Forum › Włocławek

Jakie sa wasze opinie na temat jakosci mleka sprzedawanego z
Jakie sa wasze opinie na temat jakosci mleka sprzedawanego z mlekomatu na Zazamczu?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Oszukali Protasiuka dwa razy. To było przyczyną
Oszukali Protasiuka dwa razy. To było przyczyną katastrofy? http://www.fakt.pl/Oszukali-Protasiuka-dwa-razy-To-bylo-przyczyna-katastrofy-,artykuly,103113,1.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Skąd terroryści maja pieniądze.....a no z
Skąd terroryści maja pieniądze.....a no z podatków... http://www.youtube.com/watch?v=Y5X7qfWonXM
Komentarzy0
Wyświetleń624
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~...............Włocławek
Ciekawy fakt dotyczący reklamacji podejrzewam że wielu z
Ciekawy fakt dotyczący reklamacji podejrzewam że wielu z nas się przyda. http://www.prawo.egospodarka.pl/65322,Reklamacja-towaru-paragon-nie-jest-konieczny,1,84,1.html
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~.................Włocławek
Witam.Jestem ciekawy czy dużo włocławian wyjechało lub
Witam.Jestem ciekawy czy dużo włocławian wyjechało lub planuje wyjazd do pracy do Niemiec.Piszcie
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~omiWłocławek
Jaśnie szujowatość donosi...To najczęściej niesprawdzone
Jaśnie szujowatość donosi...To najczęściej niesprawdzone ploty przekazywane przez takich jak Szuja,killer.. czy kaloryfer.Bierzcie się za robotę ,a nie od samego ranka okupujecie portal ,który cieknie od waszego lejwodzctwa.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Al-Dżazira na infoWłocławek
Tego nie wiedziałem ,że Lech i Jarosław Kaczyński mieli
Tego nie wiedziałem ,że Lech i Jarosław Kaczyński mieli matki chrzestne, które także były bliźniaczkami. Niestety, obie już nie żyją. Siostry zginęły w tragicznych okolicznościach http://www.fakt.pl/Tajemnica-braci-Kaczynskich-Ich-matki-chrzestne-,artykuly,100515,1.html
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących0
Ocena2
Widzieliście jak naprawdę zginął Osama
Widzieliście jak naprawdę zginął Osama ? http://youtu.be/mfF1vkMQ0h0
Komentarzy0
Wyświetleń655
Śledzących0
Ocena0
Radny Marek Stelmasik zgłasza projekt budowy
Radny Marek Stelmasik zgłasza projekt budowy wyciągu narciarskiego we Włocławku,-lepiej niech zajmie się dziurawymi ulicami i wielkim bezrobociem we Włocławku.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zygmunt PawlakWłocławek
możecie mi podać namiary na dobrego alergologa dziecięcego
możecie mi podać namiary na dobrego alergologa dziecięcego
Komentarzy1
Wyświetleń772
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KLWłocławek
muszę stwierdzić z przykrością że we Włocławku nic
muszę stwierdzić z przykrością że we Włocławku nic nie ma prócz kostki brukowej na całym Z.Rynku jestem przyjezdnym i współczuje wam ze mieszkacie w tak zapyźiałym mieście czy ci radni to nic nie robią albo prezydent . Jedyne co mi się podobało we Włocławku to Piękne kościoły jeden kolo Wisły drugi to katedra i trzeci...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jackniqelsonWłocławek
Proponuje aby choc jeden dzien byl na tym portalu bez
Proponuje aby choc jeden dzien byl na tym portalu bez polityki i tej lokalnej i tej "wielkiej" Jest tyle innych tematow...sprobujmy choc raz powstrzymac sie! Wiecej dystansu do rzeczywistosci Co Wy na to?????. Mowi sie o nas Polakach ze co drugi to lekarz a mnie wydaje sie ,ze co drugi to polityk ......Niby nic wstydliwego ale tak jakos brzmimy...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~seniorkaFCWłocławek
Papierowy komputer to już
Papierowy komputer to już rewolucja: http://kopalniawiedzy.pl/PaperPhone-komputer-smartfon-e-papier-E-Ink-Roel-Vertegaal-13019.html
Komentarzy1
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena0
Nie mogę przeboleć dlaczego nie poszło siedzieć do mamra
Nie mogę przeboleć dlaczego nie poszło siedzieć do mamra trzech zasłużonych dla solidarności a mianowicie: Jaruzel,Kania,Kiszczak.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
kochani! Musze sie podzielic ta informacja bo rozpiera mnie
kochani! Musze sie podzielic ta informacja bo rozpiera mnie taka radosc ,ze pekne chyba....! Znajomi z Anglii{ aleto nie wspolczesna zarobkowa emigracja lecz polityczna} zalatwili dla mnie i meza WEJSCIOWKI na mecz finalowy 28 maja! Byc tam i uczestniczyc bezposrednio w tym meczu to cos wspanialego tym bardziej .ze miejsca tzw parter czyli 5,6...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seniorkaFCWłocławek
Dziś (tj.6 maja) ok. godziny 16 przy ul. Matebudy zagubiono
Dziś (tj.6 maja) ok. godziny 16 przy ul. Matebudy zagubiono portfel z dokumentami(prawo jazdy, dowód osobisty, dowód rejestracyjny). Na uczciwego znalawce czeka WYSOKA NAGRODA. Tel: 725151675.
Komentarzy0
Wyświetleń572
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Piotr PeszyńskiWłocławek
Jadąc do pracy obserwuję budowę nowego marketu na oś
Jadąc do pracy obserwuję budowę nowego marketu na oś Kazimierza Wielkiego .Nie można się oprzeć spostrzeżeniu ,że będzie on w STREFIE OCHRONNEJ Drumetu .A tam za płotem jest linia technologiczna i ogromne zbiorniki z kwasami siarkowym i solnym .Czy Sanepid tego nie zaobserwował ? Czy można sklep spożywczy usytuować w strefia...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
zobaczcie jak se żyje Komorowski, lepiej (drożej) niż
zobaczcie jak se żyje Komorowski, lepiej (drożej) niż cały dwór brytyjski... http://marucha.wordpress.com/2011/05/05/komorowski-drozszy-niz-brytyjska-krolowa/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~w.t.f.Włocławek
Jak wszystkim wiadomo piłka ręczna we Włocławku prawie
Jak wszystkim wiadomo piłka ręczna we Włocławku prawie umarła. Oczywiście istnieją rozgrywki międzyszkolne, ale tak naprawdę nie ma możliwości trenowania tego sportu w naszym mieście. Osobiście chciałbym przywrócić ten sport do łask Włocławian, zaczynając od stworzenia klubu dla dzieci (rocznik 99 i młodsi). Zanim jednak...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Piotr KlemińskiWłocławek
Już się zaczyna przypominanie wyborcom ,że się
Już się zaczyna przypominanie wyborcom ,że się istnieje. Akcja sadzenia drzewek połączona z wyżerką,uczestnictwo we wszystkim i zamieszczanie swoich reklam na stronach internetowych.Trzeba był być takim aktywnym i skutecznym w działaniu przez całą kadencję.Wszyscy bez wyjątku byliście nieskuteczni i ni liczcie na głosy.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~NemoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA