Forum › Włocławek

ludzie nie mogą zrozumieć ,ze pewna epoka się skończyła.
ludzie nie mogą zrozumieć ,ze pewna epoka się skończyła. Jednemu brakuje na rower a drugi proszę bardzo: http://www.fakt.pl/Pani-minister-sie-wozi-Ma-jaguara-za-,artykuly,104245,1.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Czesc, mam pytanie. Pani z MOPS'u powiedziala, ze dostaniemy
Czesc, mam pytanie. Pani z MOPS'u powiedziala, ze dostaniemy od miasta komputery i Internet na 7 lat za darmo. Czy wiecie moze jakie to beda komputery? Bo w internecie znalazlam, ze w innym miescie w ramach tego programu dostaja taki...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RenataWłocławek
A co powiecie o takim
A co powiecie o takim gadżecie: http://lidiageringer.blog.onet.pl/Polski-pocisk-w-prezencie,2,ID427044980,n
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących1
Ocena2
czy u was też ZARZĄDCA panoszy się na wspólnocie i
czy u was też ZARZĄDCA panoszy się na wspólnocie i uważa, że ma monopol na władzę i decyzje.Pomóżcie jak go skutecznie powstrzymać i szybko się pożegnać.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zosiaWłocławek
Dobrze że jest taki portal jak ten bo nie wszędzie wszystko
Dobrze że jest taki portal jak ten bo nie wszędzie wszystko nie jest na bieżąco. A tu jest wszystko od razu. Przechodząc koło pewnego biura to tylko słyszałem dyskusje na temat filmu Podwodny świat, który leciał 10 lat temu bo nie chcę się pracować i przeglądać co piszą ludzie internetu, szkoda tylko że niema tu więcej...
Komentarzy3
Wyświetleń932
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~rokoWłocławek
Animacja wyjątkowo trafnie ukazująca mechanizm działania
Animacja wyjątkowo trafnie ukazująca mechanizm działania biurokracji. Nic dodać nic ująć;))) http://www.youtube.com/watch?v=af7JMiBaJ7Q
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W środę 18.05.2011 wracam do domu ok 16 po pracy i na
W środę 18.05.2011 wracam do domu ok 16 po pracy i na klatce (ul. Wiejska) widzę ogłoszenie. Dnia 18.05.2011 między godziną 12 - 14 nastąpi uruchomienie instalacji gazowej. Obecność lokatorów OBOWIĄZKOWA!!!!!!! Ludzie gdzie my żyjemy? Komuna już upadła. Kto to napisał? Nie mogę włączyć instalacji w godzinach wieczornych? Czy...
Komentarzy1
Wyświetleń685
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Dawno, dawno temu, w pewnej wiosce w Indiach pewien
Dawno, dawno temu, w pewnej wiosce w Indiach pewien mężczyzna obwieścił, że będzie kupował małpy, płacąc po 10 dolarów za sztukę. Wieśniacy widząc, że małp jest pod dostatkiem, wyruszyli do lasu, aby je łapać. Mężczyzna kupił tysiące małp po 10 dolarów, ale kiedy ich populacja zaczęła się zmniejszać, wieśniacy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Chciałabym poddać temat Księży którzy romansują z
Chciałabym poddać temat Księży którzy romansują z żonatymi Kobietami Czy ich przykazania nie obowiązują
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kasiaWłocławek
Witam, chcę zrobić prawo jazdy kategoria "A" na
Witam, chcę zrobić prawo jazdy kategoria "A" na motor,poradźcie mi jakąś firmę we Włocławku która dobrze przeprowadza kurs i dobrze przygotowuje do egzaminów do w/w kategorii. Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~retiWłocławek
Co się dzieje we włocławskiej Oświacie Jak zwykle uderza
Co się dzieje we włocławskiej Oświacie Jak zwykle uderza się w ludzi redukując etaty obsługi,którzy i tak najmniej zarabiają (najniższa krajowa).Oszczędności dla miasta żadne a dla tych ludzi osobista tragedia.''BRAWA DLA PANI NACZELNIK i nadgorliwych DYREKTORÓW SZKÓŁ ".Chyba nie tędy droga :(:(
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~666Włocławek
Piszę w imieniu wszystkich osób poruszających się na
Piszę w imieniu wszystkich osób poruszających się na wózkach inwalidzkich , mianowicie przy ul.Zielony rynek nie da sie przejechać takim wózkiem inwalida musi sie namęczyć do tego psują mu się łożyska w wóżku .Niewiem dlaczego acy ludzie zawsze są odłamem społecznym . Jak mam jechać przez rynek z Kolega który sie porusza na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Jak przyjezdzam wtedy do Polski i widze mleko francuskie na
Jak przyjezdzam wtedy do Polski i widze mleko francuskie na polkach. Kuzynka mowi mi, ze jest propaganda, by nie kupowac polskiego mleka, bo rzekomo butelki myje sie proszkiem IXI. Pytam o "Mazowszanke", ktora zawsze lubilem. Okazuje sie, ze nie ma. Mozna za to nabyc niemieckie wody mineralne. Chce kupic krem do golenia Polleny. A trzeba pamietac,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohnWłocławek
Proszę mi wytłumaczyć jak mam postąpić ,żeby
Proszę mi wytłumaczyć jak mam postąpić ,żeby przenieść myszka link z samym filmikiem youtube na forum bez całej strony.Jak klikam na udostępnij i wklejam później wyświetlony link ,to ukazuje mi się cała strona tak jakbym pobrała go z paska.Co ja źle robię?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Czy SLD skaperuje radnego Bieńkowskiego do swojej drużyny?
Czy SLD skaperuje radnego Bieńkowskiego do swojej drużyny? Wszyscy widzimy jak od posłanki Kopaczewskiej poodchodzili wszyscy rozpoznawalni fajterzy. Z najbardziej wiernych fajterów pozostał Bieńkowski. Ogłaszam konkurs kto najcelniej wytypuje datę odejścia Bieńkowskiego od posłanki!! Ja stawiam na dwa miesiące od teraz, albo...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Przeciętny obserwatorWłocławek
Pomóżcie wymienić osiągnięcia "włocławskich"
Pomóżcie wymienić osiągnięcia "włocławskich" parlamentarzystów jakie mają w tej kadencji? Przypomnę to: Pani Poseł Ewa Kierzkowska, Pani Poseł Domicela Kopaczewska, Pan Poseł Marek Wojtkowski, Pan Poseł Łukasz Zbonikowski, Pan Senator Andrzej Person. P.S. Jedna z Pań (a są dwie) jest na liście na pozycji 2 to "ta to ma...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~az.Włocławek
Doszłem do wniosku że , bez sloidarnośći i PZPR Polscy
Doszłem do wniosku że , bez sloidarnośći i PZPR Polscy politycy do niczego by nie doszli przytoczę klika przykładów Tusk ,Komorowski , Kaczyński jarek i lech , Kwaśniewski , Wałęsa , Oleksy , i wielu innych gdyby nie ruch solidarnosć gdyby nie PZPR obrady okrągłeo stołu czy porozumienia sierpniowe oni by byli tacy jak by by...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PsełdOp0litykWłocławek
Ktoś kupił może już bilety na PRO FIGHT 6? Już 4 czerwca
Ktoś kupił może już bilety na PRO FIGHT 6? Już 4 czerwca we Włocławku odbędzie się zawodowa gala MMA. Ja już kupiłem bilety na środkowe sektory, bo stamtąd powinno być dobrze widać. Już się nie mogę doczekać... Wreszcie jakieś fajne wydarzenie w naszym mieście.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Fan MMAWłocławek
probowalem ostatnio wyjechac z ul. bojanczyka w lewo na
probowalem ostatnio wyjechac z ul. bojanczyka w lewo na chopina, wszystko byloby ok ale jak mam widziec czy cos jedzie z lewej jak na poboczu obok jakis,chs bankow czy finansow stoja samochody. nic nie widac! moze ktos by sie tym zajal bo to koszmar
Komentarzy1
Wyświetleń765
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~drogaWłocławek
fajnie ze anwilowi udalo sie podpisac kontrakt z Mutapciciem.
fajnie ze anwilowi udalo sie podpisac kontrakt z Mutapciciem. miejmy nadzieje ze uda mu sie stworzyc dobry team i anwil bedzie wyyysokoooo
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~anwilekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA