Forum › Włocławek

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego emerytowany nauczyciel
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego emerytowany nauczyciel dostaje nagrody socjalne ze szkoły będąc na emeryturze ? skończmy wreszcie z tymi przywilejami ! to się pieniądze na szkołę znajdą !
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
Jak ktos jeszcze autka na latko nie przygotowal to
Jak ktos jeszcze autka na latko nie przygotowal to polecam: http://eksploatacja-auta.wieszjak.pl/porady-uzytkowe/250927,Jak-przygotowac-auto-na-lato-.html Autko tez czlowiek....
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Janek L.Włocławek
Zapisalem sie do laryngologa, 4 miesiece termin. Okulista to
Zapisalem sie do laryngologa, 4 miesiece termin. Okulista to samo. A po miescie jezdzi autobus oklejony reklamami MZOZ. Az mnie sciska jak widze.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PomocyWłocławek
Cos na cieple dni: Zaczne od napoju, który latem pijam
Cos na cieple dni: Zaczne od napoju, który latem pijam nalogowo - biore litrowy dzbanek, wsypuje do niego 3 lyzeczki kawy i zalewam malutka iloscia wody, tyle zeby się kawa rozpuscila. Potem uzupelniam gdzies do 1/3 zimna woda, a potem mlekiem do pelna. Zostawiam tylko miejsce na kostki lodu, slodze (ale tu juz jak kto lubi ) i gotowe. Pije...
Komentarzy3
Wyświetleń971
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KucharzWłocławek
Koncza sie terminy oddania wielu inwestycji we Wloclawku a
Koncza sie terminy oddania wielu inwestycji we Wloclawku a niedziwiedz spi :-) Za chwile sie okaze ze nie dostaniemy dofinansowania z powodu opoznien. I bedzie lipa.
Komentarzy3
Wyświetleń927
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AneksyWłocławek
Gdzie mozna sie dobrze pobawic w weekend. Ale nie w Bravo bo
Gdzie mozna sie dobrze pobawic w weekend. Ale nie w Bravo bo tam dzieciarnia. Zeby bylo kulturalnie ale nie drogo. Ogrodkow cos malo tez, nie ma gdzie piwka w spokoju wypic.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Anka19Włocławek
Teraz przedostac sie Zazamcza do Centrum szczegolnie w
Teraz przedostac sie Zazamcza do Centrum szczegolnie w godzinach szczytu to masakra, po prostu masakra. Jak Anwil jedzie to k.... mozna jeza splodzic.
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MasakraWłocławek
Czy wiecie moze dlaczego jeszcze nie jest oddania Kapitulna i
Czy wiecie moze dlaczego jeszcze nie jest oddania Kapitulna i kiedy to nastapi, bo jest duzy problem zeby tam sie dostac.
Komentarzy1
Wyświetleń675
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PoludniowiecWłocławek
Uwaga na sklep oferujący drzwi antywyważeniowe przy ul.
Uwaga na sklep oferujący drzwi antywyważeniowe przy ul. Stodólnej. Kupiliśmy takie pod koniec zeszłego roku.Założyła nam je firma polecana przez sprzedawcę tego sklepu. Do tej pory sprawowały się dobrze. Zadzwoniłam do firmy, która je wstawiała, bo myślałam, że mogły się opuścić. Jednak wszystko było dobrze. Pan J....
Komentarzy1
Wyświetleń764
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AlexxZBUTWłocławek
Dla szukajacych
Dla szukajacych pracy: http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/praca/2011/oferta_37_2011.pdf Wymagania niewielkie wiec warto probowac.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~xyzWłocławek
Chciałem podziękować pracownikom firmy W..... przy ul
Chciałem podziękować pracownikom firmy W..... przy ul Broniewskiego za szybkie załatwienie sprawy. Majster rozwalił mi grzejnik na budowie, a chłopaki bardzo szybko załatwili nowy. Oby więcej takich sklepów!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PMWłocławek
Koniec ze SPÓŁDZIELNIAMI! Sprawiedliwości stało się
Koniec ze SPÓŁDZIELNIAMI! Sprawiedliwości stało się zadość. Rozliczyć prezesów i rady nadzorcze z naszych pieniędzy !!!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KleksWłocławek
nie wiem czy znacie ten filmik, to dal tych wszystkich co
nie wiem czy znacie ten filmik, to dal tych wszystkich co innych nienawidzą, gdyż są do nich bardzo podobni....hihihi http://www.youtube.com/watch?v=fFxdDCIAS6c
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZibiWłocławek
A możę tak cęcia finansowe zacząć od prezydenta
A możę tak cęcia finansowe zacząć od prezydenta ipodległych mu zastąpców co ?????????????? nie to nie mozliwe przeciez w tym kraju mieście sobie damy napewno podwyzki
Komentarzy1
Wyświetleń727
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Grzegorz K.Włocławek
Od niedzieli jest możliwość wygrania biletów na galę PRO
Od niedzieli jest możliwość wygrania biletów na galę PRO FIGHT 6. Cena jednego takiego biletu - 150 zł!!! Więcej informacji tutaj: http://pro-fight-mma.pl/?p=1469
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrzysWłocławek
wielka afera we włocławskich szkołach , wielkie wezwanie
wielka afera we włocławskich szkołach , wielkie wezwanie dyrektorów szkół na dywaniki do urzędu miasta bo trzeba ciąć koszty i szukać pieniędzy dla nauczycieli co im obiecano te 7% we wrześniu ! na pewno nie obejdzie się redukcji etatów w administracji czyli w szkolę na 100% zwolnią parę sprzątaczek albo ciecia ! ... tak będzie...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szukaja pieniędzy ....Włocławek
Oglądałam "zbieranie opinii" o kostce na Zielonym Rynku
Oglądałam "zbieranie opinii" o kostce na Zielonym Rynku reportera TV WC i pytanie, czy można sobie nogę złamać na tej kostce? Co za idiotyczne pytanie? Na każdym deptaku, chodniku, ulicy jak ktoś chodzi jak "niemota" może sobie złamać nogę!!! Panie reporterze czy może pana potrącić samochód jak Pan będzie przechodził przez...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Super TV WC24Włocławek
Rozjeżdżają te nasze polskie drogi więc podpisz petycje
Rozjeżdżają te nasze polskie drogi więc podpisz petycje .Tiry na tory. www.tirynatory.pl/przylacz-sie/napisz-do-znajomego/
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Obejrzyj, przekaż dalej ten odnośnik, im więcej ludzi
Obejrzyj, przekaż dalej ten odnośnik, im więcej ludzi będzie wiedzieć tym lepiej !!! http://www.youtube.com/watch?v=ZaTwgdjxAB4 Pozdrawiam !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Obejrzyj i przekaż dalejWłocławek
Ciekawe co tam poczyna w mieście Lebiedziński-doradca ?
Ciekawe co tam poczyna w mieście Lebiedziński-doradca ? coś cicho o nim?
Komentarzy3
Wyświetleń917
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA