Forum › Włocławek

Kaloryfer coś bez humoru i obiecanych kawałów brak ,więc
Kaloryfer coś bez humoru i obiecanych kawałów brak ,więc może ja wkleję znalezione na innym forum : W restauracji. -Chciałbym zjeść coś dobrego i niedrogiego -Polecam rybę po grecku -A jak to jest po grecku? -Na...
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
W naszym ratuszu brakuje pieniędzy NA WSZYSTKO, ale na
W naszym ratuszu brakuje pieniędzy NA WSZYSTKO, ale na wystawne obchody katedry nie. Ile na te uroczystości dał Watykan??? Panie prezydencie - nieładnie, więcej na Pana nie zaglosuję.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jjlWłocławek
Kiedy "nasz ojciec duchowy" biskup M.... opuszcza nasze
Kiedy "nasz ojciec duchowy" biskup M.... opuszcza nasze miasto? Chodza sluchy ze dostanie bardziej dochodowa diecezje. Z Wloclawka to sie juz chyba wiecej wycisnac nie da. Ani Palucki ani Calbecki juz wiecej dac nie moga. Dali juz na maxa. Gdzie pytac pomozcie?
Komentarzy3
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PolakNieKatolikWłocławek
Dlaczego mam wrażenie, , że kilka ostatnich wpisów
Dlaczego mam wrażenie, , że kilka ostatnich wpisów dokonała ta sama osoba..? Kaleczenie języka dość podobne w kilku postach poniżej. W dodatku sposób (i obrzydliwość, prostactwo) jest mocno charakterystyczne dla jednego z Forumowiczów. Jest taki film... "Piękny umysł". Do tego pana pasuje jednak określenie "Brzydki umysł". Bo jak...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy jest gdzieś na któymś portalu podana informacja o
Czy jest gdzieś na któymś portalu podana informacja o wynikach matur w szlołach z regionu włocławskiego? Przeglądałam szkolne strony, a tam w większości tak jakby matury nie było. Czy jest aż tak źle?
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~XYZWłocławek
Wszystkie kraje zachodnie zabronili wydobywanie gazu
Wszystkie kraje zachodnie zabronili wydobywanie gazu lupkowego, ktory jest szkodliwy dla ludzi, zwierzat i niszczy przyrode. Nasi nieudacznicy zezwalaja Amerykanom niszczyc nasz kraj. Pewnie dostali cos do kieszeni. Tam gdzie robia te firmy badanie kolo granicy wschodniej od wybuchow, domy sa porysowane, niektore domy groza zawaleniem sie, woda...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Co piszą o polskim gazie w Holandii ? Czy Polacy
Co piszą o polskim gazie w Holandii ? Czy Polacy zbuntują się kiedyś przeciw korupcji władzy i oszukaństwu własnych rządów i polityków ? Przytaczaj fragment artykułu holenderskiego 'trouw.nl' pt. "Leisteengas wekt Poolse hoop, maar wie krijgt de winst ?" czyli: "Gaz łupkowy wzbudza w Polsce nadzieję, ale kto zgarnie zysk ?" Oto ten...
Komentarzy3
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Dlaczego z tej parafii zabiera się księży którzy coś dla
Dlaczego z tej parafii zabiera się księży którzy coś dla niej chcą zrobić??? Dzieci są załamane,same zbierały podpisy żeby ich ukochany ksiądz mógł zostać. Jest to prawdziwy Ksiądz z powołania, który potrafi przekazać dzieciom to czego nauczał Pan Bóg w sposób dla nich zrozumiały. Dzieci Chetnie uczestniczą w mszach on...
Komentarzy32
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Parafia NSJ -Ks.KazimierzWłocławek
Polska bedzie przewodniczyc Europie. Ale co nasz kraj moze
Polska bedzie przewodniczyc Europie. Ale co nasz kraj moze zaproponowac ? Religie w szkole, prywatyzacje sluzby zdrowia, likwidacje transportu, zmniejszenie produkcji rolnej, finansowanie bzdur wojennych, likwidacje zakladow, nedze i bezrobocie a przede wszystkim korupcje od gmin wiejskich po rzad.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Ciekawą rzecza jest,ze w zespole szkół chemicznych
Ciekawą rzecza jest,ze w zespole szkół chemicznych najwiecej osób oblało mature z matematyki,biorąc pod uwage inne szkoly ta wypadła najgorzej.To chyba nie jest wina tylko uczniów?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aleksWłocławek
Trąbią na mnie twierdząc ,że jak obok jest ta porą bana
Trąbią na mnie twierdząc ,że jak obok jest ta porą bana ścieżka rowerów nie mająca końca i początku to mi nie wolno jechać po jezdni. Gdzie to jest napisane i kto wam dał prawo jazdy?Jak nie ma zakazu jazdy rowerem to spadaj nygusie i sam sobie jeździj po tych kostkowych ścieżkach razem z rządzącymi.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Żenada, pretensje nawet do swoich Pisowskich koleżanek i
Żenada, pretensje nawet do swoich Pisowskich koleżanek i kolegów, że nie zabrali głosu w dyskusji na temat absolutorium, hehe. Ten cały pan Chmielewski niedługo to złoży zażalenie (tylko nie wiem jeszcze do kogo bo takiej fantazji jak Chmielewski to nie mam), że wszyscy Polacy nie głosują tylko na jego ukochaną partię PiS, która...
Komentarzy2
Wyświetleń833
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LauraWłocławek
JAK WYKONCZYC RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych
JAK WYKONCZYC RADIO MARYJA: 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o nastepujacej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddzial w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie moga nie chciec przyjac jednego grosza,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
oglądałem właśnie zdjęcia z rajdu nad Wisłą i coś mi
oglądałem właśnie zdjęcia z rajdu nad Wisłą i coś mi się wydaje że od Pogotowia do końca miasta w kierunku Torunia jest o wiele lepsza trasa na takie rajdy i do tego o wiele trudniejsza tak sobie myślę kto się ze mną zgadza.
Komentarzy0
Wyświetleń498
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PawełWłocławek
Czy ktoś z internautów orientuje się czy w naszym mieście
Czy ktoś z internautów orientuje się czy w naszym mieście zbierane są dla kogoś plastikowe nakrętki? Słyszałam że dla jakiegoś chłopca, ale nie wiem nic więcej. Wiem, że wcześniej były zbierane nakrętki dla Amelki z Lipna. Jakby ktoś wiedział coś więcej o nowej akcji, dla kogo zbieramy i gdzie można oddawać, proszę o info....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aniaWłocławek
Oddam termin i salę ślubną. Chodzi o 27 sierpnia, wesele w
Oddam termin i salę ślubną. Chodzi o 27 sierpnia, wesele w Zajeździe Kujawskim. Cena - 100 zł za osobę. Chętnych proszę o kontakt pod numerem tel 723 536 166
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AnonimWłocławek
Tego podrecznika Palucki chyba nie
Tego podrecznika Palucki chyba nie czytal: http://www.parp.gov.pl/files/112/146/190/5525.pdf Z kostki brukowej fazowanej sciezek rowerowych sie nie robi.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~bikerWłocławek
Będąc dziś na Cmentarzu Komunalnym zauważyłam że
Będąc dziś na Cmentarzu Komunalnym zauważyłam że figurka Pana Jezusa w centralnej części cmentarza jest w fatalnym stanie,farba odchodzi,a kolory są bardzo spłowiałe.Koszty pogrzebowe i opłaty za groby sięgają zenitu,a na farbę chyba brakuje pieniędzy -to wstyd dla Włocławka!!!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoniaWłocławek
Jak wynika z Białej ksiegi to Donald ,,na zapleczu ''
Jak wynika z Białej ksiegi to Donald ,,na zapleczu '' dogadywał sie z Władkiem w sprawie organizacji wyjazdów do Smoleńska z pominieciem Prezydenta (tak wynika z dokumentów).Czy w takim razie Polska to taki ,,Dysneyland''Donalda ,gdzie tym co grają w ,,gałe'' wszystko wolno ,są ponad prawem ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zamknęli BRAVO? Ktoś coś wie? http://www.klubbravo.com
Zamknęli BRAVO? Ktoś coś wie? http://www.klubbravo.com
Komentarzy36
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~klubowiczkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA