Forum › Włocławek

Mam pytanie. Chcę zabrać żonę z córeczką do Mariny w
Mam pytanie. Chcę zabrać żonę z córeczką do Mariny w Zarzeczewie, czy są tam jakieś atrakcje? Czy wogóle można tak sobie tam jechać i coś zobaczyć? Czy jest tam jakaś restauracja? Strona internetowa Mariny raczej nie zachęca do odwiedzin. A może znacie jakieś inne ciekawsze miejsca w okolicach Włocławka bo moje kobiety strasznie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ArekWłocławek
zgubiłem kluczyki do BMW, na czarnej smyczy. znalazcę
zgubiłem kluczyki do BMW, na czarnej smyczy. znalazcę proszę o kontakt mailowy [email protected]
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Krzysiek T.Włocławek
A wiec jednak Palucki nie poradzi sobie z bezrobociem we
A wiec jednak Palucki nie poradzi sobie z bezrobociem we Wloclawku... bazrobotnych coraz wecej hulajnogami bedziemy po niektorych lepszych drogach jezdzic...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~berbecWłocławek
Niedawno natknęłam się na ciekawą stronę :
Niedawno natknęłam się na ciekawą stronę : http://tojefura.com. Myślę, że warto się zapoznać z jej treścią. Dotyczy ona nowej metody walki z rakiem. Porusza tematykę profilaktyki, zwraca uwagę na istotne sygnały które wysyła nam organizm a które my często bagatelizujemy ze względu na ich "pospolitość". Portal oferuje...
Komentarzy1
Wyświetleń587
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ab6Włocławek
Pan Stocki znów okazał butę po wyroku skazującym.
Pan Stocki znów okazał butę po wyroku skazującym. Najlepiej powiedzieć, że się coś insynuuje bo ktoś inny nie podjął debaty! Panie Stocki żaden porządny człowiek nie pomawia innych i nie insynuuje podłości czy czynów haniebnych z jakiegokolwiek powodu. Niech Pan nie dorabia do swojego braku kultury i przyzwoitości. Mam nadzieję,...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NikodemWłocławek
Obiektywne informacje na temat ataku w
Obiektywne informacje na temat ataku w Norwegii. http://wolnemedia.net/polityka/wiedzieli-o-masakrze-na-2-dni-przed/
Komentarzy0
Wyświetleń554
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Norweska fałszywa flagaWłocławek
Policja. dzisiaj zauwazyłem bedąc o 15 we wzorcowni jak to
Policja. dzisiaj zauwazyłem bedąc o 15 we wzorcowni jak to mili panowie w radiowozie jezdzili po placu grodzkim we Wzorcowni cholera wie czego szukając.tyle sie mowi o kryzysie wiec gdzie są patrole piesze ??? no chyba ze wiecej jest radiowozów niz policjantów.a tak do sedna wracając ...dlaczego nie ma patroli pieszych czy to strazy...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JONWłocławek
A jednak prognozy się sprawdziły. Radny Bieńkowski
A jednak prognozy się sprawdziły. Radny Bieńkowski dostał fuchę. http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/praca/2011/wyniki_37_2011.pdf
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~XFACTORWłocławek
fajnie ze powstanie nowa przystań ,drogi się buduje :)ale
fajnie ze powstanie nowa przystań ,drogi się buduje :)ale kiedy zrobią nasz piękny dworzec ?są jakieś plany ? a kolejne pytanie czemu przejazd kaliska -Okrzei nie jest dostępny dla ruchu kołowego co by całkowicie odblokowało miasto ?,i czy w ogóle będzie odnowa kamienic na 3 maja i doprowadzenie tego do życia np nocnego jak w Toruniu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bob Włocławek
Niech mi teraz ktoś coś złego napisze o lekarzach.Proszę
Niech mi teraz ktoś coś złego napisze o lekarzach.Proszę tak się przejmują losem chorych ,ze pracując ponad swoje siły umierają razem z nimi przy stole operacyjnym.To jest poświęcenie.Ataki Ziobro powinien się ze wstydu pod ziemie zapaść .Prawda...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
POslanka Domilicja Kopaczewska zrobila tyle dla tego aby
POslanka Domilicja Kopaczewska zrobila tyle dla tego aby pokazac jak walczy dobra mieszkancow co Pan Jacek Lebiedzinski. Wiec wloclawianie powinni na wyborach pokazac jej tyle samo zaangazowania co ona im. A jak sie nie dostanie na fotel posla ponownie to: 1) po pierwsze primo: zadna strata dla ludzkosci 2) po drugie niech jej dadza taki sam...
Komentarzy1
Wyświetleń773
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OBYWATEL Włocławek
Czy jest różnica między władzami naszego miasta i
Czy jest różnica między władzami naszego miasta i Grudziądza ? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110727/GRUDZIADZ01/531786316
Komentarzy2
Wyświetleń912
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Wybory samorzadowe 2010 Do marudzacych o podwyzkach... na
Wybory samorzadowe 2010 Do marudzacych o podwyzkach... na wyborach byli? glosowali?... teraz cicho sza... i placic...
Komentarzy1
Wyświetleń813
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~hehechecWłocławek
Dzisiaj byłam na dworcu PKS dowiedzieć się o połączenie
Dzisiaj byłam na dworcu PKS dowiedzieć się o połączenie z Włocławka do Kowalewa Pomorskiego. Kasy były zamkniete więc poszłam do dyspozytora. Pani dyspozytor wręczyła mi karteczkę z nr. telefonu informacji pks. Dzwoniąc na tą informację dowiedziałam się ,że są tylko 2 połaczenia i to w godzinach rannych . Koszt tego...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aaaWłocławek
Dlaczego wielu woli internet od tv..? Dlatego:
Dlaczego wielu woli internet od tv..? Dlatego: http://www.po-land.pl/?p=13709 ;]]]]]
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Andrzej W (PSL) zostanie zamieniony na kogoś ze zbioru SLD a
Andrzej W (PSL) zostanie zamieniony na kogoś ze zbioru SLD a pani M.... (MOPR) pełni funkcje tymczasowo...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ben JakovWłocławek
Prezes MZOZ leci ze stanowiska, Pan W...... znika, jego
Prezes MZOZ leci ze stanowiska, Pan W...... znika, jego miejsce zajmuje ..... uwaga ... zgadujemy.....
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KaruzelaWłocławek
Przemalowano budynek dawnego Leader Price, potem Tesco. Czy
Przemalowano budynek dawnego Leader Price, potem Tesco. Czy ktoś z Was wie co ma tam powstać ?
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Leader Price/TescoWłocławek
W związku z niedawaną rocznicą 22Lipca ktoś napisał na
W związku z niedawaną rocznicą 22Lipca ktoś napisał na innym forum : Po wojnie przedwojenni fornale robotnicy najemni< dostali ziemie prace naukę za darmo teraz ich potomkowie udają ze byli ziemianami fabrykantami itd nikt się nie przyznaje ze dziadkowie jedli trawę na przednówku i paśli gęsi plebanowi jeszcze inni chwalą tamte czasy...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Kiedy kilka miesięcy temu pisałem, że ekstremiści
Kiedy kilka miesięcy temu pisałem, że ekstremiści islamscy stanowią jedno z największych zagrożeń dla współczesnej cywilizacji niektórzy zarzucali mi, że wyolbrzymiam sprawę czy też demonizuję tychże ekstremistów. No to teraz macie czarno na białym, że miałem rację. Podobnej rzezi mógł dokonać np. we Włocławku nawiedzony...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA