Forum › Włocławek

Video z zawodów
Video z zawodów balonowych: http://www.youtube.com/watch?v=bFUkNBEp8dY W imieniu wszystkich zawodników, organizatorów, producentów i sponsorów zapraszam do oglądania oficjalnego podsumowania video z 12 Włocławskich Zawodów Balonowych :)
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez antyWłocławek
Hura, jest ciepła woda!
Hura, jest ciepła woda!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mazurkiWłocławek
Polecam materiały z Onet o przynależności partyjnej
Polecam materiały z Onet o przynależności partyjnej członków zarządów w spółkach PKP -ciekawa sprawa , co drugi to Platformers ,albo platformersopodobny (koalicjant)a wiekszość kolej zna z ....podróży kolonijnych .Ale POtrfią POdobno ZRZUNDZAĆ I ZNJUM SIE NA WSZYTKIM -zupełnie jak sekrytorze PZPR,których wiedza pochodziła z...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydziałokowiecWłocławek
Gdzie jest jakiś dobry i tani elektryk samochodowy ? Kogo
Gdzie jest jakiś dobry i tani elektryk samochodowy ? Kogo polecacie i dlaczego ?
Komentarzy24
Wyświetleń23K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~samochodWłocławek
Jakiś czas temu ukazała się na naszym Portalu wiadomość
Jakiś czas temu ukazała się na naszym Portalu wiadomość o śmierci Reni Cichockiej. Ew. dalszych znajomych - niewiedzących - informuję, że jutro o 13.00 w kościele św. Ducha (Michelin) odbędzie się Msza żałobna, a następnie pogrzeb Reni (też na Michelinie).
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Lewica jak kameleon zmienia barwy, czyli nowy makeup SLD dla
Lewica jak kameleon zmienia barwy, czyli nowy makeup SLD dla starej nomenklatury* Dzisiaj Platforma Obywatelska przedstawiła kolejne, po Bartoszu Arłukowiczu, osoby związane z lewicą, które zdecydowały się na współpracę z PO. Są to: Dariusz Rosati, Józef Pinior, Witold Gintowt-Dziewałtowski, Mariola Sokołowska oraz Grzegorz...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~j24Włocławek
Szukam kogoś kto zorganizuje pokaz sztucznych ogni na
Szukam kogoś kto zorganizuje pokaz sztucznych ogni na weselu,kogoś kto tym się zajmuje,co sobota widac jak strzelają więc ktoś w włocławku jest.Proszę polecie mi kogoś jakiś nr.tel.lub nazwisko w razie ofert [email protected]
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~misiaWłocławek
LUDZIE -jak można tak w oczy kłamać o sukcesach obecnej
LUDZIE -jak można tak w oczy kłamać o sukcesach obecnej władzy ,po tych zalaniach ,powodziach ,wichurach -w okolicach Sandomierza , Wyszogrodu ludność do dziś mieszka w barakach obok nie naprawionych przeciekajacych wałów, nie pogłębionego koryta Wisły, ubezpieczyciele nie spieszą się z wypłatą odszkodowań ,drożyzna jak nigdy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Kto wymyślił dopłaty za zużycie wody w SM POŁUDNIE. Ja
Kto wymyślił dopłaty za zużycie wody w SM POŁUDNIE. Ja mam licznik wody i dołacać nie będę.Wiem że tych z rady i zarządu.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TEKLAWłocławek
20 sierpnia 2011 ok. godziny 16:00 przy Wzorcowni na
20 sierpnia 2011 ok. godziny 16:00 przy Wzorcowni na fontannach zgubiono telefon komorkowy Avila Pink. Znalazcę proszę o kontakt 63 272 51 91.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~M.KapuścińskaWłocławek
Ostatnio był zakładany nowy odcinek chodnika wzdłuż ulicy
Ostatnio był zakładany nowy odcinek chodnika wzdłuż ulicy Grodzkiej .Jego położenie jest wręcz niedbałe ,bardzo dużo nierówności jednym słowem mówiąc partacka robota .Brawo dla dozoru i instytucji która odbierała ten odcinek .
Komentarzy2
Wyświetleń849
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DafWłocławek
Koniec z przejeżdżaniem przez skrzyżowanie na czerwonym
Koniec z przejeżdżaniem przez skrzyżowanie na czerwonym świetle. Coraz więcej miast instaluje kamery, by nagrywać drogowych piratów – informuje "Metro". Wielu kierowców, widząc żółte światło, zwykle zamiast hamować przyspiesza. Białostocka drogówka podczas niedawnej akcji "Uwaga czerwone" w ciągu trzech godzin nagrała...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TicTacWłocławek
Likwidacja niskich emisji - jednym słowem ściema!!! Będąc
Likwidacja niskich emisji - jednym słowem ściema!!! Będąc u znajomej na Celulozowej – TBS-y, rzut beretem od naszego ekologicznego monopolisty MPC-u dowiedziałem się że owe bloki – nowe bloki które wybudowano wspólnie z Miastem dla Mieszkańców są zasilane …. i tu oto moje zdumienie: GAZEM – wewnętrzny węzeł...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianiuuuniuśWłocławek
Błędnie działająca sygnalizacja świetlna! Skręcając z
Błędnie działająca sygnalizacja świetlna! Skręcając z Okrzei w Kapitulną jadąc od strony Kowala zapala nam się zielone światło podczas gdy na sygnalizatorze kierunku, który się przecina jest jeszcze światło pomarańczowe. Nikt nie dba o to? Ktoś może jechać na żółtym a my mamy już zielone!
Komentarzy2
Wyświetleń665
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jarmargutWłocławek
Otwarcie kolejnego marketu ze sprzetem... czemu ma to
Otwarcie kolejnego marketu ze sprzetem... czemu ma to sluzyc?! Przeciez ma Pan blisko 20% bezrobocie w miescie, to chce Pan draznic ludzi, robic im smak, bo ich nie stac???, czy moze chce Pan spreparowac sytuacje taka jak w LONDYNIE gdzie wkoncu ludzie sami sobie wezna sprzet z wystaw... Gratuluje!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrissWłocławek
Możecie polecić mi jakiś dobry portal praca za
Możecie polecić mi jakiś dobry portal praca za granicą.Może będzie ktoś kto już z niego korzystał i się nie zawiódł.Dokładnie chodzi mi o prace w Niemczech. p.s mam dość pracy za najniższą krajową w tym mieście
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~HejaWłocławek
Apel do kibiców generała Zbigniewa Ścibor-Rylskiego
Apel do kibiców generała Zbigniewa Ścibor-Rylskiego http://www.youtube.com/watch?v=cIDkhBjOS3w
Komentarzy2
Wyświetleń906
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~TomWłocławek
Trzeba przyznać ,że nie brak kolejarzom determinacji w
Trzeba przyznać ,że nie brak kolejarzom determinacji w walce o swoje prawa ze zbiurokratyzowaną politykiersko-kolesiowską machiną opartą o niekompetencję na stanowiskach obsadzanych z nadania partyjnego.Oby udało im się stworzyć silny związek ,który postawi w kącie ideologów od ,,spółkowania'' PKP.,,Solidarność'' rozbito...
Komentarzy2
Wyświetleń816
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Czy tzw. JANOSIKOWE, które płacą bogate samorządy na
Czy tzw. JANOSIKOWE, które płacą bogate samorządy na rzecz tych, które mają mało przedsiębiorczych mieszkańców, jest płacone we Włocławku czy też może Włocławek jest w tej drugiej grupie ? Czy wreszcie jakiś dziennikarz napiszę na ten temat artykuł, czy będzie tylko KOPIUJ,WKLEJ z UM bądź inny polityk.
Komentarzy1
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Janosikowe !?!Włocławek
Witam! Poszukuję sklepu z okularami przeciwsłonecznymi typu
Witam! Poszukuję sklepu z okularami przeciwsłonecznymi typu Wayfarer . Gdzie można kupić takie okulary? Ważne żeby były tanie. dzieki :)
Komentarzy4
Wyświetleń959
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MaciekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA