Forum › Włocławek

W imieniu mieszkańców Stodólnej 78 dziękuję za
W imieniu mieszkańców Stodólnej 78 dziękuję za organizację Dni Włocławka w naszej okolicy. Dziękuję, że mieszkańcy Włocławka raczyli obsikać każdy centymetr mojego domu, trawnika i tej rudery na szczycie. Dziękuję również, koledze w szarych spodniach i bluzie, że raczył złamać gałąź z drzewka pod moim oknem i wyrzucić...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~darsonWłocławek
Dziękuję organizatorowi i uczestnikom OFENSYWY MAJOWEJ 2011
Dziękuję organizatorowi i uczestnikom OFENSYWY MAJOWEJ 2011 za świetną organizację dużej imprezy paintballowej oraz licznym konkurentom w grze na polu walki. Wielkie dzięki za wszystko. Było nas bardzo wielu i bawiliśmy się wspaniale!
Komentarzy2
Wyświetleń795
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MnichWłocławek
Proponuję wszystkim przeczytać a szczególnie dzonnemu
Proponuję wszystkim przeczytać a szczególnie dzonnemu bardzo pouczający artykuł Sierakowskiego(też komuszek? ! ). List otwarty do partii. krytykapolityczna.salon24.pl/317219,sierakowski-list-otwarty-do-partii
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Co sądzicie o głosowani posłów PO i PSL z naszego regionu
Co sądzicie o głosowani posłów PO i PSL z naszego regionu odnośnie niepłatnego odcinka autostrady od Kowala do Brzezia.Właśnie projekt padł przez nich.Brakło 5 głosów.Tak więc naprawiana jedynkę przez miast szlak zaraz trafi.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Chciałabym poinformować osobę z "P. Bursztynowego", że
Chciałabym poinformować osobę z "P. Bursztynowego", że jeżeli moje dziecko nabawi się nerwicy z uwagi na cotygodniowy huk sztucznych ogni, to zgłoszę się do w/w osoby o pokrycie kosztów leczenia. Sama też nie chcę być budzona w środku nocy ! Jeżeli jest to atrakcja wyprawianych wesel, to proszę sobie te ognie puszczać w środku...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~matkaWłocławek
Witam wszystkich! Ciekawy jestem jakim to prawem nasz bogacz
Witam wszystkich! Ciekawy jestem jakim to prawem nasz bogacz robi sobie w środku nocy pokazy fajerwerków przy pałacu, budząc sąsiadów?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pradWłocławek
i jeszcze na dni miasta tylko brakuje rozdających jabłka
i jeszcze na dni miasta tylko brakuje rozdających jabłka wiadomo o kogo chodzi bo sld nie ma nic do zaoferowania a taki młody marzący o sejmie im bałagan robi od środka haha ...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Dni Włocławka powinny kojarzyć się nie tylko z imprezami
Dni Włocławka powinny kojarzyć się nie tylko z imprezami ale również z czystością.Niestety miasto jest brudne- mieszkańcy nie dbają a odpowiednie służby nie przykładają się -ulica Warszawska-przy bibliotece i informacji turystycznej- jest tego przykładem.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Ludzie glosujcie na Palikota! Tylko on sprzeciwil sie jak do
Ludzie glosujcie na Palikota! Tylko on sprzeciwil sie jak do tej pory tej klice. Pomyslcie jaki to musi byc czlowiek jak zostawil teke ministra i przywileje. Co znowu wybierzemy mdlych prawicowcow czy gangsterow i interesiarzy z lewicy?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RPPWłocławek
Prosze mi powiedziec ,dlaczego wydajemy miliardy na
Prosze mi powiedziec ,dlaczego wydajemy miliardy na autostrady drogowe a wodna łącząca Gdansk /Krakow o dobrej nawieszchni jest nie wykorzystana w 80% .gdzie wodoloty . taksówki wodne.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~galWłocławek
Uwazam, ze nalezy czesciej zwracac sie do europejskiego
Uwazam, ze nalezy czesciej zwracac sie do europejskiego zwiazku konsumenckiego w sprawie czynszow (adresy dostepne sa w internecie), cen za wywoz smieci, dyktatur miejscowych kacykow, brak uslug zdrowotnych. Przeciez prawo do dachu nad glowa, dostep do opieki zdrowotnej, do korzystania ze srodkow komunikacji, czy latwy dostep do instytucji, czy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Czy program w ,,naszej '' regionalnej telewizji o
Czy program w ,,naszej '' regionalnej telewizji o kulturystach ,,wchłaniajacych'' świnskie żarcie to nie kryptoreklama ? Widać jeszcze zbyt mało młodych ludzi umiera na raka , a tych świadomych jest coraz więcej i sprzedaż świńskiego żarcia może spada , więc trzeba ,,wskazać młodym drogę na tamten świat '' ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Nie zapomnę Pani Domiceli Kopaczewskiej z PO, że przez 2
Nie zapomnę Pani Domiceli Kopaczewskiej z PO, że przez 2 kadencje Sejmu nie zrobiła niczego pożytecznego dla naszego miasta! I w dodatku poparła Zbonikowskiego w ostatnich miejskich wyborach. Koalicji włocławskiej PO-PiS mówię NIE! Dam szansę komuś, kogo uważam za bardziej rozsądną i pracowitą osobę.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PeowiankaWłocławek
14 na Rybnicką. To jawne kpiny! Jak można zabrać jeden z
14 na Rybnicką. To jawne kpiny! Jak można zabrać jeden z dwóch autobusów dojeżdżających na Rybnicką? Przecież tam mieszkają ludzie, którzy muszą dojeżdżać do pracy. A może pomysłodawca takiego rozwiązania sprawy osobiście będzie wszystkich podwoził??
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ewa_wlocWłocławek
Bronisław Komorowski skierował do Sejmu projekt ustawy
Bronisław Komorowski skierował do Sejmu projekt ustawy umożliwiającej ograniczenie wolności i praw z powodu „działań w cyberprzestrzeni”. W świetle ustawy o stanie wyjątkowym cele tej nowelizacji to: 1. wyłączenie sieci internetowej lub jej zakłócenie emisją sygnałów, 2. wprowadzenie cenzury prewencyjnej...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pobywszyWłocławek
Szukam sali na 18-nastke. We Włocławku znacie jakieś
Szukam sali na 18-nastke. We Włocławku znacie jakieś . Jak tak dajcie namiary
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~młodepokolenieWłocławek
Dowiedziałam się jaką ciekawą rozprawę dr napisała
Dowiedziałam się jaką ciekawą rozprawę dr napisała nasza Pani radna Joanna Borowiak z PiS'u.Tytuł to: "Kształtowanie postaw religijnych uczniów na katechezie szkolnej w gimnazjum" i uzyskała stopień doktor nauk humanistycznych w zakresie pedagogiki, specjalność: pedagogika religii. Bardzo ciekawa specjalność i praca. Gratuluję...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Michalina z MielęcinaWłocławek
Galeria PRO FIGHT 6 ART zaprasza na
Galeria PRO FIGHT 6 ART zaprasza na konkurs! Uwaga! Zapraszamy fotoreporterów, kibiców, wszystkich, którzy byli na naszej gali PRO FIGHT 6 we Włocławku 4 czerwca. Tworzymy Galerię PRO FIGHT 6 ART! Nadsyłajcie swoje zdjęcia, związane z naszą imprezą, zdjęcia z walk i całego otoczenia, zdjęcia wesołe i dokumentalne....
Komentarzy0
Wyświetleń548
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KonkursWłocławek
Pytanie do rzadzacych miastem czlonkow SLD. W szczegolnosci
Pytanie do rzadzacych miastem czlonkow SLD. W szczegolnosci Kuzniewicza i Paluckiego. Dlaczego regularnie w miescie (dzis na poludniu) wylanczane sa wszystkie lampy na calych ulicach? Ciemno na osiedlach az strach. Jakbyscie panowie mogli pooszczedzac bardziej na wylanczaniu oswietlenia na katedrze czy innych kosciolach gdzie tysiace watt pali sie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SzoferWłocławek
Poniedziałkowy "Moralny Niepokój" ogarnął i mnie, tak
Poniedziałkowy "Moralny Niepokój" ogarnął i mnie, tak zepsutej imprezy od organizacyjnej strony dawno nie widziałem, bilety nie takie tanie, bo po 40zł, hala pełna ludzi a organizacja na poziomie festynu w powojennej Polsce. Notoryczne problemy z nagłośnieniem, oświetlenie rodem z horroru, duchota i brak wentylacji. Miało być...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Bolls_no1Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA