Forum › Włocławek

Premier Wielkiej Brytanii popisal sie elementarnym brakiem
Premier Wielkiej Brytanii popisal sie elementarnym brakiem wiedzy i niewdziecznoscia. Gromil niektore kraje a w szczegolnosci Polske za to ze dostaje zbyt duzo funduszy unijnych! Szanowny Panie prezydencie Palucki i Pan Panie posle Zbonikowski protestujcie! Przeciez to wlasnie brytyjska firma Radio Gra i Gazeta Pomorska otrzymaly (parda wygraly)...
Komentarzy0
Wyświetleń662
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Pulkownik KwiatkowskiWłocławek
Coś muszę powiedzieć. Smutnego. Dowiedziałem się, że
Coś muszę powiedzieć. Smutnego. Dowiedziałem się, że naszego kolegi Cyklisty nie ma już między nami.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
jestem zaskoczony -że PiS wystawił na liście do sejmu
jestem zaskoczony -że PiS wystawił na liście do sejmu p.Jaranowskiego!!! co ten człowiek zrobił dla Włocławka? przecież był i jest radnym sejmiku wojewódzkiego - i nawet w ubiegłej kadencji rządziła koalicja PiS-PO? widać na to, że owy pan martwi się tylko o swoją grupę zawodową? czy nie lepszym kandydatem byłby Pan Chmielewski...
Komentarzy1
Wyświetleń709
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antyWłocławek
Jest już wtorek a kupa śmieci po dożynkach na skwerku nad
Jest już wtorek a kupa śmieci po dożynkach na skwerku nad wisłą jak leżała tak leży!!!Mam pytanie gdzie są służby które powinny usunąć ten bałagan?
Komentarzy2
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciastekWłocławek
W przyszłym roku planuje wesele i nie mam jeszcze zespołu
W przyszłym roku planuje wesele i nie mam jeszcze zespołu .Znacie może jakieś fajne zespoły z okolic Włocławka lub Płocka którzy fajnie bawią gości. Co sądzicie o zespole Revers z Włocławka lub o Focusie ?
Komentarzy25
Wyświetleń7K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
Prezydent Starachowic w kajdankach za lapowki! Jak to dobrze
Prezydent Starachowic w kajdankach za lapowki! Jak to dobrze ze naszym miastem Wloclawkiem rzadzi tak uczciwy prezydent jak Palucki. Hip hip hura. Lubu dubu, lubu dubu. Dziekujemy Panie prezydencie za pana uczciwosc i trud.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pulkownik KwiatkowskiWłocławek
jadac mostem im. rydz smiglego o godz. 19 swieca sie juz
jadac mostem im. rydz smiglego o godz. 19 swieca sie juz lampy iluminacyjne mostu,czyzby miasto mialo nadmiar pieniedzy [nie wszystkie zarowki sa sprawne]
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rumunWłocławek
nie wiem dokładnie jak można nazwać takie zachowanie pana
nie wiem dokładnie jak można nazwać takie zachowanie pana kandydata PO Dąbrowskiego , który na wczorajszym festynie rodzinnym zorganizowanym przez działaczy PiS i Solidarności rozdawał swoje ulotki wyborcze to są ludzie bez twarzy ... wstyd, żenada ...ale to osądzą wyborcy
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xxxWłocławek
panie Person gdzie pan teraz się pokaże bo 1 września
panie Person gdzie pan teraz się pokaże bo 1 września coraz bliżej... tylko pokazywać się potraficie?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Witam wszystkich! Może ktoś mi polecić dobrego mechanika
Witam wszystkich! Może ktoś mi polecić dobrego mechanika od Citroena. Chodzi mi o takiego co może podłączyć samochód do komputera i sprawdzić co go "boli" (notorycznie włącza mi się kontrolka bocznych poduszek powietrznych w XSARZE)
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~CYTRYNKAWłocławek
Ja trochę z innej beczki. Jakiś czas temu wróciłem do
Ja trochę z innej beczki. Jakiś czas temu wróciłem do Włocławka. Nie było mnie ze sześć lat. umówiłem się ze znajomymi, ale postawiłem warunek. Mieli mnie zabrać do wypasionego pubu w jakim wcześniej we Włocławku nie byłem. Oczywiście byłem przekonany, że to niewykonalne, bo tu od zawsze lipa byla (oczywiście jeśli chodzi o...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~barneyWłocławek
Pracuję w spółce miasta.Dostałem podwyżkę 50 zł.Mam
Pracuję w spółce miasta.Dostałem podwyżkę 50 zł.Mam dochód 1400zł. Teraz wiem czemu tak mało.Mianowali się nauczyciele,wszyscy zdali więc musi starczyć dla nich na podwyżki 350zł.Będą mieli 2200 netto za 18 godzin tygodniowo.Mi wychodzi 7,95 netto na godzinę pracy a nygusy mają 30,55 na godzinę.Wiem że u prywaciarzy jest...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Pracownik fizycznyWłocławek
Jak powszechnie wiadomo praktycznie nigdy nie narzekam, nie
Jak powszechnie wiadomo praktycznie nigdy nie narzekam, nie biadolę i nie złorzeczę przeciw nikomu i niczemu. Ale nawet tak cierpliwy obywatel jak ja czasem się wqwi. I bardzo oburzy. O co na przykład..? Ano o to: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/policji-ciagle-malo-nowe-uprawnienia-dla-sluzb,1,4830586,wiadomosc.html To totalne przegięcie....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Dzisiaj miałam problem z zakupem widokówki z
Dzisiaj miałam problem z zakupem widokówki z Włocławka.Na osiedlu ,,Południe ,,nawet na poczcie nie ma widokówek z naszego miasta . Kioski ,,Ruchu,, też nie mają widokówek. Nasze miasto ma wiele ciekawych miejsc ,które powinny być promowane i pokazywane .Maleńkie miejscowości mają swoje miaeta na widokówkach. Kto w naszym miescie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~aaWłocławek
Dziś w autobusie pewna pani żartowała ,że już powstał
Dziś w autobusie pewna pani żartowała ,że już powstał komitet kolejkowy dla chętnych do zakupu biletów na nowy basen na Zgłowiączką -ściany już stoją ,1 listopada podobno UROCZYSTE otwarcie z udziałem działaczy ..... ,więc może to nie żart ?
Komentarzy0
Wyświetleń515
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałokowiecWłocławek
W Polsce ma miejsce sądowej dławienie wolności słowa!!!
W Polsce ma miejsce sądowej dławienie wolności słowa!!! Nie jesteśmy krajem demokratycznym. Ciesz się późny wnuku. Trzecia Rzeczypospolita sięgnęła bruku. Komuna wróciła:(
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PolakWłocławek
dla wszystkich pamiętających jedynie Melexy i
dla wszystkich pamiętających jedynie Melexy i postrzegajacych reformatorska drużynę Andrzeja jako wybawicieli naszego Włocławskiego zascianka który sami od kilku kadencji tworzą proponuje spacer ulicą Kapitulną. nowo wybudowany odcinek juz rozryty koparkami i cyklopami, czyzby kolejny przetarg na świeżo oddanym odcinku sie odbył??...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~przetargWłocławek
Warto pomyśleć o takim rozwiązaniu we Włocławku m.in. na
Warto pomyśleć o takim rozwiązaniu we Włocławku m.in. na Bulwarach, na Placu Wolności, na Zielonym Rynku. Oto odnośnik: http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/1048807,nowe-toalety-w-miescie-kwadrans-na-zalatwienie-sprawy,id,t.html
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~CiekawostkaWłocławek
Zagubiono portfel z dokumentami we Włocławku w okolicach
Zagubiono portfel z dokumentami we Włocławku w okolicach ulicy metalowej (bądź na drodze w pobliskim lesie)znalazcę czeka nagroda! kontakt pod tel. 600045202.
Komentarzy2
Wyświetleń801
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez indyk1983Włocławek
A oto skad bira sie pieniadze w budzecie? Ja wiem, pieniadze
A oto skad bira sie pieniadze w budzecie? Ja wiem, pieniadze biora sie znikad, nikt nie placi. http://szklokontaktowe.tvn24.pl/14776,1,Nowoczesnosc-puka,wiadomosc.html Mam wrazenie ze wloclawskie SLD mysli i dziala podobnie. Czekam tylko na ich haslo wyborcze: IPAD'y dla wszystkich.
Komentarzy2
Wyświetleń907
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~LSDWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA