Forum › Włocławek

czy ktos sie zaintersuje sygnalizacj swietlna na ul.
czy ktos sie zaintersuje sygnalizacj swietlna na ul. kruszynska i zbiegniewskiej. one jakos dziwnie dzialaja. jak sie chce z krecic z kruszynskiej w zbiegniewska
Komentarzy0
Wyświetleń634
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~swiatlWłocławek
k..... nie płaci na czas prezes karze brać urlopy bez
k..... nie płaci na czas prezes karze brać urlopy bez płatne A PIP siedzi bierze kasę i nic nie robi morze przydało napisać skargę do głównego inspektora pracy może ruszą się i wezmą się do pracy.
Komentarzy3
Wyświetleń883
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kujawiankaWłocławek
Mobilki uważajcie na złodziejaszków, którzy kradną
Mobilki uważajcie na złodziejaszków, którzy kradną anteny CB pod pchlim targiem. Ostatnio przejechał koło mnie gość na rowerze który miał w plecaku trzy anteny (nie sądze, że je kupił). Nie zdążyłem nawet zadzwonić na policje bo był szybki. Raz też widziałem kobietę handlującą antenami z bezczelnie obciętymi przewodami....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RobertWłocławek
Nie mogę darować Pałuckiemu KOCICH ŁBÓW na Zielonym
Nie mogę darować Pałuckiemu KOCICH ŁBÓW na Zielonym Rynku. Kobietom trudno jest po takim czymś chodzić, a w tej opinii nie jestem odosobniona. Ilekroć tamtędy przechodzę , przeklinam.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Witam, doceniam to forum ze wzgledu na niski poziom cenzury a
Witam, doceniam to forum ze wzgledu na niski poziom cenzury a takze otwartosc dyskusji. Trafiaja sie tu rozne odpowiedzi na posty, ale jakby nie patrzec ukazuja one szerokie spektrum pogladow Wloclawian. Proponuje Wam zapoznanie sie z materialem pokazujacym jak trudno oczekiwac od wladz miasta odpowiedzi na wydawac sie moze proste...
Komentarzy46
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Slawek BienkowskiWłocławek
dotarlam przez przypadek do filmu z narady (szkolenia,
dotarlam przez przypadek do filmu z narady (szkolenia, przedstawienia?) roboczej PiSowskich bojowek, ktorej przewodniczy p. Macierewicz, po 30 minutach tak sie rozkreca we wnioskach, ze wlos sie jezy... z tego wszystkiego po wyborach mozemy miec stan wojenny, bo pis nie przyjmie przegranej. To sie nie miesci w glowie co oni...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jolkaWłocławek
To jak zarządane jest MPK we Włocławku to skandal. Dziwię
To jak zarządane jest MPK we Włocławku to skandal. Dziwię się że prezydent jeszcze nie zwolnił prezesa Krygiera.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MPKWłocławek
Czy Kuku vel KRISS skończy
Czy Kuku vel KRISS skończy jak: http://tekst.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Bartosz-Arlukowicz5
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Oglądałem zdjęcia z zebrania wojewódzkiego SLD w
Oglądałem zdjęcia z zebrania wojewódzkiego SLD w Inkubatorze we Włocławku i mam nieodparte wrażenie że SLD zaraz się skończy. Same dziadki tak około 70 lat. Zawsze sympatyzowałem lewicy ale teraz jestem w szoku. PRZEZ TYLE LAT NIE UDAŁO SIĘ WYCHOWAĆ MŁODWGO POKOLENIA (nie mówie tu o Kukuckim). CZY NAPRAWDĘ NIE MA W SLD MŁODYCH...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KamilWłocławek
kilka słów o polskim dziennikarstwie, cenzurze i wolności
kilka słów o polskim dziennikarstwie, cenzurze i wolności mediów: http://marucha.wordpress.com/2011/05/14/kolejne-pokolenia-dziennikarzy-kontynuuja-dzielo-komunistycznych-manipulatorow-wywiad-z-tomaszem-strzyzewskim/ uwaga! nie dla lemingów/pelikanów...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~w.t.f.Włocławek
Polityczni iluzjoniści rozpoczęli ,,mydlenie oczu
Polityczni iluzjoniści rozpoczęli ,,mydlenie oczu ''Polakom , jednocześnie MACAJĄC ICH KIESZENIE .Sami możecie sprawdzić skuteczność tej metody -wystarczy myjąc mydłem buzię mieć otwarte oczy a potem ...szczęsliwie '' wyjść z łazienki .Sprawdźcie, a zobaczycie jak łatwo ogłupić wyborcę -metoda ta sama tylko mydło bardziej...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Jaka szkoda ,że Pałucki nie podpisał umowy z
Jaka szkoda ,że Pałucki nie podpisał umowy z : http://www.fakt.pl/Chinczycy-pracuja-Polacy-leniuchuja-FOTO,artykuly,103582,1.html
Komentarzy0
Wyświetleń641
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
...JEST SUKCES."...Na posiedzeniu Sejmu 12 maja 2011r. poseł
...JEST SUKCES."...Na posiedzeniu Sejmu 12 maja 2011r. poseł Domicela Kopaczewska skierowała pytanie, w sprawach bieżących, do Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie udzielenia wsparcia właścicielom sadów dotkniętych majowymi przymrozkami...". BRAWO.BRAWo.BRAwo,BRawo,Brawo.brawo,br....
Komentarzy1
Wyświetleń698
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~HURAAAAAAAAAAAA....Włocławek
zmiencie nazwe ulicy na KACZYNSKIEGO ale ktoras NP Z SW JANA
zmiencie nazwe ulicy na KACZYNSKIEGO ale ktoras NP Z SW JANA ANTONIEGO JANA PAWLA ALBO WYSZYNSKIEGO ALBO WYBUDUJCIE KOLEJNY MU KOLEJNY KOSCIOL
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zamiennikWłocławek
Gdzie po meble??? pomóżcie...
Gdzie po meble??? pomóżcie...
Komentarzy3
Wyświetleń805
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mondiWłocławek
Czy ktos wie co sie stało z "Mr Bethowenem" / lepiej
Czy ktos wie co sie stało z "Mr Bethowenem" / lepiej wiedzacym/ jak dowiedział sie ile mozna zarobic na portalu, posłuchal mojej sugestii i czyzby zakłada swój portal - czekam z utesknieniem, nareszcie bedzie cos ciekawego
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maxWłocławek
We Włocławku biskup nawoływał do powstania we Włocławku
We Włocławku biskup nawoływał do powstania we Włocławku ulicy Kaczyńskiego, zresztą jak wielu klechów którzy jezdza brykami, gadaja co chce motloch, to o wiele wiekszy krok poszedl TORUN http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/torun/pomysl-pis-powstana-ulice-gosiewskiego-i-gen-blasi,1,4304125,region-wiadomosc.html Tam cale osiedle...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PisuarstwoWłocławek
Nasz największy sojusznik-USA -wobec Polski jest zwykłym
Nasz największy sojusznik-USA -wobec Polski jest zwykłym hipokrytom.kiedy podróżujemy do Ameryki wymuszają kupowanie wiz ,a z drugiej wobec polskich obywateli występują w roli stręczycieli naganiającego ich do służby w swojej armii.Amerykanie jak ustaliła Gazeta Wyborcza ,za 1,4 tys dolarów miesięcznie plus przyznanie amerykańskiego...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Dobiega końca kadencja parlamentu.Ciekawe jakimi sukcesami
Dobiega końca kadencja parlamentu.Ciekawe jakimi sukcesami będą mogli się pochwalić włocławscy parlamentarzyści? P.S. A może ktoś wie? Miejsce sukcesu nie istotne.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~az.Włocławek
Muszę podzielić się z Wami tym ,co zaobserwowałem
Muszę podzielić się z Wami tym ,co zaobserwowałem stojąc przed Carrefourem przy Pogodnej. Moją uwagę zwróciło dwóch karków w srebrnej zdaje się,że Toyocie - jeep.Stałem z boku więc chyba była to była toyota.Wcześniej podszedł do mnie sąsiad więc troszkę pogadaliśmy.W pewnej chwili , widzę jak idzie sobie elegancka ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mogło dojść do tragediiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA