Forum › Włocławek

a moze Wy wiecie gdzie w okolicach włocławka mozna
a moze Wy wiecie gdzie w okolicach włocławka mozna znależć jeżyny.
Komentarzy2
Wyświetleń794
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ jarzyna ze szczecinaWłocławek
Poseł PiSu Ł. Zbonikowski znów dąsa się i marudzi, tym
Poseł PiSu Ł. Zbonikowski znów dąsa się i marudzi, tym razem na sąd i "mądruje się" w sprawie wykonania przez niego wyroku sądu, w którym ma przeprosić Pana Gołębiewskiego-burmistrza Kowala. Zboniu jak zwykle najmądrzejszy! BUTA i brak ogłady!!! Jeszcze próbuje dyskutować w tych swoich pisowskich "wypocinach",co do skrzynki bez...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZibionikwskiWłocławek
ROZWAŻĘ TERAZ INWESTYCJE ZAGRANICZNE BEZPOŚREDNIE WE
ROZWAŻĘ TERAZ INWESTYCJE ZAGRANICZNE BEZPOŚREDNIE WE WŁOCŁAWKU OD ZERA. TZN. TAKIE GDZIE POWSTAŁA FABRYKA, CENTRUM ŚWIADCZENIA JAKIŚ USŁUG, HANDLU, ROZRYWKI, EDUKACJI ITD. I TAK ZA PANA SKRZYPKA POWSTAŁA: FABRYKA PREFABRYKATÓW ORAZ ROZBUDOWA ZAKŁADÓW KOŁA, ROZPOCZĘTO RÓWNIEŻ BUDOWĘ KWASU TEREFTALOWEGO ZA PANA PAŁUCKIEGO:...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Inwestycje we WłocławkuWłocławek
Czemu we Włocławku nie ma przejazdu dla samochodów na
Czemu we Włocławku nie ma przejazdu dla samochodów na ulicy kaliskiej przez przejście kolejowe ,żeby w samym centrum sami siebie blokowali ?
Komentarzy0
Wyświetleń542
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Niejaki Jakub Sztejnwald rzekł: - "Włocławek to
Niejaki Jakub Sztejnwald rzekł: - "Włocławek to prężnie rozwijające się miasto. Jesteśmy najlepsi w województwie, a trzeci w kraju pod względem intensywności działań podejmowanych na naszych terenach. Zdobycie mandatu poselskiego przez Krzysztofa Kukuckiego to pomoc prezydentowi Andrzejowi Pałuckiemu w dalszych inwestycjach we...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
"Firma M... K.....” z Mostek zaprojektuje i wykona
"Firma M... K.....” z Mostek zaprojektuje i wykona rozbiórkę kładki dla pieszych w ciągu ul. Kaliskiej, nad linią kolejową PKP. Wykonawca będzie musiał zakończyć prace w grudni br. Firma wyceniła usługę na kwotę 145,2 tys. zł." A może by tak to zlecić złomiarzom ? Czy aby złom coś nie kosztuje ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~?!Włocławek
czemu w włocławku nie ma tramwajów ?
czemu w włocławku nie ma tramwajów ?
Komentarzy19
Wyświetleń5K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Mam pytanie, nie wiecie czy wzorem roku poprzedniego Pan
Mam pytanie, nie wiecie czy wzorem roku poprzedniego Pan Zbonikowski uszedł "na pokaz" z pielgrzymką parę kilometrów i wrócił, czy tym razem postanowił dojść do Częstochowy? Bo nie wiem czy go pochwalić za postawę, czy skarcić za przed wyborczy "pokaz"?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PielgrzymWłocławek
Ktoś wie czy NZS zorganizuje w tym roku turniej koszykówki
Ktoś wie czy NZS zorganizuje w tym roku turniej koszykówki jak w poprzednich latach? Bo zawsze o tej porze już było coś wiadomo
Komentarzy0
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~QwertyWłocławek
@dzonny skoro nie masz furmanki poprosiłem reportera żeby
@dzonny skoro nie masz furmanki poprosiłem reportera żeby ci pokazać ,że bagno jest nie tylko we Włocku. Hahaha http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110807/REGION/859480286
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
W skrzynce na listy znalazłem kopertę z listem niejakiego
W skrzynce na listy znalazłem kopertę z listem niejakiego Kukuckiego uważam że ingeruje w moją prywatność jeszcze za moje pieniądze pisząc bzdury. Panie Kukucki jaką pracą wykazał się pan i ile podatków z własnej pracy przekazał pan do urzędu skarbowego czyli dla budżetu państwa nie wliczając pracy partyjnej bo tu żyje pan...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~czesioWłocławek
Ciekawe co się dzieje z Rafałem Sobolewskim byłym
Ciekawe co się dzieje z Rafałem Sobolewskim byłym przewodniczącym RM Włocławek. Czy ktoś wie jak zakończył się jego proces?? Dlaczego media się tym nie zainteresują. Choć nie pełni teraz funkcji publicznej to jednak sprawa z taką funkcja była związana
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
W połowie XIX wieku zrodził się pomysł, by Maryję,
W połowie XIX wieku zrodził się pomysł, by Maryję, matkę Jezusa, uznać oficjalnie za „niepokalanie poczętą”. Paradoksalnie nie chodzi tu o powszechnie znane przeświadczenie, że Maria zachodząc w ciążę, z której narodził się Syn Boży, zachowała dziewictwo. Dogmat z 1854 roku uznał, że także poczęcie Matki Bożej...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Dla świadomychWłocławek
10.W. 05.08.2011 19:46 W ciągu ostatniego roku
10.W. 05.08.2011 19:46 W ciągu ostatniego roku uwidoczniło się wiele spraw: 1. Umierają ludzie z jednej strefy politycznej (liderzy, osoby znane, na ogół przeciwni NWO). Śmierć omija ludzi z koalicji rządzącej. 2. Władza zatwierdza nowe prawa tworzące państwo policyjne i totalitarne – krok po kroczku (strzelanie do...
Komentarzy2
Wyświetleń783
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Darek RozumnyWłocławek
Lepper....niewyjaśnione pasmo śmierci ciągnie się za
Lepper....niewyjaśnione pasmo śmierci ciągnie się za rządem Tuska............ ebola_ wczoraj, 21:46 Obserwuj Grzegorz Michniewicz. Pierwsza ofiara. Dyrektor generalny kancelarii premiera. Osoba mająca najwyższy status dostępu do informacji tajnych. Jego przełożonym był Tomasz Arabski. Zginął w tajemniczych okolicznościach 23...
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Darek RozumnyWłocławek
Oficjalnie popełnił samobójstwo a mi sie wydaje za dużo
Oficjalnie popełnił samobójstwo a mi sie wydaje za dużo wiedział to go usadzili
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~lepper nie zyje! pakeroWłocławek
Andrzej Lepper nie żyje. Wg Policji, popełnił samobójstwo.
Andrzej Lepper nie żyje. Wg Policji, popełnił samobójstwo.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Mam pytanie czy ktoś się orientuje czy wzorem lat
Mam pytanie czy ktoś się orientuje czy wzorem lat ubiegłych w tym roku również będzie organizowany turniej włocławskiej ligi koszykówki przez Niezależne Zrzeszenie Sportowe?
Komentarzy0
Wyświetleń559
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~QwertyWłocławek
Ankietka do
Ankietka do wypelnienia: http://www.ankietka.pl/ankieta/68413/czy-we-wloclawku-jest-uprawiana-polityka-kolesiostwa.html
Komentarzy0
Wyświetleń538
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ben JakovWłocławek
przeczytane: "(...) Platforma Obywatelska np. ma kobiety na
przeczytane: "(...) Platforma Obywatelska np. ma kobiety na pierwszym miejscu tylko na 14 listach wyborczych z 41. Dramatycznie skompromitował się Sojusz Lewicy Demokratycznej, który programowe hasła o walce z dyskryminacją kobiet odgrzewa przed każdymi wyborami. "Męscy" liderzy tylko 4 kobietom pozwolili startować z pierwszego...
Komentarzy2
Wyświetleń923
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA