Forum Włocławek

Ciekawi mnie problem zagubienia, kradzieży komórki.
Ciekawi mnie problem zagubienia, kradzieży komórki. Skradziona komórka może po tym być wykorzystana np do ogłoszenia jakiegoś zamachu bombowego.Wydaje się ,że w obecnej dobie nasilenia się takich fałszywych alarmów najlepiej fakt kradzieży i zagubienia zgłosić na policji na piśmie za pokwitowaniem.Jak po tym wytłumaczyć ,że nie...
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Bardzo ważna wiadomość dla Antydziałkowca i jego
Bardzo ważna wiadomość dla Antydziałkowca i jego popleczników : ONET będzie do kupienia; właściciele z TVN -u szykują się do jego sprzedaży.Na waszym miejscu zarządziłbym zrzutę i kupił. Zaczęlibyście pisać jeszcze prawdziwszą prawdę od tej najprawdziwszej i w końcu naród dowiedziałby się jak ten świat funkcjonuje i kto...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cichyobserwatorWłocławek
Wiecznie krzywdzeni Zydzi izraelscy wyslali nowe bombowce na
Wiecznie krzywdzeni Zydzi izraelscy wyslali nowe bombowce na Palenstynczykow masakrujac 19 osob w tym starcow, kobiety dzieci. Kiedy ta demokracja (w tym Polska) bedzie bronic wolnosci Palestynczykow ? Gdzie jest odwazny pan Sikorscki ? wysylajacy zolnierzy do Iraku, Afganistanu i gdyby kazali mu wyslalby do Syrii, gdzie jest przedstawicielem...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
W Grudziądzu wydaja następne pieniadze na pomnik
W Grudziądzu wydaja następne pieniadze na pomnik Kaczyńskich. Przeciez były inne ofiary bardziej zasługujace na ten pomnik aniżeli Kaczynscy. Oczywiście jako ludzi to jest mi ich szkoda. Ale zgineli przez Kaczyńskiego, ktory uparcie chciał ladować w Smolensku a nie gdzie indziej. Skończmy juz z tym tematem. Jest Wawel... Bóg wie z...
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Dostałem ciekawego linka na pocztę. Myślę ,że zawarte w
Dostałem ciekawego linka na pocztę. Myślę ,że zawarte w nim dane warte są podzielenia się z wami.Okazuje się ,że nieraz niepotrzebnie na żądanie recepcji brałem skierowanie do tego samego specjalisty.Jest ono ważne tak długo dopóki lekarz nie skończy leczyć chorego.Jeżeli jest to choroba przewlekła to......Trzeba tylko...
Komentarzy1
Wyświetleń751
Śledzących0
Ocena2
Wez pan mi nie składaj żadnych życzeń! Wystarczy mi już
Wez pan mi nie składaj żadnych życzeń! Wystarczy mi już jak mi pan podziękował za wybory podwyżką podatku od nieruchomośći i podwyżką wody ze ściekami. Mażę o pana odejściu!
Komentarzy2
Wyświetleń773
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AXISWłocławek
kiedy kolejny protest przeciwko rosnącym cenom paliw !!!
kiedy kolejny protest przeciwko rosnącym cenom paliw !!!
Komentarzy1
Wyświetleń705
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~timWłocławek
Jeszcze raz zapytam admina ,co stoi na przeszkodzie ,żeby
Jeszcze raz zapytam admina ,co stoi na przeszkodzie ,żeby wątek do którego ktoś dopisuje posta, a moderator go zatwierdza, nie szedł na sama górę ?????????????????
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dzonny, zapytam tak z ciekawości czystej: czemu nie podoba
Dzonny, zapytam tak z ciekawości czystej: czemu nie podoba Ci się myśliwiec F-35?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W dobie kryzysu i oszczędności na Polakach wpuszcza się
W dobie kryzysu i oszczędności na Polakach wpuszcza się do Polski 5 kolumnę POdatkową ?http://biznes.onet.pl/pogrom-sklepikarzy,18572,5051646,1,news-detal - to tak jak strzelac gola do własnej bramki i ,,haratający w gałę ) tego nie widzi ? POwszechnie wiadomo ,że supermarkety wywożą zyski za granicę i unikają płacenia podatków .
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Pójde za "ciosem" i zapytam jaki jest Wasz stosunek do
Pójde za "ciosem" i zapytam jaki jest Wasz stosunek do ustawy o "związkach partnerskich"?prosze nie mylić z "małżeństwami jednopłciowymi" bo to nie to samo.
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Proszę o opinie, jaką sieć telefonii wybrać. Kończy mi
Proszę o opinie, jaką sieć telefonii wybrać. Kończy mi się umową z + gsm i zastanawiam się nad ponownym przedłużeniem. Dodam, że jestem z tą siecią związany już 10 lat, ale mam wątpliwości, czy traktują klienta poważnie. Jak jest w innych?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~LemurWłocławek
Rozsądny tekst użytkownika amarga znaleziony jako komentarz
Rozsądny tekst użytkownika amarga znaleziony jako komentarz do gorącego ostatnio tematu soli... "Poniższy komentarz pewnie za chwilę zniknie z sieci, dlatego już teraz skopiuj go, zapisz, a potem prześlij do swoich znajomych. Zawiera odpowiedzi na pytania o sól wypadową, na które odpowiedzi na pewno nie znajdziesz w mediach, a tym...
Komentarzy2
Wyświetleń756
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SOL AFERAWłocławek
Czy ktoś pamięta jak zakończyło się antykorupcyjne
Czy ktoś pamięta jak zakończyło się antykorupcyjne śledztwo w ,,aferze dorszowej ''prowadzone przez starozakonną ,,prokurator '' PObłogosławioną przez Tuska ? Pytam bo POdobno na to śledztwo POszło w ramach ,,taniego państwa '' ok miliona złotych.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Szukam dobrego okulisty w mieście celem badania pod kątem
Szukam dobrego okulisty w mieście celem badania pod kątem soczewek kontaktowych... polecacie kogoś?
Komentarzy1
Wyświetleń775
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bocikWłocławek
W końcu rząd zrobił ciekawy krok w kierunku urynkowienia
W końcu rząd zrobił ciekawy krok w kierunku urynkowienia lekcji religii. Mam nadzieje że nasz samorząd stanie na wysokości zadania i przywróci starą tradycję chodzenia na lekcje religii do sal katechetycznych przy kościołach czy plebaniach. No tak tylko co zrobić, jak w tych salach mieszkają już dziecie lub wnuki proboszcza.....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Jak szybko POstępują prace rządu nad emeryturami dla
Jak szybko POstępują prace rządu nad emeryturami dla mundurowych ,szczególnie dla Policji ....chyba Tuskiewicz chce zdążyć przed ociepleniem ....bo na wiosnę zanosi się na POwszechne spacerowanie Polaków PO ulicach ,tak jak przy ACTA ...a wtedy bez POLicji może być krucho.....Jeszcze dla POdniesienia morale POdwyżki dostaną i...
Komentarzy0
Wyświetleń584
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antdziałkowiecWłocławek
@dzonny Będziesz teraz zadowolony.Grabie zawsze grabią do
@dzonny Będziesz teraz zadowolony.Grabie zawsze grabią do siebie, dopóki sobie nie nagrabią.Ludzie kupują nowe grabie i historia kołem się toczy. http://pokazywarka.pl/2ea52p/
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Kolejny przetarg który jest
Kolejny przetarg który jest ukrywany. http://www.przetargi.egospodarka.pl/57078_Promocja-projektu-pn-Przebudowa-drogi-krajowej-nr-1-w-granicach-administracyjnych-Miasta-Wloclawek_2012_2.html "Promocja projektu pn. Przebudowa drogi krajowej nr 1 w granicach administracyjnych Miasta Włocławek" za 95705,03zł Czyli propaganda ze z...
Komentarzy1
Wyświetleń702
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RaportWłocławek
Dziękuje w imieniu kobiet za życzenia. Ja zycze moim
Dziękuje w imieniu kobiet za życzenia. Ja zycze moim rodaczkom i sobie więcej pracy dla naszych dzieci, normalnej sluzby zdrowia w naszym kraju, emerytur od 60ciu lat, edukacji na wysokim poziomie, normalnego transportu kolejowego i autobusowego, obniżenia WAT u , oplat za mieszkania, energię i opal, paliwo.... Dużo zdrowia.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA