Forum › Włocławek

Za pośrednictwem portalu internetowego chciałbym
Za pośrednictwem portalu internetowego chciałbym podziękować właścicielowi i obsłudze Sklepu Jubilerskiego E..... we Wzorcowni za wyrozumiałość, oraz miłe i profesjonalne rozwiązanie mojej sprawy. Podsumowując – rzetelna i godna zaufania Firma!!!
Komentarzy2
Wyświetleń936
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Krzysiek W.Włocławek
Przesyłam małą
Przesyłam małą ankietę: https://www.ankietka.pl/ankieta/65369/czy-kukucki-powinien-zrzec-sie-50-swojej-diety-jak-obiecal.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~temidaWłocławek
Od dwóch miesięcy czekają na książeczki opłat. Jeszcze
Od dwóch miesięcy czekają na książeczki opłat. Jeszcze dłużej na rachunki za wodę Astronomiczne dopłaty za ciepło zafundowało miasto lokatorom bloków komunalnych. Ci są oburzeni, bo przez cały rok miasto oszczędzało na ogrzewaniu. Za co więc mamy dopłacać? - pytają. Po tym jak prywatną spółkę „Zarządca”...
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Ktoś już pisał na temat budowy A 2.Nie podejrzewałem
Ktoś już pisał na temat budowy A 2.Nie podejrzewałem jednak ,że w Rządzie jest taki bałagan i brak kompetencji Ministra.Kto wie czy jego nazwisko nie jest feralne dla PO ale i całej demokracji we Polsce.Ale co tam przecież nie będzie za nic odpowiadać ,więc można się pięknie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za
"Witaj Drogi. Jak się masz i swojej pracy?. Dziękujemy za mail.Jestem bardziej niż szczęśliwy, aby przeczytać ciekawy mail od witryny i nadzieję, i że będzie w porządku i zdrowe. My name is Miss Mellisa Mam 22 lat, z Chińskiej Republiki Sudanu,ale obecnie jestem ubiegających się o azyl w ośrodku dla uchodźców w Dakarze w Senegalu...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Ludzie maile pisząWłocławek
Przepraszam ,ale po sobotniej wizycie w Płocku pozwolę
Przepraszam ,ale po sobotniej wizycie w Płocku pozwolę sobie ,,odgrzać '' jeszcze raz temat dodatkowych opłat przy zakupie mebli we Włocławku . Dziwne ,ale w Płocku też transport i wniesienie mebli na terenie miasta gratis,a złożenie w cenie mebli w związku z prawami klienta do gwarancji producenta .Na meble niefachowo złożone nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Własnie obejzalem odcinek filmu o firmie monsanto na
Własnie obejzalem odcinek filmu o firmie monsanto na youtube. W tym (trzecim z jedenastu) odcinku minister od rolnictwa z USA tlumaczy mechanizmy jakimi wprowadzano na rynek USA Genetycznie Modyfikowana Zywnosc. Mowi ze wywierano na niego naciski i drwiono ze jest "antyrozwojowy" jak chocby pomyslal o tym aby taka zywnosc oznaczyc dla konsumenta....
Komentarzy1
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~infofanWłocławek
jest nagonka na człowieka! Radny Bienkowski pod obstrzalem!
jest nagonka na człowieka! Radny Bienkowski pod obstrzalem! Pewnie komus sie wydaje ze Bienkowski jako czlowiek uczciwy a posiadajacy wplyw na to cale cwaniactwo moze im pomotac. I dobrze niech sie boja. Widocznie maja czego ale tylko to swiadczy o tym ze to wlasciwa decyzja
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pagonWłocławek
Zachęcam do odwiedzenia tego poniższego
Zachęcam do odwiedzenia tego poniższego linka http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/praca/2011/oferta_37_2011.pdf Czyżby wkrótce pan radny przestanie być bezrobotnym radnym PO??? Proponuję akcję dla wszytskich forumowiczów... obstawiamy... kto wygra konkurs??? Ja obstawiam, że Słwomir Bieńkowski... Pozdrowienia
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SBWłocławek
Zbonikowski z Suskim tak zachwalali lata rządów
Zbonikowski z Suskim tak zachwalali lata rządów Kaczyńskiego. Dziwne, że wyborcy wysłali te "wspaniałe" rządy na zieloną trawkę, hehe. Bajki PiSu - w tym są najlepsi a Zboniu na czele.
Komentarzy3
Wyświetleń957
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiSuArekWłocławek
Szanowni Państwo w kontekście problemów finansowych firmy
Szanowni Państwo w kontekście problemów finansowych firmy mojego kolegi mam do Was przewrotne pytanie -Czy prowadząc zgodnie z polskim prawem przedsiębiorstwo(prywatną firmę),nie oszukując fiskusa i pracowników(płacac im zgodne z kwalifikacjami wynagrodzenie ) Polak może normalnie zarabiać i żyć ? Pytam ,bo obserwacje wskazują ,że...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Witam. W piątek miałem pogrzeb w Klasztorze. Pani
Witam. W piątek miałem pogrzeb w Klasztorze. Pani Organistka za tą usługę zarządała 200 zł. Nie wystawiła Mi żadnego rachunku, ani pokwitowania. Ciekaw jestem, czy ta pani odprowadza od tego zarobku nielegalnego podatek i płaci ZUS ( pewnie tak nie jest)?. JAK ZAPATRUJĘ SIĘ NA TĄ LEWIZNĘ JEJ PRACODAWCA, bo chyba jest Nim proboszcz...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
WSM-kontynuacja PRL-u. Czas rozwalić ten prywatny folwark
WSM-kontynuacja PRL-u. Czas rozwalić ten prywatny folwark towarzystwa wzajemnej adoracji.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlaWłocławek
Obserwując los syna mojej koleżanki(2letnie leczenie po
Obserwując los syna mojej koleżanki(2letnie leczenie po ,,karmie na przyrost mięśni)apeluję do rodziców -nie pozwólcie swoim pociechom nabrać się na głupią reklamę i idiotyczne wykłady pseudoinsturtorów z siłowni .Jedzenie ,,swińskiego żarcia '' w młodym wieku(bo tam sa składniki podawane świniom)powoduje nieodwracalne szkody w...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
A tak ogólnie drodzy solidaruszkowie wszystko zaczyna się
A tak ogólnie drodzy solidaruszkowie wszystko zaczyna się wam walić.Gdzie ta Polska mlekiem i miodem pachnąca. Bezrobocie spadło do 12%, pieją w środkach masowego przekazu zapominając dodać ,że wszyscy co coś umieją i są jeszcze sprawni fizycznie wyjechali dorabiać inne kraje.Dług dalej rośnie a zaraz będziemy płatnikiem netto do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Po tym jak I.Griszczuk wygrał z Anwilem walkę kasę /ponad
Po tym jak I.Griszczuk wygrał z Anwilem walkę kasę /ponad 150tys./to prezes powinien odejść. Wtedy na pewno znajdą się inni sponsorzy koszykówki i powstanie drużyna godna gry w europejskich pucharach.
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Roti 1Włocławek
Słyszałem że Anwil zbiera pieniądze na dywidende, wiecie
Słyszałem że Anwil zbiera pieniądze na dywidende, wiecie coś na ten temat.Ciekawe kiedy i po ile.Będę wdzięczny za informacje.
Komentarzy3
Wyświetleń842
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JanWłocławek
wiecie co sie stało wczoraj na kazika w szkole ?
wiecie co sie stało wczoraj na kazika w szkole ?
Komentarzy1
Wyświetleń676
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~marekWłocławek
Czy ktos wie, czy sa jeszcze bilety na PRO FIGHT 6?
Czy ktos wie, czy sa jeszcze bilety na PRO FIGHT 6?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BarabosWłocławek
B... apelujcie ludzie!!!co się wyprawia w kościele kto wie
B... apelujcie ludzie!!!co się wyprawia w kościele kto wie to mnie rozumie tak być nie może co ks....wyprawia. STRACH!!!
Komentarzy1
Wyświetleń704
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~B....oWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA