Forum Włocławek

W poniedziałek rolnicy zaczynaja pod Zbrachlinem protest
W poniedziałek rolnicy zaczynaja pod Zbrachlinem protest przeciw nieróbstwu rządu Tuska .Zablokowana będzie krajowa jedynka . To poczatek sprzeciwu społeczeństwa przeciwko okradaniu Polaków i klamywaniu ich przez POlitykierów ..CDN ..
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Pod koniec grudnia 2010 media ujawniły, że urzędnicy
Pod koniec grudnia 2010 media ujawniły, że urzędnicy gdańskiego magistratu w godzinach pracy przesiadują na internetowych forach, pisząc nieprzychylne – a często wręcz obraźliwe – komentarze na temat grup sprzeciwiających się polityce prezydenta Adamowicza. Na celowniku urzędniczych komentarzy znaleźli się przede...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Co byście powiedzieli jakbyście się dowiedzieli że jeden
Co byście powiedzieli jakbyście się dowiedzieli że jeden z włocławskich prezydentów na fejsbuku plotkuje i obraża swoją konkurencję polityczną wraz z kilkoma chłopoczkami z jego fejsbukowej świty? Czy to poważne i godne stanowiska takiej osoby?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~HITWłocławek
czy może ktoś zna dobrego zegarmistrza w tym mieście.
czy może ktoś zna dobrego zegarmistrza w tym mieście. zegar w podziemnym przejściu na dworzec od dwóch tygodni nie działa. Poza tym nad wejściem od strony przystanku jest dwu metrowy zaciek na suficie. Myślę że to wszystko da się usunc w ramach gwarancji wykonawcy. A poza tym nikt nie dba o czystoscd scian w przejściu juz się...
Komentarzy3
Wyświetleń842
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ROBERTWłocławek
pan tusk chce wydłuża wiek emerytalny, a moze by tak
pan tusk chce wydłuża wiek emerytalny, a moze by tak zaoszczedzic na wczesniejszych jego obietnicach i znieś senat a może i ograniczyc ilosc darmozjadów czyli posłów do liczby 100. A ponadto niech członkowie partii sami się finansują a nie z budżetu!!!!!!! Jak widac tylko dorwac się do władzy i zwykłych ludzi miec za nic !!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ROBERTWłocławek
Politycy martwią sie, że za malo rodzi się dzieci ale nie
Politycy martwią sie, że za malo rodzi się dzieci ale nie zastanowia się dlaczego. Jezeli taka perspektywa w naszym kraju dla mlodzieży to lepiej niech te dzieciaki niech przychodzą na świat.
Komentarzy4
Wyświetleń968
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Sądy proszą o wsparcie w sprzeciwie potencjalnej
Sądy proszą o wsparcie w sprzeciwie potencjalnej likwidacji. Niech ten burdel likwidują bo i tak chroni tylko oszustów. Oto jak działają. Byłem w wydziale cywilnym, z pytaniem co z moją skargą, za którą zapłaciłem. Pani z pełną g... jedzenia odp., że to tyle spraw, że ojej, czyli inaczej sąd nie jest zobowiązany do...
Komentarzy2
Wyświetleń682
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Tomasz DzikiWłocławek
Po latach warto się zastanowić czy to na pewno fałszywka
Po latach warto się zastanowić czy to na pewno fałszywka SB. Przeczytajcie i oceńcie sami. http://niniwa2.cba.pl/GEREMEK.HTM
Komentarzy2
Wyświetleń778
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~G jak AdamWłocławek
Zła passa Zbonikowskiego
Zła passa Zbonikowskiego trwa. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11352114,Posel_PiS_wykiwal_wolontariuszy_w_sprawie_tamy__WIDEO_.html
Komentarzy1
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ByszekWłocławek
czy nie prościej sPOtykać się z Polakami- wyborcami i nie
czy nie prościej sPOtykać się z Polakami- wyborcami i nie okłamywać bezczelnie ich tylko mówić im prawdę ? Okłamywanie Polaków - za stołek w Unii -czy to warto ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-w-sprawie-deregulacji-jestem-gotow-spotkac-si,1,5060506,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń569
Śledzących0
Ocena0
Wypowiedź Urlepa: Kto w tym sezonie zdobędzie mistrzostwo
Wypowiedź Urlepa: Kto w tym sezonie zdobędzie mistrzostwo Polski? "- Oh, to naprawdę trudne pytanie. Szanse ma każdy zespół z czołowej szóstki oprócz Anwilu." Brak profesjonalizmu w klubie daje znać o sobie.
Komentarzy2
Wyświetleń937
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Tomasz1Włocławek
Czyzby Polacy jednak nie chcieli płacić za kłamstwa w
Czyzby Polacy jednak nie chcieli płacić za kłamstwa w ,,niezależnych mediach''? - widocznie niezależność ,,niezaleznych mediów'' jest POWSZECHNIE wątpliwa, bo być okłamywanym za własne pieniądze-chyba nikt tego nie lubi ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tvp-otrzymala-z-abonamentu-ponad-205-mln-zl,1,5059952,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń693
Śledzących1
Ocena1
Anglik pobił policjantke na Krakowskim Przedmiesciu. Młoda
Anglik pobił policjantke na Krakowskim Przedmiesciu. Młoda dziewczyna dopiero zaczeła prace. Brytyjczyk mieszka w luksusowym hotelu, chodził po barach i pil wódke. Oczywiście zostal wypuszczony na wolnośc. Wyobraźmy sobie, ze Polak pobił angielskiego policjanta. Na pewno bylby ukarany i to srogo. Zachowujemy się wobec Zachodu jak poddani.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Macie państwo jakiś namiar na dobrego
Macie państwo jakiś namiar na dobrego kręglarza/fizjoterapeute ?mam problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa
Komentarzy6
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez olo...Włocławek
Ogrodzony budynek dawnej garbarni obok BP na rogu
Ogrodzony budynek dawnej garbarni obok BP na rogu Wieniecka-Okrzei. Coś sie bedzie działo, albo remont, albo przebudowa albo rozbiórka, a co za tym idzie jakaś nowa inwestycja miejmy nadzieję, bo to jest dobry teren.
Komentarzy2
Wyświetleń815
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~GarbarniaobokstacjipaliwWłocławek
"proboszcz na bramie wjazdowej na cmentarz zawiesił
"proboszcz na bramie wjazdowej na cmentarz zawiesił kłódkę. W ten sposób uniemożliwiał wykonanie pomników na grobach bliskich. Zdejmował kłódkę dopiero wtedy, gdy parafianie uiszczali opłatę. Stanowiła ona 10 procent wartości pomnika. Tyle samo trzeba było zapłacić za jego wyświęcenie." Jak wygląda sprawa na...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pytanie KRzKWłocławek
No i dziś moi drodzy udowodniłem, że kolejny mój pomysł
No i dziś moi drodzy udowodniłem, że kolejny mój pomysł small biznesowy wypalił! Zakładam, że wielu osobom pomysł ten wyda się nie do przyjęcia. Ale mimo to jestem w stanie spowodować, że wiele osób będzie bardziej szczęśliwymi niż dotąd! Być może nawet dopełni to ich poczucie szczęścia, spełnią się ostatecznie! Ale od...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
"dostojnicy" koscielni nie maja sumienia dla siebie, teraz
"dostojnicy" koscielni nie maja sumienia dla siebie, teraz za pedofilie ksiedza moga go ukarac "nawet"usuwajac go z kosciola - cyrk, winien kazdy obowiazkowo byc usuniety oraz karany przez sad powszechny jak kazdy smiertelnik. Czy to sa swiete krowy tak jak powiedzial Tusk
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wiechWłocławek
Drodzy forumowicze ~ananas | 3 lata temu napisał: Macie
Drodzy forumowicze ~ananas | 3 lata temu napisał: Macie ten sam problem? Żeby napisać komentarz, należy kilkakrotnie powtórzyć słowo. Jak temu zaradzić?
Komentarzy0
Wyświetleń654
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
W Toruniu pomimo kryzysu urzędnicy dostaną
W Toruniu pomimo kryzysu urzędnicy dostaną podwyżki. Pracownicy magistratu dostaną podwyżki. Od lipca część z nich może zarabiać nawet o 400 zł brutto więcej. A ty biedaku zeby w sciane i plac podatki. Gdzie jest NIK ?
Komentarzy1
Wyświetleń664
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA