remontów jest tak wielka że aby przedostać się z jednego końca miasta na drugi graniczy z cudem. Osoba odpowiedzialna za remonty dróg powinna za to beknąć. Nie ma co się oszukiwać- ktoś tak nieumiejętnie nadzoruje remonty dróg, że remontowane są nie dosyć że...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
Obiecana czystka w WSM przez p. T..... Panie przewodniczący
Obiecana czystka w WSM przez p. T..... Panie przewodniczący Rady Nadzorczej w WSM, proszę na Walnym Zebraniu pochwalić się jaki porządek zrobił pan w Spółdzielni, jak załatwił pan pracę zięciowi, który szybko awansuje i dostaje nagrody.Spółdzielcy odwołajmy tego i zarząd który nic nie robi.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KlemensWłocławek
Znalazłam na swoim ogrodzie jeża , już drugi dzień jest
Znalazłam na swoim ogrodzie jeża , już drugi dzień jest u mnie. Nie wiem co z nim zrobić,może komuś zaginął.
Komentarzy7
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
filmik co prawda trochę przedawniony ale mający coś
filmik co prawda trochę przedawniony ale mający coś wspólnego z udziałem tirów w wypadkach (rozchodzi mi się dokładnie o ten wypadek mający miejsce kilka dni temu w Nowym Ciechocinku, sytuacja podobna, tu nie wyhamował a na filmie wogóle nie hamował) http://www.youtube.com/watch?v=8m0sQBfOnU0
Komentarzy0
Wyświetleń575
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~martaWłocławek
hahaha, to już nawet kibice wiedzą co sie dzieje w tym
hahaha, to już nawet kibice wiedzą co sie dzieje w tym chorym kraju szkoda ze media nadal udają ze nie wiedzą o co chodzi...szechter? wow, w tv mówili że on się Michnik nazywa :P gazeta wybiórcza (swoją drogą gazeta szkalująca nas Polaków) pociśnięta przez kibiców...
Komentarzy1
Wyświetleń957
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~hgWłocławek
Obejrzyj, zacznij
Obejrzyj, zacznij myśleć: http://www.youtube.com/watch?v=C00Uu6ZRLlI
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Obejrzyj, zacznij myślećWłocławek
Wczoraj w godzinach porannych na ul.Młynarskiej mijałem
Wczoraj w godzinach porannych na ul.Młynarskiej mijałem się z prezydentem Pałuckim Ku mojemu zdziwieniu , otóż myslałem że on nie wychodzi na ulice do ludzi .
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłoclawianinWłocławek
To co wyprawia PO za nasze pieniądze pchając się znowu do
To co wyprawia PO za nasze pieniądze pchając się znowu do koryta przekracza najgorsze lata zakłamania PZPR. http://www.gadu-gadu.pl/strategia-po-wszystko-zwalic-na-kaczynskiego
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zielonyWłocławek
Zapraszam inteligentne osoby do zapoznania się z tym
Zapraszam inteligentne osoby do zapoznania się z tym filmem.Być może wyjaśni wam niektóre kwestie.Być może też pojawią się nowe pytania.Ale skoro podobno jesteśmy organizmami myślącymi świadomie to sami będziemy potrafili ocenić.Pozdrawiam. http://www.youtube.com/watch?v=AbYPH5Wgibg
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Witam przedstawiam wam film dotyczący kwestii polowań...lub
Witam przedstawiam wam film dotyczący kwestii polowań...lub inaczej mówiąc legalnego kłusownictwa.każdy ma swoje zdanie.film ten pozwoli państwu spojrzeć na tę kwestię z innej strony tym bardziej iż w naszym regionie mamy podobne kwestie do wyjaśnienia.Pozdrawiam
Komentarzy0
Wyświetleń584
Śledzących1
Ocena1
Trochę historii.szczególnie dla tych którzy nadużywają
Trochę historii.szczególnie dla tych którzy nadużywają słowa niemożliwe.... http://wolnemedia.net/gospodarka/ig-farben-%E2%80%93-poklosie/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
W dniu 15.04.2011 roku,w okolicach Galerii Wzorcownia lub na
W dniu 15.04.2011 roku,w okolicach Galerii Wzorcownia lub na osiedlu Poludnie został zgubiony portfel męski koloru brązowego z dokumentami na nazwisko M.Zimny,uczciwego znalazce prosze o kontakt 693146251.Bardzo zalezy mi na dokumentach.
Komentarzy0
Wyświetleń572
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~M.ZimnyWłocławek
Jestem przejazdem będąc na Cmentarzu Komunalnym byłem
Jestem przejazdem będąc na Cmentarzu Komunalnym byłem mile zaskoczony czystością na alejkach i porządkiem . tak trzymać..
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JamrWłocławek
Z naszego terenu jest kilku parlamentarzystów. Czy jesteśmy
Z naszego terenu jest kilku parlamentarzystów. Czy jesteśmy w stanie pozytywnie ich ocenić - co zrobili dobrego dla naszego regionu o czym zapomnieli a może poprzez swoje działanie są bohaterami a może są sławni negatywnie?
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fyporcaWłocławek
Mega Przekręt PO, czyli lemingi otwórzcie wreszcie oczy,
Mega Przekręt PO, czyli lemingi otwórzcie wreszcie oczy, dopóki cos jeszcze w tym kraju zostało... http://marucha.wordpress.com/2011/04/15/mega-przekret-platformy-przekazanie-w-obce-rece-polskich-zasobow-ropy-i-gazu-w-ilosci-ok-15-bln-m3/ i jeszcze o...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~w.t.f.Włocławek
Kurant może ci udzielić korków .Co ty wypisujesz. Facio
Kurant może ci udzielić korków .Co ty wypisujesz. Facio taki jak ty po siedemdziesiątce ,ze średnim budowlanym wykształceniem wie o fizyce tyle ,że jest taki przedmiot.Daj sobie spokój.W PZPR też byłeś i to I Sekretorzym Zakładowym a teraz udajesz dziewicę jakby ci błonę wszyli.Jesteś Fe .Czyli jak żelazo ale już mocno...
Komentarzy1
Wyświetleń851
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zielonyWłocławek
witam zaczął się sezon motorowy naprawdę fajna sprawa
witam zaczął się sezon motorowy naprawdę fajna sprawa motor jego moc i dźwięk pewnie dla miłośników jak i widzów nie zastąpiony ale jeden taki to chyba myśli ze jest fajny lata na tym swoim motorku "ścigaczu" nie wiem co zrobił z tym tłumikiem ale naprawdę jest tak głośny ze zal mi go ,i on chyba ,myśli ze jak ludzie się na...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zafirWłocławek
Buduje się we Włocławku blaszak F P, który firma ta
Buduje się we Włocławku blaszak F P, który firma ta buduje w miastach 50 tysięcznych jak w Świdnicy, polecam zobaczyć ten obiekt "zachwyca". W miastach powyżej 100 tysięcy buduje Focus Malle. Proszę zobaczyć jaki obiekt zbudowała ta firma w o wiele mniejszym mieście od Włocławka Piotrkowie Trybunalskim, a jaki ta firma chce...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~FocusWłocławek
dzien dobry! wiem ze swoim powrotem zdenerwuje niektorych no
dzien dobry! wiem ze swoim powrotem zdenerwuje niektorych no ale coz, idzie wiosna wiec moze i ludziska milsi dla siebie beda...? Podrozowalam troszke i jednak najpiekniejsza jest naszaPolska mimo wszystko! Serdecznie pozdrawiam szczegolnieSzuje_ brakowalo mi Pana slowo!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~seniorkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA