Forum › Włocławek

Dziś mina już 2 tygodnie jak skończono etap I tzn. od
Dziś mina już 2 tygodnie jak skończono etap I tzn. od mostu nad Zgłowiączką do McDonaldu remont jedynki. Mimo, że termin wykonania był aż 18 miesięczny od wbicia łopaty wykonawca nie zrobił odcinka przed czasem. Cieszmy się że skończył chociaż zgodnie z umową 31 czerwca. Pozdrawiam wszystkich tych którzy niezwykle się...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Dziękujemy. Obywatele.Włocławek
Z..... naciąga nas na kase, wiem ze nie tylko my mamy z nimi
Z..... naciąga nas na kase, wiem ze nie tylko my mamy z nimi problemy jeżeli sądzicie ze to dobry pomysl to moze by sie zebrac razem.tym ludziom polily sie role w tym biznesie, to my im placimy i mamy prawo robic co chcemy i jak chcemy, a terez jak sie im rynek kurczy to szaleja i mysla ze nas zastrasza.
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Teresa KowalskaWłocławek
Niektorzy dzialacze opozycji nie chca przyjac orderu Wolnosci
Niektorzy dzialacze opozycji nie chca przyjac orderu Wolnosci i Solidarnosci od Komorowskiego. Ci naiwniacy z czasow pseudo walki o pseudo wolnosc zgotowali sobie niezly kociol. W tej chwli jest wylacznie "pogoda dla bogaczy". Gdziekolwiek spojrzec sie to jest absolutne dno. Wolnosci zadnej nie ma. A solidarnosc to cos oznacza ? Jeden nie wie co...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
jaki sklep budowany jest pod wloclawkiem michelin ?
jaki sklep budowany jest pod wloclawkiem michelin ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Artur Włocławek
11 lipca-rocznica dwoch zbrodni I-sza mord kilkuset Żydów
11 lipca-rocznica dwoch zbrodni I-sza mord kilkuset Żydów w Jedwabnem przez Polaków i Niemców II-ga ludobójstwo Polaków przez Ukraińców na Wołyniu: 200 tys. ofiar, w tym kobiety i dzieci, o wiele bardziej brutalne (nabijanie na pal, wieszanie za wnętrzności), zresztą szczegóły tutaj:...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~slepy snajperWłocławek
Niech zyje liberalizm. Prywatne firma majace byc
Niech zyje liberalizm. Prywatne firma majace byc konkurencyjne w stosunku do poczty zajmujace sie dystrybucja paczek albo wcale ich nie dostarczaja albo paczki przychodza po miesiacu. Kiedy skonxczy sie to majaczenie o niezbednosci liberalizmu. Fakty swiadcza o sobie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
W Lekarzewicach, jest hodowla psów. Prowadzi ją pani L....,
W Lekarzewicach, jest hodowla psów. Prowadzi ją pani L...., reklamuje się cudownie. "Pieski zaszczepione, zdrowe, odrobaczone i wychowane w domowych warunkach". Kupiłam u tej kobiety malutkiego yorka. Zostałam okłamana jeśli chodzi o wiek psa, mój maluszek miał mieć niby 7 tygodni, okazało się, że ma ledwo skończone 5tyg. W dodatku...
Komentarzy53
Wyświetleń14K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PatrycjaWłocławek
Co wy na to my zorganizowac we Włocławku marsz
Co wy na to my zorganizowac we Włocławku marsz (nie)milczenia? i postulować o podwyższenie kar pozbawienia wlności dla tych , którzy się znecają fizycznie nad zwierzakami.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez jacus1793Włocławek
Do Dzonny_Killer.... Poprzez znaczenie polityka prorodzinna
Do Dzonny_Killer.... Poprzez znaczenie polityka prorodzinna mam na myśli rodzine jako jednotke w państwie mam na myśli to że było mniej rodzin które wiążą koniec z koncem żeby nie było biedy w kraju i każde dziecko dostało ciepły posiłek kt.órego w domu nie ma ,Mam na myśli to aby zwiększyli płace socjalną w MOPR .Mam na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez jacus1793Włocławek
CZy SZPITAL WE WŁOCŁAWKU TRZEBA MALOWAĆ W TAKICH
CZy SZPITAL WE WŁOCŁAWKU TRZEBA MALOWAĆ W TAKICH TRUPICH KOLORACH DOTYCZT TO NOWOBUDOWANEGO PAWILONU ,JAK PAWILONU NR 2 I 3 ???? cZY NIE MA INNYCH CIEPŁYCH KOLORÓW
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ahdrzej janosikWłocławek
Całkiem bezpłatny mobilny internet w Polsce (już działa!)
Całkiem bezpłatny mobilny internet w Polsce (już działa!) i haczyków kilka - czyli o podstawianiu przez operatora "nogi" potencjalnym użytkownikom. http://techmobile.pl/2011/06/darmowy-internet-juz-dziala-ale-nie-dla-wszystkich/
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nasze miasto, Wloclawek, wyglada ciagle mizernie. Uslugi,
Nasze miasto, Wloclawek, wyglada ciagle mizernie. Uslugi, transport, ciagle pod psem. Bilety drogie. Za te mizerne mieszkania czynsz coraz wyzszy. Woda, wywoz smieci, energia ida w gore. Bezrobotnych i bezdomnych coraz wiecej. Jezeli chodzi o stacje PKP I PKS to bierze listosc. Brak rozkladow jazdy jak wejdzie sie do srodka budynku. Oczywiscie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Słyszeliście ? Na Żytniej podobno budowany jest dom
Słyszeliście ? Na Żytniej podobno budowany jest dom ....samotnego ...taty ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Na Jasnej Górze powiedział dziś m. in.: "- Jestem tutaj z
Na Jasnej Górze powiedział dziś m. in.: "- Jestem tutaj z wami, bo spotykają się tutaj ludzie, którzy kochają Polskę, polscy patrioci. I to też jest powód, dla którego chcę z wami być. Chcę was, korzystając z tej niezwykłej okazji, prosić – nie dajcie się wypchnąć z naszego życia, nie dajcie się wypchnąć jako polscy...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Oglądałem sobie wywiad z (p)osłem Lencem - z torunia...
Oglądałem sobie wywiad z (p)osłem Lencem - z torunia... gość wypowiada się o naszym mieście, choć nie ma o nim bladego pojęcia... jest pyszny i dumny... interesuje go wyłącznie jego własny, prywatny i zasmarkany interes... czyżby bał się, że głosy toruniaków nie wystarczą mu, aby ponownie pobierał niemałe poselskie...
Komentarzy3
Wyświetleń784
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Chciałem zapytać o minimum socjalne, chociaż dla tych ,
Chciałem zapytać o minimum socjalne, chociaż dla tych , którzy przepracowali minimum 25 lat i zostali zwolnieni, wyrzuceni na bruk.Teraz nigdzie nie chcą ich zatrudnić, ze względu na wiek.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~rybakWłocławek
Od czego sa radni, wojtowie i burmistrzowie, ktorym udalo sie
Od czego sa radni, wojtowie i burmistrzowie, ktorym udalo sie byc wybranym na te interesujace funkcje? Przede wszystkim ta swieta grupa nie jest od tego aby ulatwiac zycie mieszkancom. Jak widac z wypowiedzi na naszym formum to zajmuja sie wylacznie wydawaniem pieniedzy na parkingi, imprezy, pikniki, plaze, zawody, ale takie sprawy przyziemne jak...
Komentarzy1
Wyświetleń718
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Bliski Wschód sposobi sie do wyrównania rachunków z
Bliski Wschód sposobi sie do wyrównania rachunków z ,,narodem wybranym'' .I to chyba jest powód, dlaczego na lotnisku Chopina w Warszawie tak smierdzi czosnkiem, szeleszczą czarne podszewki i ciagle słychać dziwnie zniekształcony polski język .Może niedługo wszyscy będziemy musieli znać przynajmniej w mowie jezyk ,,Blumsztajnów...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Drogie drogi Do entuzjastow roboty Paluckiego szczegolnie
Drogie drogi Do entuzjastow roboty Paluckiego szczegolnie Zygi jarka i tym podobnych... sa dwie drogi robienia drogi: szybko i dobrze albo dluuuugo i oddanie z niedorobkami lub plackami zamiast rownej powierzchni... Oraz to ze jedno najpierw nalezy skonczyc a potem brac sie za drugie a nie paralizowac miasto Wloclawek przez rozkopanie wiekszosci...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~temidaWłocławek
Rzad boi sie, ze nie bedzie mial kto placic na nich podatkow
Rzad boi sie, ze nie bedzie mial kto placic na nich podatkow i skladek bo Polski za malo radza dzieci. A czy pomyslal rzad ze nie ma zadnych perpektyw zyciowych w naszym kraju ? Zrobiono ruina z tego co bylo. coraz mniej panstwowych zlobkow, szkol, uniwersytetow, brak pracy, brak mozliwosci leczenia sie, wysylanie naszych dzieci na niepotrzebne...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA