Forum › Włocławek

O, Donaldzie, nasz wodzu wspaniały pokolenia piać będą
O, Donaldzie, nasz wodzu wspaniały pokolenia piać będą peany na twą cześć za Irlandię którą nam zgotowałeś , za autostrady które chińską ręką zbudowałeś , za świetne koleje , które twój minister Grabarczyk zmodernizował że są wzorem dla reszty świata, że aż kwiaty dostaje , dziękujemy za prywatyzację stoczni którą...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~johanWłocławek
Szukam zespołu weselnego na 6,10,2012. Zależy mi, żeby
Szukam zespołu weselnego na 6,10,2012. Zależy mi, żeby był to zespol z prawdziwymi instrumentami. Czy mozecie mi coś polecic ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez [email protected]Włocławek
banda czworga, czyli pozory demokracji dla
banda czworga, czyli pozory demokracji dla plebsu http://www.youtube.com/watch?v=CB3pgot8hHU jak mam wybierać spośród tej bandy, to ja bojkotuję te wybory do czego zachęcm wszystkich internautów
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~nafWłocławek
Coraz więcej szczurów naszym mieście .Apel do naszych
Coraz więcej szczurów naszym mieście .Apel do naszych włodz i AZM żeby tym problemem się zainteresowadz .Na łęgskiej biegają i się ludzi nie boją .A zazamcze też walczy z plagą szczurów .
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~szczuryWłocławek
Czy ktos się orientuje od kiedy włocławskie spółdzielnie
Czy ktos się orientuje od kiedy włocławskie spółdzielnie mieszkaniowe rozpoczynają okres grzewczy w mieszkaniach ? czy jest to zależne od temperatury na zewnątrz ? bo zimno w mieszkaniach już.
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zmarznietaWłocławek
Pani Kopaczewska z PO ma wspaniałe hasło "po prostu
Pani Kopaczewska z PO ma wspaniałe hasło "po prostu służyć", ale powinna mieć "jestem lepsza od innych". Zanim zacznie Pani służyć Tuskowi i Lenzowi to mogłaby Pani się pofatygować na debatę a nie zadzierać głowę! Oby Pani nie wybrano.
Komentarzy1
Wyświetleń667
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MariolaWłocławek
Prawda o Tusku Oto list osoby, ktora spaliła się pod
Prawda o Tusku Oto list osoby, ktora spaliła się pod kancelarią premiera Tuska: "Szanowny Panie Premierze Piszę do Pana już po raz kolejny, jako obywatel tego „chorego kraju” i jako ojciec trójki małoletnich dzieci, któremu Pan i Pana urzędnicy zniszczyli całe dotychczasowe życie. Piszę do Pana już po raz...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
Po sutym obiedzie w niedzielę małżonkowie zasiedli w
Po sutym obiedzie w niedzielę małżonkowie zasiedli w fotelach. - Kochanie, jak ci dzisiaj smakowała zupa? - Dlaczego ty zawsze szukasz pretekstu do kłótni? - pyta mąż.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
dobra lektura, warto poświęcić 3
dobra lektura, warto poświęcić 3 minuty: http://wolnemedia.net/historia/68-przypadkow-smolenskich/ żadnych paranoi katyńsko-pisiorowskich, poczytajcie i pomyślcie. sami.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~nafWłocławek
W/g informacji Onet z i na podstawie danych KE UE 20%
W/g informacji Onet z i na podstawie danych KE UE 20% zasobów gazu łupkowego w Polsce juz przejęła Rosja -czy w dalszym ciągu nasz fajtłapy polityczne będą w kampanii zachwycać się swoimi sukcesami w tej kluczowej dla Polski sprawie i zamydlać Polakom oczy ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
pozycja69, czyli jak głosować w najbliższych wyborach.
pozycja69, czyli jak głosować w najbliższych wyborach. Tylko tego jednego dnia Polska może być nasza a nie ich! Jak to działa Pozycja69 to sposób na pozbycie się watahy pierwszoplanowych polskich polityków. Sposób jest prościutki. W najbliższych wyborach głosujemy na jedną z pozycji 6 lub 7 lub 8 lub 9 na listach dowolnej partii...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Witam, Mam pytanie do młodych rodziców, jak w tej chwili
Witam, Mam pytanie do młodych rodziców, jak w tej chwili wygląda becikowe? Chodzi mi głównie o to dodatkowe (samorządowe) jakie dochody i dla kogo, w jakiej wysokości. Wiem że podstawowe becikowe wynosi 1000 zł a co u nas we Włocławku z dodatkowymi pieniędzmi? Pozdrawiam Mariola
Komentarzy1
Wyświetleń684
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MariolaWłocławek
Szybka sonda wyborcza Wpisujemy tylko skrót nazwy partii,
Szybka sonda wyborcza Wpisujemy tylko skrót nazwy partii, bez komentarza. Głosujemy tylko raz. Wyniki w poniedziałek
Komentarzy38
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~widz_36Włocławek
Czy to prawda ,że się Donald spalił ze wstydu i to przed
Czy to prawda ,że się Donald spalił ze wstydu i to przed własna kancelarią.Masakra.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Kiedy zaczyna się , okres grzewczy w Mpec ?.
Kiedy zaczyna się , okres grzewczy w Mpec ?.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MpecWłocławek
Ludzie, czy widzicie, co się znowu dzieje z cenami
Ludzie, czy widzicie, co się znowu dzieje z cenami paliw? Ciekaw jestem ile jeszcze wytrzymamy. Pełny bak, to teraz luksus.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SzokWłocławek
Czy wybory zostaną powtórzone?Przecież Korwin na pewno
Czy wybory zostaną powtórzone?Przecież Korwin na pewno wygra sprawę jak nie w tych naszych "sĄDACH", to w Strasburgu.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Co myślicie o ludziach mogących być już na emeryturze a
Co myślicie o ludziach mogących być już na emeryturze a grzejących jeszcze ciepłe posadki. Moim zdaniem tacy ludzie są już wypaleni. Powinni zająć się wnuczkami. Brak tu konkretnej ustawy. Rozumię emerytów z małymi emeryturami. Ale ludzie ze stanowisk dyrektorskich i kierowniczych powinni się usuwać. Tak np. jest w MOPR na ul....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~rockWłocławek
Parda ale kiedy S.... poszerzy oferte? To co oferuje
Parda ale kiedy S.... poszerzy oferte? To co oferuje wloclawianom to nedza. Inne miasta - nawet mniejsze od wloclawka maja fajniejsze programy i nizsze ceny. Nie idzie nic z tym zrobic?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~UPC VectraWłocławek
Kilka razy na forum podnoszony jest temat czasu pracy
Kilka razy na forum podnoszony jest temat czasu pracy najbardziej leniwych pracowników i b.dobrze opłacanych czyli nauczycieli. A oto jak zostali podsumowani: http://regiopraca.pl/portal/rynek-pracy/wiadomosci/polscy-nauczyciele-pracuja-najkrocej-na-swiecie
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA