Forum › Włocławek

Mity o
Mity o PRLu: http://biznes.onet.pl/8-najwiekszych-mitow-o-prl-i-transformacji,18494,4791357,1,news-detal
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~;-)Włocławek
Może ktoś w końcu zrobi pożądek z wariatem który
Może ktoś w końcu zrobi pożądek z wariatem który urządza sobie wyścigi na Zawiślu i rozwala co popadnie, coś sie komuś stanie i będzie płacz!
Komentarzy2
Wyświetleń932
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~heniekWłocławek
Wczoraj w TVK znający się na wszystkim, a przez to zapewne
Wczoraj w TVK znający się na wszystkim, a przez to zapewne na niczym radny Bieńkowski wypowiadał się w kwestii miejsca zamieszkania i związanego z tym kandydowania do RM p. Chmielewskiego. Radny Bieńkowski raczył zauważyć, że to nie czasy komuny i każdy może mieć ile chce mieszkań, domów itd. Do tego momentu wszystko się zgadza...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KOBRAWłocławek
Uwaga na zakupy w salonie A.. R.. przy ul. Wienieckiej. Nie
Uwaga na zakupy w salonie A.. R.. przy ul. Wienieckiej. Nie spotkałem się jeszcze z takim traktowaniem. Przy reklamacji wadliwej płyty indukcyjnej, kierownik zaczął na mnie krzyczeć, a po tym jak mu powiedziałem żeby zniżył ton to poczuł się wielce urażony, odwrócił się plecami i poszedł na zaplecze, zostawiając klienta na...
Komentarzy1
Wyświetleń880
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AGD-RTV ul. WienieckaWłocławek
Na Zawiślu na ulicy Malinowej przybłakął się pies. Pies
Na Zawiślu na ulicy Malinowej przybłakął się pies. Pies jest nieduży o sylwetce pinczera. tel 54 2371575
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~przybłąkał się piesWłocławek
TVK zatrudniło podobno szwagra Kukuckiego (chyba szwagra,
TVK zatrudniło podobno szwagra Kukuckiego (chyba szwagra, napewno jakas rodzina, albo baaaaardzo bliski znajomy), który do tej pory parał się to chałturą (chałturnik - tzw. specjalista od wesel) I co wy na to? Nadal wierzycie w rzetelność tej telewizji? jak patrze na ten portal - to po prawej stronie są reklamy MPEC i TVK jedna...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~hahahaWłocławek
Praktycznie wszystkie szpitale w Polsce są
Praktycznie wszystkie szpitale w Polsce są zadłużone. Ciekawy jestem ile pieniędzy pożera armia pracowników Narodowego Funduszu Zdrowia.Uważam, że ta instytucja jest całkowicie zbędna i należy jak najszybciej ją rozwiązać, a wtedy szpitale będą miały pieniądze na leczenie chorych.
Komentarzy0
Wyświetleń576
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zygmunt PawlakWłocławek
Pan Bieńkowski marudzi, że droga krajowa nr 1 to jakiś
Pan Bieńkowski marudzi, że droga krajowa nr 1 to jakiś koszmar i pomyłka, że za miejskie pieniądze a dla przejezdnych. Panie radny Bieńkowski chyba Pan już zapomniał, że włocławianie jako pierwszorzędną sprawę w 2006 roku i wcześniej uważali remont drogi nr 1 i potwierdzili m.in. słuszność inwestycji miejskich dając władzę...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MargaretWłocławek
Pani Domicela Kopaczewska zawsze mówi w myśl
Pani Domicela Kopaczewska zawsze mówi w myśl zasady:"sukcesy Pałuckiego to także wspólne sukcesy Całbeckiego i w ogóle PO czyli m.in. moje" a niepowodzenia to tylko sprawa Pana Pałuckiego. Za takie zaangażowanie w pracę na rzecz Włocławka to ja tej Pani dziękuję!!!
Komentarzy2
Wyświetleń781
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TadekWłocławek
Patrycja pisała kilka dni temu o utracie yorka. Zasady
Patrycja pisała kilka dni temu o utracie yorka. Zasady dobrego wychowania;)) nakazują mi zatem przekopiować owo ogłoszenie: "oddam za darmo 4 miesięcznego yorka piesek jest zdrowy i zadbany proszę dzwonić na numer 500093791". Dzwoń kobieto, będziesz miała nowego.
Komentarzy3
Wyświetleń920
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy we Włocławku ktoś z Was już odbiera naziemną,
Czy we Włocławku ktoś z Was już odbiera naziemną, cyfrową telewizję ? W jakim kierunku skierowaliście anteny ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Naziemna cyfrowa TVWłocławek
Odkąd zostałem "mieszkańcem" Portalu nie raz i nie dwa
Odkąd zostałem "mieszkańcem" Portalu nie raz i nie dwa czytałem krytyczne pod adresem kierowców CWL wpisy. Nigdy dotąd nie napisałem żadnego negatywnego komentarza pod adresem CWL - po prostu nigdy nie przytrafiło mi się żadne wredne zajście z Nimi, więc krytyka byłaby moralnie nie w porządku. Poza tym chamem na drodze może być...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
robotnicy na rondzie odpoczywają. Całe przedpołudnie
robotnicy na rondzie odpoczywają. Całe przedpołudnie byłem w okolicy remontowanego ronda przy Wroniej i kiedy bym nie przechodził, czy przejeżdżał (ok. 8 razy w kilka godzin) to panowie sobie siedzieli. Dla ścisłości - 4 siedziało, 1 stał oparty o coś, a jeden faktycznie coś robił (wow). Już teraz wiem, czemu jedynka będzie w...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~homeWłocławek
1000 osób pracuje zwłaszcza na I etapie jedynki z
1000 osób pracuje zwłaszcza na I etapie jedynki z najdłuższym terminem budowy 18 miesięcy plus rozstrzyganie przetargu wielomiesięczne, robienie planów czyli kadencja Skrzypka, jedna kadencja w całości Pałuckiego plus kawałek II kadencji itd I dodatek specjalny opóźnienie nie o miesiąc, 2 miesiące ale uwaga uwaga uwaga o 5 miesięcy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~1000 % normyWłocławek
Cz prawdą jest,że z TVP wyrzucani są dyrektorzy
Cz prawdą jest,że z TVP wyrzucani są dyrektorzy poszczególnych programów tylko za to, że mało eksponowali postać prezydenta Komorowskiego.Przecież pan prezydent to taki dobry przyjaciel przew.KRRiT,-sejm i senat rozwiązali tą grupę a pan Komorowski nie pozwolił przyjacielowi wyrządzić krzywdy.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Stefan MarkowskiWłocławek
ładnie nas opryskują....zoabczcie zachodnią
ładnie nas opryskują....zoabczcie zachodnią granicę: http://imageshack.us/photo/my-images/97/20072011515.jpg/
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~maniu_1962Włocławek
Prezydent chwali sie TVK, ze przy inwestycjach miejskich
Prezydent chwali sie TVK, ze przy inwestycjach miejskich pracuje 1000 osob, nie wiem gdzie ten tysiac ale niech bedzie. Czy to oznacza, ze kiedy "inwestycje" sie skoncza to te 1000 znow wroci na bezrobocie? Czy moze jakosc wskazuje ze ten tysiac bedzie do konca swiata bedzie remontowal te cuda lub kosil trawe w strefie?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PalipietaWłocławek
zomo wraca, czyli donaldinio i państwo
zomo wraca, czyli donaldinio i państwo policyjne Policjanci będą mogli strzelać do nas bez ostrzeżenia - także do dzieci, kobiet w ciąży i osób niepełnosprawnych. Donald Tusk buduje państwo policyjne. Świadczą o tym nie tylko wizyty ABW o godz. 6 rano w domach dziennikarzy i kibiców czy zakrojona na szeroką skalę inwigilacja...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Pytanie do Wloclawian ---> czy Kriss jest w pelni wladz
Pytanie do Wloclawian ---> czy Kriss jest w pelni wladz umyslowych?
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~reminderWłocławek
widzę ze w okolicach mieszkań szefów jednej z miejskich
widzę ze w okolicach mieszkań szefów jednej z miejskich redakcji dużo się dzieje... na kaliskiej (przy bloku pewnej pani) porządny remont całej drogi, na chłodnej (przy bloku pewnego pana) powstaje śliczny nowy chodnik. przypadek?
Komentarzy2
Wyświetleń982
Śledzących1
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA