Forum › Włocławek

Odnawiany byl przez dlugi czas tunel prowadzacy do stacji
Odnawiany byl przez dlugi czas tunel prowadzacy do stacji kolejowej. Oczywiscie wloclawscy dycydenci i wykonawcy znow zapomnieli o ulatwieniu przejscia inwalidom i osobom starszym. Chociaz na drzwiach ubikacji jest narysowany wozek inwalidzki. Ale jak ten biedak moze dostac sie do tej ubikacji skoro nie ma zadnej windy. To zbyt skomplikowana...
Komentarzy2
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Makro rekrutuje do pracy we Włocławku: "Osoby
Makro rekrutuje do pracy we Włocławku: "Osoby zainteresowane zapraszamy na spotkania rekrutacyjne, które odbędą się we wtorek 18.10.2011 r. o godzinie 10:00 Hotel MŁYN ul. Okrzei 77 Włocławek" Pytanie, gdzie wybudują makro i o jakiej powierzchni, czy będzie dział techniczny ? Czy budowa będzie na Toruńskiej na terenie dawnej...
Komentarzy0
Wyświetleń563
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WincentWłocławek
A co sądzicie szanowni forumowicze o zdjęciu krzyża w sali
A co sądzicie szanowni forumowicze o zdjęciu krzyża w sali Sejmu ? http://fakty.interia.pl/felietony/graczyk/news/krzyz-palikot-obciach,1707595
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Zapraszam do zapoznania się z polski raportem na temat
Zapraszam do zapoznania się z polski raportem na temat monitoringu .Później możemy na ten temat podyskutować pozdrawiam. http://www.panoptykon.org/sites/default/files/raport_nadzor.pdf
Komentarzy1
Wyświetleń745
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~RaportWłocławek
KTo to wymyślił i dlaczeg? oto pseudo obwodnica Kaliska
KTo to wymyślił i dlaczeg? oto pseudo obwodnica Kaliska -Zazamcze przy rądzie Kaliska PO PRZEBUDOWIE dodała jeszcze jednego bubla komunikacyjnego z seri jak by tu skomplikować życie kierowcom a mianowicie: zlikwidowano wjazd 250 garażowiczów przy ul Fredry w kierunku Brześcia. Michelina,i miasta .Mimo że od chwili powstania rondka nigdy...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~xyzWłocławek
Biskup z Lublina wymyslił, ze wszyscy z nas mają oddać 1%
Biskup z Lublina wymyslił, ze wszyscy z nas mają oddać 1% podatku na jakikolwiek kościół w zamian za zgodę na likwidację Funduszu Kościelnego. Mam wrażenie że biskup przystawia nam pistolet do skroni i łaskę robi, że KK wyda zgodę na likwidację tego czego w ogóle być nie powinno. Na hierarchów kościoła w życiu nie dam...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Mam pytanie czy w koncu ktoś zainteresuje się wizerunkiem
Mam pytanie czy w koncu ktoś zainteresuje się wizerunkiem figurki Pana Jezusa na Cmentarzu Komunalnym .Wstyd!!! Ludzie przjeżdżają z całej Polski zapalić znicz a figurka jest w fatalnym stanie !!! Żenada !!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZytaWłocławek
Zbonikowski,Ty nie mów o kupowaniu głosów wcześniej przez
Zbonikowski,Ty nie mów o kupowaniu głosów wcześniej przez SLD,bo ja w komisjach jestem od lat i wiem kto dawał tzw.winiucha,a na zakąskę szlugi,a niepijącym po 20 zł.Niektórzy byli tak pijani,że na głos pytali w której komisji są dane nazwiska.Chodzi tu o AWS PIS i Po
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborca,uczciwyWłocławek
Witam poszukujemy firma, która wsparłaby naszą drużynę
Witam poszukujemy firma, która wsparłaby naszą drużynę we Włocławskiej Lidze Koszykówki Amatorskiej.
Komentarzy1
Wyświetleń749
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~QwertyWłocławek
Czy ktos zwrócił uwagę na wypwiedź p Pałuckiego w
Czy ktos zwrócił uwagę na wypwiedź p Pałuckiego w kontekście wyborów ? ,,Nie mam i nie miałem ambicji poselsko senatorskich....mam szereg planów względem Włcławka ,które chciałbym zrealizować ( )''.Ten człowiek ma jednak swój styl i poziom ,którego się trzyma,można nie zgadzać się z jego podlądami lewicowymi ,ale to trzeba...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Bardzo proszę, aby pan Zbigniew P. odszedł na emeryture i
Bardzo proszę, aby pan Zbigniew P. odszedł na emeryture i zabrał ze sobą swoich pożal się Boże pomagierów. Zawodnicy grają jak ciamajdy, nic się nie zmienia na lepsze, wręcz przeciwnie dostajemy baty od beniaminka, a te oświadczenia to już w ogóle porażka. Co wy myślicie że macie przed sobą ludzi niespełna rozumu, że napiszecie...
Komentarzy3
Wyświetleń961
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Krzysiek81Włocławek
Niestety odszedl z naszego swiata Bartek Kolodziej. Czlowiek
Niestety odszedl z naszego swiata Bartek Kolodziej. Czlowiek z klasa, humorem. Smutek. Trzymaj sie Bartek, zostawiles po sobie slad... ktorego nie zapomnimy.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SmutekWłocławek
Polecam stronę o dokonaniach rządu PO. Na liczniku 748
Polecam stronę o dokonaniach rządu PO. Na liczniku 748 (!) http://markd.pl/afery-po/ O tym w tv nie usłyszycie.
Komentarzy3
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~widz_26Włocławek
Tymochowicz podsumował trafnie elektorat
Tymochowicz podsumował trafnie elektorat PIS-u. http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/piotr-tymochowicz-uwazam-ze-mamy-debilne-spoeczenstwo_209296.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Propaganda jak za Urbana ,czy zwykłe bzdury?-inf z ONET ,,W
Propaganda jak za Urbana ,czy zwykłe bzdury?-inf z ONET ,,W Polsce rośnie popyt na drogie wyjzady(turystyka zagraniczna )''. A trochę dalej -,,ok 80% Polaków pracuje za najniższą krajową, liczba zadłużonych niewypłacalnych rodzin rośnie z roku na rok ( )''-czy to znaczy ,że te 80% zastawiło dom ,może ..,,swoje organy'' by tylko...
Komentarzy2
Wyświetleń746
Śledzących1
Ocena1
Der Spiegel napisał dzisiaj rano,że mniejsze zło wygrało
Der Spiegel napisał dzisiaj rano,że mniejsze zło wygrało wybory w Polsce. Brawo. Hahaha
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Jakie jest moje miłe zaskoczenie tym, co robi Pałucki.
Jakie jest moje miłe zaskoczenie tym, co robi Pałucki. Zbonio i inni straszyli, że Pałucki to emeryt i niczego już nie zrobi bo mu się nie będzie chciało. A tu co...? Remont Kaliskiej, Wiejskiej, dokończenie bulwarów, aż się dymi takie roboty. Gratuluję Panie Pałucki.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PałuckiWłocławek
No to mamy jak w banku kolejne cztery lata cudów
No to mamy jak w banku kolejne cztery lata cudów przeplatanych aferami, i opartch na drożyźnie ,a Zbycho ,Rycho i ten od wyciagow urżną sie z radości ...do nieprzytomności- Polska to dziwny kraj ,gdzie mieszkańcy wola mieć gorzej niż lepiej, lubia być okłamywani i jeszcze za tym głosują i płacą .....
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Jestem mile zaskoczony ciepłem w mieszkaniach na Kazika'.
Jestem mile zaskoczony ciepłem w mieszkaniach na Kazika'. Plus dla administracji.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sawWłocławek
reforma to dopiero mam nadzieje będzie: likwidacja karty
reforma to dopiero mam nadzieje będzie: likwidacja karty nauczyciela, prywatyzacja szkół i masowe zwolnienia nauczycieli!!! każda szkoła jest kulą u nogi każdego samorządu - a wszystko przez chore rządania nauczycieli, zarabiają po 2,5 - 4 tys. na rękę i jeszcze im mało. nauczycieli jest tyle na rynku pracy - że można ich wymienić...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pikpokWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA