Forum › Włocławek

Samorządy lokalne i firmy komunalne masowo podnoszą w tym
Samorządy lokalne i firmy komunalne masowo podnoszą w tym roku opłaty i podatki za wodę, ścieki, bilety komunikacji miejskiej, żłobki, przedszkola, płatne parkowanie itd. Kolejne regiony do tego się przymierzają. Wszystko wskazuje też na to, że w następnych latach podwyżki będą kontynuowane, bo w przypadku wielu usług miasta mogą...
Komentarzy1
Wyświetleń756
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~"Wolna Polska"Włocławek
W Polsce katolickosolidaruszej żyć nie umierać.Tylko komu?
W Polsce katolickosolidaruszej żyć nie umierać.Tylko komu? Nawet Obamę w maliny wpuszczono. Hahaha http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9711214,Prawie_2_mln_dzieci_w_Polsce_na_skraju_nedzy__I_jest.html
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
ten nasz premier wie co mówi że na azotach będą nowe
ten nasz premier wie co mówi że na azotach będą nowe miejsca pracy a przecież niedawno były protesty przeciwko zwolnieniom ciekawy jestem kto mu doradza i mówi takie bzdury ach ten donaldinio może od Pałuckiego.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~premierWłocławek
Ogladam wywiad z Pania Radna Osinska i jestem gotowa nadac
Ogladam wywiad z Pania Radna Osinska i jestem gotowa nadac jej nowy przydomek Radna Eeeee Yyyyy. "Eeeee Yyyyy,........ ze tak powiem" Cen z Inkubatora nie zna a glosowala za, budzetu zapewne nie czyta, nie jest wtajmniczona w stawki, przeciez je przeglosowala, nie jej to oceniac. Jaja po prostu jaja. Polecam, niezla komedia. Odpowiedz na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Radna OsinskaWłocławek
Kiedyś była taka fajna sauna na pływalni Delfin ,a teraz
Kiedyś była taka fajna sauna na pływalni Delfin ,a teraz -ciągle zamknięta, drożyzna ,czas to połowa tego co było ,dla dwóch osób nie otworzą ,dodzwonić się trudno , no i ten zapaszek ...a przecież to obiekt miejski, co na to zarządzajacy ?
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dziecko obdarowane przez rodziców drogim prezentem –
Dziecko obdarowane przez rodziców drogim prezentem – na przykład ich samochodem lub znaczną wpłatą na konto oszczędnościowe – musi powiadomić o tym fiskusa. W przeciwnym razie, choć to prezent od jego najbliższych, będzie musiało zapłacić podatek. Od kilku lat członkowie najbliższej rodziny mogą być zwolnieni z...
Komentarzy1
Wyświetleń704
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~"Wolna Polska"Włocławek
Ja tu czegoś nie rozumie. Zbombardowali rodzinę afgańską
Ja tu czegoś nie rozumie. Zbombardowali rodzinę afgańską z mozdzierza. Zabili dzieci, panne mloda, kobiete w ciazy, ktorej dziecko wyplynelo i sad ich uniewinnia bo ich kolesie zebrali za slabe dowody! Kogo ta armia zatrudnia? Jak ogladalem w telewizji ich twarze i tatuarze to az strach jakie typy nosza polski mundur. Znowu wstyd na caly...
Komentarzy26
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pagonWłocławek
Nic ująć dodać można po
Nic ująć dodać można po przeczytaniu: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9705333,Nagi_ksiadz_przed_rzeszowska_uczelnia__500_z l_mandatu.html
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Tak często czytam na forach o różnych kmiotkach
Tak często czytam na forach o różnych kmiotkach przyjeżdżających do miasta i nieumiejących się zachować należycie z wielu powodów.Powiem szczerze ,że w miasteczkach i miastach jest tak samo tylko bardziej wszystko jest zakłamane tylko mniej widać niż na wiosce.Ale są dzielnice ,że hej. Np."Czeczenia ", "Kokoszka" ,"Dzielnica...
Komentarzy0
Wyświetleń637
Śledzących1
Ocena2
Czy gminy sa prywatnymi folwarkami wojtow i radnych ?
Czy gminy sa prywatnymi folwarkami wojtow i radnych ? Mieszkancy nie moga doprosic sie niezbednych dla nich rzeczy a gmina Fabianki lupi mieszkancow podatkami, zdziera za uslugi komunalne, bedzie pakowac w tym roku jeszcze 150 tys zl. na plaze,reazem to cos bedzie kosztowac ponad 350000 zl. Tych pieniedzy tam nie widac. Kto zarabia na tym?
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Mam konkretne pytanie: Czy niektóre sprawy posła
Mam konkretne pytanie: Czy niektóre sprawy posła Zbonikowskiego już się zakończyły? Podobno też stracił prawo jazdy? Bo sprawa o dewastację pojazdu na Cyprze wszyscy wiemy... Chcę wiedzieć bo sam nie wiem czy to plotki czy jest coś na rzeczy. Chciałbym o tym człowieku mysleć pozytywnie lecz jakby się to potwierdziło to mam...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~proletaryatWłocławek
witam powiem wam pewnie dziwne rzeczy mamy piękne miasto;)
witam powiem wam pewnie dziwne rzeczy mamy piękne miasto;) ładne bulwary ,tylko żeby wzięli się za nasza starówkę i wszystkie kamienice na 3 maja odnowili zęby to była lepsza wersja piotrkowskiej w łodzi ,wzorcowania sie rozbudowuje ,naprawdę tylko co brakuje mi trochę nowoczesnej architektury jakieś małe szklane wieżowce by sie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~fantastaWłocławek
Dlaczego Pani Poseł ponownie startuje do Sejmu? Przecież
Dlaczego Pani Poseł ponownie startuje do Sejmu? Przecież nic nie zrobiła mimo, że jej partia od wielu lat rządzi Polską. Dlaczego wybieracie takich dziwnych ludzi, którzy nic nie umieją i nigdy nic nie zrobili!!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZibiWłocławek
A co sadzicie o nowym "Rydzyku" ks Natanku ?O to jeden z
A co sadzicie o nowym "Rydzyku" ks Natanku ?O to jeden z wielu filmów z jego wypowiedziami. Odważny człowiek . Wali w geyów, biskupów itd. Pięknie też przejechał się po tym z Krakowa. http://www.youtube.com/watch?v=5qqF9zsLzbw http://www.youtube.com/watch?v=akNs5JOhPVU&feature=related
Komentarzy0
Wyświetleń612
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~swojakWłocławek
Przepraszam ,że ,,odgrzeję'' temat zakupu mebli .Idąc za
Przepraszam ,że ,,odgrzeję'' temat zakupu mebli .Idąc za postem ,,normala'' udało mi sie uzyskać w pewnym sklepie takie informacje o zakupie mebli : Dostawa na terenie miasta w cenie mebli ,dostawa poza to miasto po kosztach paliwa (do 100km)i najważniejsze -montaż w cenie mebli w wykonaniu pracowników tego sklepu daje pewność uznania...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Do gali PRO FIGHT 6 już tylko kilka dni. Ktoś już jest
Do gali PRO FIGHT 6 już tylko kilka dni. Ktoś już jest pewien, że się wybiera?
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TomekWłocławek
Zobacz już Francja Hiszpania protestuje a w Polsce jest raj
Zobacz już Francja Hiszpania protestuje a w Polsce jest raj ,głupi naród nawet nie ma co przemawiać do rozsądku bo i tak co najlepiej wychodzi polaczkom to topienie się na wzajem
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pakeroWłocławek
Worki na odpady organiczne (brązowe) sprzedawane są przez
Worki na odpady organiczne (brązowe) sprzedawane są przez SANIKO po 2,92zł/szt. W ubiegłym roku kupowałem je za około 1,90zł. Czy ktoś zna prawdziwy powód 30% podwyżki, poza oczywistą chciwością? Ani kurs złotego, ani inflacja, wzrost cen energii czy paliw nie wydaje się tłumaczyć tak drastycznego wzrostu ceny!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zaskoczonyWłocławek
Kto coś wie co się stało z mieszkaniami które
Kto coś wie co się stało z mieszkaniami które urzędniczka miała dostać jako lokatorski m3 ,lub m4 coś to szybko ucichło pan prezydent miał się tym zająć a tu nasza prasa tylko coś naruszy a sprawy do końca nikt nie poprowadzi. Gdzie ta 4 władza.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniaWłocławek
poszukuje warsztatu gdzie dobrze (tanio) odgrzybiają i
poszukuje warsztatu gdzie dobrze (tanio) odgrzybiają i nabijają klimatyzacje w samochodzie
Komentarzy4
Wyświetleń982
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~markoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA