Forum › Włocławek

Czy "nowa Fredry" a konkretniej chodnik ma jakiegoś
Czy "nowa Fredry" a konkretniej chodnik ma jakiegoś właściciela? Bród, syf, bałagan. Jak tak dalej pójdzie, to na chodniku las wyrośnie. Poprzedniej zimy nie był odśnieżany, w chwili obecnej wygląda tragicznie. A mogło być tak pięknie.
Komentarzy1
Wyświetleń798
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~FredryWłocławek
Nie byłem zwolennikiem Kaczyńskiego, ale po tym co wczoraj
Nie byłem zwolennikiem Kaczyńskiego, ale po tym co wczoraj zobaczyłem w TVP2 w trakcie tzw. "debaty" lis-Kaczyński Pan Jarosław ma nowego wyborcę. Przypominam że to sam redaktorzyna lis nazwał ten cyrk "debatą".
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~obserwator_niebaWłocławek
Zastanawiające jak mało ,,publiczne media'' piszą o
Zastanawiające jak mało ,,publiczne media'' piszą o kompromotacji Lisa w wywiadzie z Kaczyńskim .Czyżby ,,słońce Peru'' zabronił komentowania tej klęski ? Lis pewnie długo ,,w gałę'' z idolem nie zagra....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
1. Na ostatniej prostej kampanii wyborczej Platforma ,która
1. Na ostatniej prostej kampanii wyborczej Platforma ,która zaczęła wyraźnie tracić w sondażach, zaczęła stosować posunięcia, które trudno określić inaczej jak stwierdzeniem „tonący brzydko się chwyta”. Najpierw parę dni temu, na stronie internetowej partii jakby trochę wstydliwie umieszczony został umieszczony spot...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek
Ale Lis wczoraj dostał manto o Kaczora.Fiu,fiu ?Myślałam
Ale Lis wczoraj dostał manto o Kaczora.Fiu,fiu ?Myślałam ,że się opluje ze złości. Fakt prawdę mu Kaczorek powiedział ,że do takiej audycji trzeba się trochę przygotować.Hahaha
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Polecam pokaz "obiktywnego"
Polecam pokaz "obiktywnego" dziennikarstwa: http://www.youtube.com/watch?v=knAC7sqDxpw&feature=player_embedded Pierwszy przypadek kiedy to kaczka pogryzła lisa!
Komentarzy4
Wyświetleń983
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~widz_26Włocławek
Na Anwilu pożar pali się chłodnia!!!!
Na Anwilu pożar pali się chłodnia!!!!
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
ja żądam przesunięcia terminu wyborow,jak świetnie się
ja żądam przesunięcia terminu wyborow,jak świetnie się żyje,gdy słyszymy co to będzie gdy wszystkie partie wygrają ,wielka kraina szczęśliwości,niskie podatki,wysokie renty i emerytury,żłobki i przedszkola za darmo,no i praca dla wszystkich.Niech ta kampania trwa i trwa,nadzieja kocha naiwnych.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JanWłocławek
POpaprańcy zachowuje się już tak jakby mieli POsmarowany
POpaprańcy zachowuje się już tak jakby mieli POsmarowany odbyt terpentyną! Łże gadzinowaty Adaś na łamach czerskiego GW rozpaczliwie apeluje do młodzieży o udział w wyborach! Potomek kominternowców nie rozumie, że w tym roku na wyspach mało kto stanie w kolejce przed konsulatem aby poprzeć Tuska! Oni już wiedzą, że to strata...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Koalicja moherowaWłocławek
Wykształcona i z dużego miasta -jaka yntelygentna
Wykształcona i z dużego miasta -jaka yntelygentna -http://www.youtube.com/watch?v=L2vudp4qhWg
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Czy kolejny etap ,,dobrobytu na który zasługujemy '' to
Czy kolejny etap ,,dobrobytu na który zasługujemy '' to -gwałtowny wzrost cen paliw na WSZYSTKICH stacjach benzynowych ? To jeszcze wolny rynek ...czy już ,,mafia''zbiera na pokrycie kosztów kampanii wyborczej ?
Komentarzy1
Wyświetleń620
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Marek Wojtkowski jest swietnym czlowiekiem. Dlaczego tak malo
Marek Wojtkowski jest swietnym czlowiekiem. Dlaczego tak malo jest z nim wywiadow? Dlaczego tak malo jego reklam? Przeciez ten czlowiek jest super. Obserwowalem go kilka lat. Nie znam kogos bardziej slownego i kulturalnego z politykow. Trzymam za niego kciuki.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MLODYWłocławek
Hej, mam w planach założenie własnej działalności
Hej, mam w planach założenie własnej działalności gospodarczej. Ma ktoś może jakiś namiar na dobrą księgową we Włocławku, która mogłaby mi prowadzić księgowość? Oczywiście chodzi również o to, żeby to było dosyć atrakcyjne cenowo rozwiązanie.
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~prosbaWłocławek
Dobrze jest mieć znajomego ministra. Pan minister
Dobrze jest mieć znajomego ministra. Pan minister rolnictwa Marek Sawicki z PSL daje lekką ręką 400tyś. zł.swojemu koledze panu Arturowi Ławniczkowi prezesowi rolniczej fundacji i poleca je przeznaczyć na serię spotkań z rolnikami. Taki koalicjant to facet na medal.
Komentarzy3
Wyświetleń916
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZygaWłocławek
z zaciekawienie wysłuchałam dziś w TVK informacji o opiece
z zaciekawienie wysłuchałam dziś w TVK informacji o opiece Urzędu nad grobami . Ciekawa jestem, czy przedstawiciele Miasta wiedzą , jak wygląda grób Ludwika Bauera i gdzie się znajduje na naszym cmentarzu.??? W 1918 Ludwik Bauer pełnił obowiązki burmistrza we Włocławku. Rada Miejska nadała mu tytuł honorowego obywatela,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JolantaWłocławek
rozdawanie baloników na targowisku to już żenująca
rozdawanie baloników na targowisku to już żenująca sytuacja a wyborców to jak narazie kandydat SLD QQ robi w balona tymi populistycznymi hasłami...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~abcWłocławek
Kto za Januszem Palikotem ? Ja i moja cała rodzina jesteśmy
Kto za Januszem Palikotem ? Ja i moja cała rodzina jesteśmy ZA !
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Powiem krótko ten kto powiesił plakat Kukuckiego tuż nad
Powiem krótko ten kto powiesił plakat Kukuckiego tuż nad sygnalizatorem informującym kierowców o zielonym świetle dla pieszych na skrzyżowaniu ul. Józefa Ignacego Kraszewskiego z ulicą Okrężna powinien dostać dotkliwą karę za głupotę !!! Jak można być takim .... i stwarzać niebezpieczeństwo na drodze??!!!??! Przecież ten...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mishaWłocławek
dzonny... napisał że ma ..... żonę. A ja w związku z tym
dzonny... napisał że ma ..... żonę. A ja w związku z tym mam pytanie:ciekawe, czy z taką głupią babą się ożenił czy taka głupia stała się przy nim?!!! Zastanówmy się nad tym.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MyszkaWłocławek
W naszym kraju po raz pierwszy więcej rodzin weszło do
W naszym kraju po raz pierwszy więcej rodzin weszło do strefy ubóstwa, niż się z niej wyrwało. Zarówno kiedy jako kryterium bierzemy minimum socjalne, jak i wtedy, gdy liczymy tylko tych, którzy nie spełniają drakońskiego kryterium minimum egzystencji.Z czego to wynika? A no przeczytaj odnośnik to się...
Komentarzy3
Wyświetleń969
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA