Forum › Włocławek

Jestem tu nowy ; p pomyślałem że napisze to co mnie boli
Jestem tu nowy ; p pomyślałem że napisze to co mnie boli w naszym miasteczku więc witam państwa . na wstępie napisze że jestem za partia PIS nie to że lubie mohery lub jestem obrońcą krzyża ale dlatego , ponieważ Prawo i Sprawiedliwość prowadzi tzw polityke prorodzina(jak ktos niewie google) więc nie podoba mi się co...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez jacus1793Włocławek
A we Wloclawku zegar tyka przy bombie.... tik tak.... tik
A we Wloclawku zegar tyka przy bombie.... tik tak.... tik tak... http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110708/POWIAT04/996739506
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Anal lizatorWłocławek
Martwi mnie cynizm Pana R. Kalisza w sprawie prawa
Martwi mnie cynizm Pana R. Kalisza w sprawie prawa aborcyjnego. Jest cyniczny bo jest inteligentny a takie głupoty opowiada. To musi być celowe i to musi być cynizm. Pan Kalisz postuluje do zalegalizowania aborcji mówiąc, że kobiety dokonują dziś aborcji w nieludzkich warunkach, z narażeniem życia, gdzieś "w podziemiu". Ja proponuję,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AnielkaWłocławek
Polska jest pierwszym krajem europejskim, w ktorym obrazanie
Polska jest pierwszym krajem europejskim, w ktorym obrazanie prezydenta i politykow jest karalne. Czyzby nasz kraj powrocil do dyktatury a slowo wolnosc, ktore powtarzane jest tak czesto w rzeczywistosci nic nie oznacza? Mam wrazenie ze powrocilismy do czasow kiedy monarchia byla nietykalna, ludzi tych z dolu mozna bylo zniszczyc i podeptac...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Przestrzegam przed lekarzem endokrynolog K..... z zakladu
Przestrzegam przed lekarzem endokrynolog K..... z zakladu medycznego mieszczacego sie na przeciw dworca. Na prywatna, PLATNA, wizyte w przychodni endokrynolog spoznia się 40 minut, bez zadnych przeprosin. Wielkim oburzeniem reaguje na zwrucoana uwage. Na podstawie przedstawionych wynikow badan „dr” K....l stwierdza ze stan mojej...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ArturWłocławek
Wiecie może od kiedy to parkowanie na 3-go Maja jest
Wiecie może od kiedy to parkowanie na 3-go Maja jest płatne? Była gdzies jakaś informacja?
Komentarzy3
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Nowy polski absurd. "Pracusiowe" .... Bezrobotny ma znalezc
Nowy polski absurd. "Pracusiowe" .... Bezrobotny ma znalezc prace conajmniej na 3 miesiace!!! Zamiast pracodawcy bedzie placil urzad pracy z naszych podatkow ?
Komentarzy2
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Halo,Halo SANIKO - czy Wy nie macie jakiegos manka, od dwóch
Halo,Halo SANIKO - czy Wy nie macie jakiegos manka, od dwóch miesiecy na ul. Olszowej stoi worek z gruzem nr. 073 i nic sie nie dzieje z Waszej strony, czy liczycie że jakiś złodziej go ukradnie i rozwiąże problem
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~maxWłocławek
Ja nie wybrałam Pani radnej Borowiak po to, żeby walczyła
Ja nie wybrałam Pani radnej Borowiak po to, żeby walczyła o etaty dla nauczycieli, do których miasto dokłada i dokłada. Ale cóż, mogłam się przecież spodziewać, że swój broni swego. Moja wina bo moja naiwność! Nauczyciel dyplomowany pracuje za 2800+dodatki, tak biedaki mają źle!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MariannaWłocławek
Czy ,,platformersi '' spoglądają od czasu do czasu w lustro
Czy ,,platformersi '' spoglądają od czasu do czasu w lustro ? Czy odtwarzaja czasem w celu przesłuchania te samochwalcze teksty ,które zlecają wypisywać ,,swoim'' dziennikarzom ? Chyba nie ,bo inaczej ten strumień bzdur i propagandy bez pokrycia płynący z mediów byłby mniejszy .A włączenie telewizora wiązałoby się z mniejszym...
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
QUO VADIS Wloclawek? Mam zal do prezydenta ze o nas
QUO VADIS Wloclawek? Mam zal do prezydenta ze o nas mieszkancach Wloclawka nie pamieta, buduje jakies drogi po ktorych nie bedziemy mogli sie poruszac bo nie stac nas na wlasne auto, o wyjezdzie na wczasy mozemy zapomniec, to ten Wloclawek ktory nam obiecywales? Szkoda ze ludzi tak malo bylo na wyborach, oni stracili nadzieje, ze sie cokolwiek...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~temidaWłocławek
czy ktos z was korzysta z hotspotu firmy S** F*** ? czy tez
czy ktos z was korzysta z hotspotu firmy S** F*** ? czy tez macie problem z korzystaniem z polaczen z wykorzystaniem https? firma ta pisze ze internet ten jest w pelnii funkcjonalny, oprocz sieci p2p wiec nie wiem z czego to wynika, na innych sieciach net mi działa dobrze
Komentarzy0
Wyświetleń562
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~snajperWłocławek
skoro zamknieto bulwary moze by tak wprowadzic ruch
skoro zamknieto bulwary moze by tak wprowadzic ruch dwukierunkowy na legskiej i tumskiej i zrobic cos dla rozladowania korkow a cieszy mnie ze sie tyle robi drog we wlocku kiedys to trzeba zrobic
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Podwyzka cen biletow MPK we Wlocławku ,,realizacją''
Podwyzka cen biletow MPK we Wlocławku ,,realizacją'' przedwyborczych obietnic pana Kukuckiego -pod takim hasłem proponuje rozpocząć egzekwowanie przedwyborczych obietnic tego pana .Proponuję rownoeż przy kazdej sposobności pytać go o jego prawdomównośc -co Państwo na to ?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Ot taka ciekawostka z naszej pięknej państwowej uczelni.
Ot taka ciekawostka z naszej pięknej państwowej uczelni. Okazuje się, że jest to chyba jedyna uczelnie w Polsce gdzie wydanie papierów potrzebnych do starania się o przyjęcie na studia magisterskie trwa 12 dni! Studenci którzy nie zdążą złożyć papierów do wymarzonych uczelni będą wniebowzięci. W takim UMK trwa to 2 dni i nikt nie...
Komentarzy2
Wyświetleń852
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AnimalWłocławek
Znowu jesteśmy sławni na całą Polskę, Prezydent Pałucki
Znowu jesteśmy sławni na całą Polskę, Prezydent Pałucki zareklamował oświatę włocławską http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/torun/zle-wiadomosci-dla-nauczycieli-z-wloclawka,1,4781109,region-wiadomosc.html Brak słów
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Mieczysław PokrywaWłocławek
Czasem fajnie spojrzec na Wloclawek z innej perspektywy.
Czasem fajnie spojrzec na Wloclawek z innej perspektywy.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~HistoriaWłocławek
,,Nasz '' prezydent Komorowski podpisał ustawę o wycofaniu
,,Nasz '' prezydent Komorowski podpisał ustawę o wycofaniu Polski z konwencji zabraniajacej zatrudniać kobiety na nocnych zmianach w zakładach przemysłowych -podobno to w ramach wprowadzenia ,,równouprawnienia''-czy to rownouprawnienie'' dotyczyć będzie rodziny pana,,naszego '' prezydenta ? Czy tylko pracownic folwarku ,,Dziki Kraj '' nad...
Komentarzy3
Wyświetleń960
Śledzących0
Ocena3
Warto obejrzyć, bo tego nie pokażą w TV nawet w takim
Warto obejrzyć, bo tego nie pokażą w TV nawet w takim kawałku: http://www.youtube.com/watch?v=3krQhymrCKg&feature=player_embedded
Komentarzy1
Wyświetleń886
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wwwWłocławek
Dlaczego na czas remontu Wroniej nie jest uruchomiony dojazd
Dlaczego na czas remontu Wroniej nie jest uruchomiony dojazd z ul.Chopina do Okrzei przez ul.Cichą,zrobiono to np.na ul.Wolności Czyżby przeszkadzało to mieszkającemu tam Pałuckiemu?
Komentarzy2
Wyświetleń837
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA