Forum Włocławek

Deklaracje śmieciowe! Chciałbym się dowiedzieć, kto
Deklaracje śmieciowe! Chciałbym się dowiedzieć, kto zadecydował, że nie można przesyłać deklaracji przez Internet bez certyfikatu? Specjalnie dzwoniłem do tego „udogodnienia” i dowiedziałem się, że ktoś we Włocławku musiał zadecydować o tym pytam, kto i po co? Czy dla uzasadnienia przerośniętej administracji...
Komentarzy4
Wyświetleń507
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
CHORUJĘ NA ŁUSZCZYCE OD KILKU LAT I MAM PYTANIE DZIŚ W
CHORUJĘ NA ŁUSZCZYCE OD KILKU LAT I MAM PYTANIE DZIŚ W INTERNECIE ZNALAZŁEM COŚ NA TEMAT SOKU NONI LUDZIE PISZĄ ŻE TAKI SKUTECZNY I W OGÓLE A JA PROSIŁBYM KOGOŚ O SZCZERĄ OPINIĘ BO CHCIAŁBYM KUPIC A NIE JEST TANI I NIE WIEM CZY WARTO Z GÓRY DZIĘKI
Komentarzy1
Wyświetleń538
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ŁUSZCZYCAWłocławek
Co się dla Polaków zmieniło PO wejściu do Unii ?
Co się dla Polaków zmieniło PO wejściu do Unii ? http://biznes.onet.pl/praca/rekordowa-fala-emigracji-do-niemiec,18493,5514396,1,fotoreportaze-detal-galeria - POprawa jest widoczna ,,gołym.... okiem Polaka'' - tu w POlsce praca za 250Euro lub 100 Euro zasiłku ...tam za 2tysiące Euro lub 1000 Euro zasiłku ....już 3 miliony młodych...
Komentarzy16
Wyświetleń703
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
A tymczasem we Wloclawku studzienki na "odnowionej"
A tymczasem we Wloclawku studzienki na "odnowionej" Kapitulnej znowu sie zapadaja ..... nie zmieniajmy tego jak mawial "klasyk"....
Komentarzy4
Wyświetleń541
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~specdziurWłocławek
Praca stala sie dobrem. Kto odpowiada za tak wysokie
Praca stala sie dobrem. Kto odpowiada za tak wysokie bvezrobocie ? Banki, finanse, skorumpowani politycy, dyktat Unii Europejskiej, globalizacja. Bezrobocie w Polsce przekracza wszelkie przewidywania. Rzadza akcjonariusze. zadaja bez zadnego zazenowania zmniejszenie zalogi, zeby sciagnac swoja dywidende. Kiedy na nowo znacjonalizujemy zaklady,...
Komentarzy8
Wyświetleń704
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
"Niestety, jestem lekarzem. I pacjenci stoją po drugiej
"Niestety, jestem lekarzem. I pacjenci stoją po drugiej stronie barykady. Walczcie sami" [LIST] Dobrze ,że u nas lekarze nie biorą. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13881212,_Niestety__jestem_lekarzem__I_pacjenci_sto ja_po_drugiej.html#MT
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
Dlaczego tylu rodaków obu płci oszalało na kocim punkcie?
Dlaczego tylu rodaków obu płci oszalało na kocim punkcie? Ponieważ: * posiadanie kota wiąże się z pozycją intelektualną * mamy coraz mniej kontaktu z naturą, a kot zapełnia tę lukę * tworzy się opozycja wobec posiadaczy psów .Tu tylko fragment dużego artykułu z GW gdzie znajdziecie ....odpowiedź.Taaa,pasujemy z basiorem...
Komentarzy7
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Jetesmy w zwiazku od 10 lat. Chcialam spytac rownowlatkow:
Jetesmy w zwiazku od 10 lat. Chcialam spytac rownowlatkow: jak czesto macie sex. Bo u nas cos ostatniej rzadziej wiec chcialabym wiedziec czy mam sie martwic czy to normalnie tak jest ze ze stażem coraz rzadziej?
Komentarzy12
Wyświetleń829
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
A jak się maja za
A jak się maja za miedzą: http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/emerytura-po-niemiecku,323996.html
Komentarzy0
Wyświetleń717
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Zbigniew Romaszewski, byly senator, kandydatem PiS na
Zbigniew Romaszewski, byly senator, kandydatem PiS na honorowego obywatela Warszawy. Kluby PO i SLD nie zdecydowały jeszcze, kto będzie ich kandydatami. "Byl jednym z najwybitniejszych przedstawicieli opozycji demokratycznej". Za co siebie wynagradzaja ? Za zgnojenie calego kraju ? Tym jest dobrze a ludzie nie maja na chleb dla dzieci.
Komentarzy4
Wyświetleń504
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Nie do wiary !
Nie do wiary ! http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Spoldzielnia,Mieszkaniowa,Poludnie,Wloclawek,0000064540.html
Komentarzy1
Wyświetleń608
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~fiskusWłocławek
TV WC24 z naszego miasta jest tak obiektywna, że nawet nie
TV WC24 z naszego miasta jest tak obiektywna, że nawet nie pokazuje w całości konferencji Pałuckiego. Wali tylko na oślep niekompetentnymi informacjami i komprymituje się na całej lini. TV Kujawy to chociaż WSZTYSTKICH konferencje retransmituje w całości co daje prawdziwy obraz włocławskiej władzy. A najobiektywniejsze są portale...
Komentarzy6
Wyświetleń808
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
Chluba naszego miasta TW Lucjan, znowu zabiera głos, Tym
Chluba naszego miasta TW Lucjan, znowu zabiera głos, Tym razem protestuje przeciw utworzeniu święta Wolności i Praw Obywatelskich. Gość ma tupet.
Komentarzy10
Wyświetleń792
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~żenująceWłocławek
A tak się ogłupia opinię publiczną cd. dalszy propagandy
A tak się ogłupia opinię publiczną cd. dalszy propagandy irańskiej i ,,twardych dowodów walących czosnkiem na kilometr '' -http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kerry-usa-zdobyly-solidne-dowody-uzycia-broni-chem,1,5513877,wiadomosc.html - owce we wszystko uwierzą ?
Komentarzy2
Wyświetleń543
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Jaki sens ma zastanawianie się czy mandat po prawidłowo
Jaki sens ma zastanawianie się czy mandat po prawidłowo przeprowadzonych wyborach we Włocławku na Prezydenta został dobrze "odebrany" przez Pałuckiego. Przecież to śmieszne, wybory wygrał i ma mandat włocławian do wypełniania swojej funkcji. Pan Gawrysiak niech poszuka "sensacji" wokół własnej osoby a nie głupotami się zajmuje.
Komentarzy1
Wyświetleń518
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MichalikWłocławek
W Inowroclawiu zatrzymano rozprowadzajacego narkotyki.
W Inowroclawiu zatrzymano rozprowadzajacego narkotyki. Podczas przeszukania jego mieszkania znaleziono 6,35 grama amfetaminy, 0,27 grama marihuany. A moze lebiej zatrzymac tych, ktorzy sprowadzaja narkotyki calymi tonami ? Ci na dole nie majac pracy chwytaja sie nawet rozprowadzaniem narkotykow. Narod jest w nedzy, problem bedzie powiekszal sie.
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
No dziś wyszło szydło z worka! Platforma obywatelska a
No dziś wyszło szydło z worka! Platforma obywatelska a właściwie jej przedstawiciel, czyli "ciepła klucha" w jednej z lokalnych stacji TV zniechęcał zdenerwowanych na obecną sytuację w mieście mieszkańców i przekonywał, że odwołanie tego wszak niedobrego prezydenta z SLD jest niedobre!!! No, więc w końcu wyszło, że nie macie...
Komentarzy7
Wyświetleń545
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
AWARIE NA ANWILU!! Wczoraj kolejny raz na Anwilu miała
AWARIE NA ANWILU!! Wczoraj kolejny raz na Anwilu miała miejsce awaria a nawet dwie w tym wyciek chloru a w lokalnych mediach znowu cisza CIEKAWE :)
Komentarzy5
Wyświetleń555
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Obywatel miastaWłocławek
Opozycja wloclawska PO zarzucaja władzom
Opozycja wloclawska PO zarzucaja władzom miasta,marnotrawienie publicznych i unijnych pieniedzy. Zgadzam sie z ta reakcja. Ale czy sa tak samo aktywni jezeli chodzi o skandaliczne posuniecia ich chefa - Tuska i tam gdzie przywodcami sa politycy PO ? To nagle zainteresowanie sie budzetem to jest przedwyborcze mydlenie oczu. Czy zainteresowani sa...
Komentarzy6
Wyświetleń605
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Rośnie bańka na polskim długu ? TVN 24
Rośnie bańka na polskim długu ? TVN 24
Komentarzy3
Wyświetleń712
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~fiskusWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA