Forum Włocławek

Straszne ale prawdziwe zaPOmniano tylko dodać że te dzieci
Straszne ale prawdziwe zaPOmniano tylko dodać że te dzieci to ,,dzieci niejakiego cudotwórcy Balcerowicza'' ,który ludzi z PeGeErów skazał z premedytacją na wykluczenie ,ubóstwo i upokorzenia jak okupant za czasów rozbiorowych ...do dziś można na Mazurach i Podlasiu zobaczyć ,,pomniki roztropnosci i mądrosci '' tego byłego...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
Dzień dobry wszystkim. Milczałem żdziebko bo powracałem
Dzień dobry wszystkim. Milczałem żdziebko bo powracałem do zdrowia po wypadku. Trafił się akurat mnie kierowca z "fantazją' i to z niezłymi promilami niestety!Na szczęście i ja i żona cało z tego wyszliśmy z lekka tylko pokiereszowani.Autko w kość dostało- w końcu miało kontakt z TiRem . Jak działają ubezpieczyciele to ręce i...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
Byłem świadkiem pewnego zdarzenia. Otóż zmarznięci
Byłem świadkiem pewnego zdarzenia. Otóż zmarznięci Ojciec, Matka i 8 letni synek plądrowali rozpadającą się Kamienicę, która miała być pięknym Hotelem, ale jakoś tak Prezydent nieszczęśliwie ją sprzedał, że nim nie jest. Plądrowali gdyż włocławianie w tych obfitych i radosnych czasach, aby przeżyć zimę szukają drzewa na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Mam pytanko,kto robi dobrze tatuaże we Włocławku lub
Mam pytanko,kto robi dobrze tatuaże we Włocławku lub okolicach,wiem że studio na Traugutta,ale gość jest za drogi.
Komentarzy7
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~XXXWłocławek
Pijany lekarz przyjmował pacjentów. Lekarza, który po
Pijany lekarz przyjmował pacjentów. Lekarza, który po pijanemu przyjmował pacjentów na terenie przychodni w Wąbrzeźnie (woj. kujawsko-pomorskie), zatrzymała w niedzielę policja. Funkcjonariusze ustalają czy 42-letni medyk mógł narazić pacjentów na niebezpieczeństwo utraty zdrowia lub życia. Jak poinformował w niedzielę oficer...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Łódzka prokuratura umorzyła śledztwo, w którym
Łódzka prokuratura umorzyła śledztwo, w którym sprawdzała, czy syn premiera Donalda Tuska, pracując dla należących do Amber Gold linii lotniczych OLT, działał na szkodę gdańskiego portu lotniczego im. Lecha Wałęsy.
Komentarzy1
Wyświetleń612
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Proszę to obejrzyć sobie cz.2 filmu, to nagranie jest
Proszę to obejrzyć sobie cz.2 filmu, to nagranie jest prawdopodobnie z 2001. https://www.youtube.com/watch?v=rTDKLGtFqak Tak dla jasności czy obraz tego nie jest nadal aktualny.
Komentarzy3
Wyświetleń954
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciekawostkiWłocławek
Jaka piękna zima za oknami.
Jaka piękna zima za oknami.
Komentarzy2
Wyświetleń762
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~nnWłocławek
Czyzby kolejna perełka architektoniczna we Włocławku
Czyzby kolejna perełka architektoniczna we Włocławku mialaby w niedlugim czasie popasc w ruine - konkretnie chodzi o pietrowy budynek przy ulicy Łegskiej polozony w niedalekim sasiedztwie Gimnazjum Długosza i prowadzonej z wielkim rozmachem inwestycji miejskiej - niejakiego Browaru B. Budynek ten posiada przepiekna elewacje wykonana z...
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zabytkiWłocławek
Platforma ma wyrzucic 4,5 tysiąca członków. Tusk
Platforma ma wyrzucic 4,5 tysiąca członków. Tusk zarządził czystkę. Zazyczyl sobie przegląd członków PO miedzy innymi pod katem placenia skladek. Jeden z wielu pretekstow aby wyrzucic osoby chcace sprzeciwic sie naszemu nowemu dyktatorowi. To jest demokracja w wydaniu polskim.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Tyle wpisów o dyskryminacji, prześladowaniu. A czy ktoś
Tyle wpisów o dyskryminacji, prześladowaniu. A czy ktoś przejął się losem mężów dyskryminowanych i prześladowanych przez ich ślubne? Jestem żywą ofiarą dyskryminacji. I mam dowód. Od lat w każdą sobotę kupowałem sobie flaszeczkę albo zgrzewkę piwa. Wczoraj też wziąłem zgrzeweczkę browarka. Położyłem przy stole, przy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W polsce pieniądze ważniejsze sa od pacjenta. System
W polsce pieniądze ważniejsze sa od pacjenta. System ratownictwa medycznego w Polsce "komercjalizacja" Komorowskiego doprowadzila do tragedii tysiecy pacjentow zmarlych bez opieki lekarskiej.. Tragiczna smierc 2,5 letniej dziewczynki w Skierniewicach, jest obrazem calej Polski. Jak moze byc dobrze, jezeli w rzadzie, ktorego szefem jest potomek...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Poszukiwana osoba mogąca udzielić informacji o sprawcy
Poszukiwana osoba mogąca udzielić informacji o sprawcy kolizji z soboty 9 marca około godziny 15 na ulicy Wysokiej w okolicach sklepu spożywczego. Kierowca WW Passat srebrny sedan spowodował kolizję i zbiegł z miejsca zdarzenia. Za potwierdzone informacje przewidziana nagroda-516303833
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~krzysztof kisielewskiWłocławek
RADA MIASTA POWINNA BYĆ FUNKCJĄ SPOŁECZNĄ (PREZYDENTURA Z
RADA MIASTA POWINNA BYĆ FUNKCJĄ SPOŁECZNĄ (PREZYDENTURA Z RESZTĄ RÓWNIEŻ) PROPONUJĘ ABY KAŻDY RADNY OTRZYMYWAŁ 100 ZŁOTYCH ZA JEDNĄ SESJĘ, 50 ZA POSIEDZENIE KOMISJI I 50 ZA DYŻUR DA MIESZKAŃCÓW. NA CHWILE OBECNĄ WRAZ Z KOMISJAMI WYCHODZI COŚ OKOŁO 2000 ZA 1 SESJE, 1 DYŻUR I JAKIEŚ 2-3 POSIEDZENIA KOMISJI, CZYLI TE NIEROBY...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RADNI TO SĘPY DARMOZJADYWłocławek
Z okazji DNIA KOBIET,życzę Wam tylko aby uśmiech nie
Z okazji DNIA KOBIET,życzę Wam tylko aby uśmiech nie znikał z waszych twarzyczek .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~~gośćWłocławek
Naokolo slychac hypokryzyjne zyczenia. Ja dla pan zycze pracy
Naokolo slychac hypokryzyjne zyczenia. Ja dla pan zycze pracy w godziwych warunkach, obnizenia WAT i oplat, godziwego transportu zbiorowego, szkol dla dzieci, dostepu do leczenia sie, obnizenia lat do emerytury, dostepu do legalnerj aborcji i srodkow antykoncepcyjnych, oddalenia kleru od mieszania sie do przywatnego zycia kobiet.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
A w folwarku kolejna afera
A w folwarku kolejna afera -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/uwaga-tvn-ujawnia-afere-miesna-odswiezano-sliskie-,1,5439179,wiadomosc.html - a gdzie Sanepid , gdzie PIH , gdzie słuzby weterynaryjne ? Wszystko zostało ustawowo unieszkodliwione , by złodzieje mogli zarabiać na łapówki dla koryciarzy .A owce zeżrą wszystko, tak jak tą sól...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Czytając posty o tolerowniu par aż nie mogę uwierzyć i
Czytając posty o tolerowniu par aż nie mogę uwierzyć i zgadzam się z tym że Polska to kraj zacofanych buraków.Poruszacie temat gey-ów i lesbijek czy oni wkładaja wam ręce do gaci ?Ludzie czy tak was nauczono w waszej wierze gdzie chrzcice Swoje dzieci.Nie wyobrażam sobie co byście pisali jak we Włocławku zamieszkało by 1000...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Jestem mlodym, wykształconym i swiadmomym czlowiekiem.
Jestem mlodym, wykształconym i swiadmomym czlowiekiem. Generalnie to nie przeszkadza mi myśl, że gdzieś tam żyja homoseksualiści. Niestey na widok dwóch przytulacjących sie mężczyzn mam odruch wymiotny. Czy jestem nienormalny ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~EuropejczykWłocławek
11 MLN złotych wyda SM Południe na inwestycje. Teraz będą
11 MLN złotych wyda SM Południe na inwestycje. Teraz będą zrywane stare docieplenia w imię tzw, termomodernizacji.To dopiero przekręty Prezesów...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~~gośćWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA