Forum › Włocławek

Bardzo "dziękuje" MPK za to że nie wyjechała dziś linia W
Bardzo "dziękuje" MPK za to że nie wyjechała dziś linia W mimo słonecznego i ciepłego dnia, może na przyszłość chociaż jakaś informacja?
Komentarzy3
Wyświetleń939
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wkurzonyWłocławek
Mam pytanie do miłośników piłki nożnej. Czy we
Mam pytanie do miłośników piłki nożnej. Czy we Włocławku zajmuje się ktoś naprawą piłek skórzanych,szytych ?.Porządna,prawie nowa firmowa piłka przebiła się a na nową nie bardzo mnie stać.
Komentarzy0
Wyświetleń493
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KubaWłocławek
Serdecznie gratuluję stanu głównej drogi przebiegającej
Serdecznie gratuluję stanu głównej drogi przebiegającej przez Wasze miasto. Naprawdę jest co podziwiać!!!!!! Warto by było na rogatkach miasta rozdawać kupony na darmową naprawę zawieszenia i bonus w postaci 1000 złotych dla wszystkich chętnych chcących przejechać przez miasto. Pozdrawiam równie serdecznie jak Wasza droga!!!
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Z TrasyWłocławek
bardzo mnie ucieszylo jak sie dowedzialem ze do wloclawka na
bardzo mnie ucieszylo jak sie dowedzialem ze do wloclawka na kasztelan cup przyjedzie slask wroclaw. jakie to byly czasy kiedy przeciwko sobie stali griszczuk i zielinski
Komentarzy2
Wyświetleń856
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kasztelanWłocławek
co może zagwarantować wyborcom kandydat na posła, który
co może zagwarantować wyborcom kandydat na posła, który rozdaje jabłka na ulicy w czasie kampanii wyborczej...? dla takich miejsce jest na targowisku wyborcy nie bądzcie naiwni na populistyczne hasła
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek
Ogladam CW Horonzika i Benkowskiego i cos slysze, ze jacys
Ogladam CW Horonzika i Benkowskiego i cos slysze, ze jacys radni oszukiwali w oswiadczeniach majatkowych. Patrze na strone http://www.bip.um.wlocl.pl/?cid=126 i widac o kogo chodzi. Fajna chatka za 40tys, fajny domek za 67tys, i fajne mieszkanie za 40tys. Ciekawe czy bekna za to czy znow im sie upiecze.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AleNumerWłocławek
Natknełam się na informacje w naszych lokalnych mediach ze
Natknełam się na informacje w naszych lokalnych mediach ze pan Ryszard Ch...... (kłamca lustracyjny, były współpracownik SB) pełni obecnie funkcje prezesa ogródków działkowych, no to jest doprawdy jakaś farsa!Wygląda na to ze nie może wyjść z roli,nieważne czego i gdzie byle prezes i ludzi z kasy doić!Żenada!I jeszcze go...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Uważajcie na małolaty we wzorcowni (obu płci) robiące
Uważajcie na małolaty we wzorcowni (obu płci) robiące sztuczny tłok.Moment nieuwagi a skroją cię z potflela albo komórki.
Komentarzy2
Wyświetleń810
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Uwaga kradzieże!!!Włocławek
Witam, organizujemy większą grupą wyjazd do Krynicy
Witam, organizujemy większą grupą wyjazd do Krynicy Górskiej i dysponujemy miejscami w autobusie. Wyjazd z Włocławka 13 sierpnia (sobota) o 7:30 Dla zainteresowanych - powrót 21 sierpnia. Więcej informacji pod numerem 603 338 387.
Komentarzy3
Wyświetleń960
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Krynica GórskaWłocławek
przed kilkoma dniami byłem z krwawiącą raną we
przed kilkoma dniami byłem z krwawiącą raną we włocławskim szpitalu, ludzi do chirurga kilkanaście osób jakis pijany duren biegal po korytarzu a za nim pielegniarka zeby sie uspokoil, kazali mi czekać około 2 godzin, pojechałem do lipna po 30 min drogi załatwili mnie na izbie przyjec 4 szwy od reki, kiedy zaczelismy z dziewczyną...
Komentarzy3
Wyświetleń881
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~robertWłocławek
Słyszałem w radio o imprezie w Astorii, wiecie coś więcej
Słyszałem w radio o imprezie w Astorii, wiecie coś więcej
Komentarzy2
Wyświetleń819
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Marek rozbityWłocławek
POlicyjne państwo
POlicyjne państwo http://www.youtube.com/watch?v=sKTR7UgKB6s
Komentarzy3
Wyświetleń909
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PolakWłocławek
Włocławek JUŻ najbardziej zaniedbany wg WP która dopiero
Włocławek JUŻ najbardziej zaniedbany wg WP która dopiero organizuje konkurs! Na pierwszym zdjęciu bodajże ul.Tumska na drugim brama na 3Maja 1. http://turystyka.wp.pl/gid,11237103,title,ktore-polskie-miasto-jest-najbardziej-zaniedbane,galeria_zdjecie.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~erbeWłocławek
Komentarzy1
Wyświetleń670
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~rakaaWłocławek
JAk pokazuje przykład Islandii, wcale nie jesteśmy na
JAk pokazuje przykład Islandii, wcale nie jesteśmy na straconej pozycji. Trzeba tylko pogonić złodziei z rządu: Nie mozna tego nie wiedziec! Dla calego swiata lekcja z ISLANDII Naród islandzki sprawił, że rząd (ktory probowal , pod dyktando swiatowej finansjery, zubozyc islandzkii Narod - zgodnie z tym samym scenariuszem, ktory...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez bamWłocławek
Może nie wszystkim się to uświadamia samo z siebie, że
Może nie wszystkim się to uświadamia samo z siebie, że tych co nie marudzą na to, że władza w mieście niedobra, pogoda nieładna, remonty w toku ...itd. jest masakrująca większość. Na szczęście mnóstwo jest włocławian, którzy ciężko pracują, kochają swoje rodziny i to co ich dookoła otacza. Cieszą się z zachodzących...
Komentarzy1
Wyświetleń733
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Nie marudzącyWłocławek
SLD ogłosiło listy wyborcze. Zgodnie z przewidywaniami
SLD ogłosiło listy wyborcze. Zgodnie z przewidywaniami pokazują one zupełnie coś innego niż postkomuna głosiła przez ostatnie cztery lata. Ale do rzeczy.1.Parytety, udział kobiet. "Jedynkę" na listach w całej Polsce otrzymały TYLKO Trzy kobiety. PO -14, PiS-13, PSL- 6. 2. Młodzież: Włocławek poz.2 M. Pierzchała (60+),poz.3...
Komentarzy3
Wyświetleń924
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~SportowiecWłocławek
Czy jest jakaś praca sezonową na ogórki , pomidory prosze
Czy jest jakaś praca sezonową na ogórki , pomidory prosze pisać na maila [email protected]
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KobeWłocławek
Przeglądałem ofertę S.F.. na internet i postanowiłem
Przeglądałem ofertę S.F.. na internet i postanowiłem skorzystać z ich oferty 16 Mb/s za 55 zł to całkiem przyzwoita szybkość choć wysyłanie powinno wynosić co najmniej 1Mb/s.Chciałem poznać opinię użytkowników internetu w S..F.. czy warto skorzystać z ich usługi ?.Proszę o poważne opinie.Z góry dziękuje...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~witek...Włocławek
BYlem dzis na Kapitulnej na dluzej. W tygodni nie widac tam
BYlem dzis na Kapitulnej na dluzej. W tygodni nie widac tam robotnikow. Nawierzchnia nierowna juz teraz, studzienki albo za nisko albo za wysoko. Ten remont pomijajac juz termin wykonania to jakas parodia. Sciezki rowerowe (kostka sie "giba" miejscami, jest luzna) tragedia. Kto za to placi i kto odbierze taka jakosc to nie wiem. Pala nie panuje...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KapitulnaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA