Forum Włocławek

A ja mam takie pytanie; Przeczytałem tu o czymś takim jak
A ja mam takie pytanie; Przeczytałem tu o czymś takim jak "pchli targ"Gdzie to jest i czy faktycznie są tam jakieś ciekawe starocie np; porcelana, stare książki itp? No i kiedy można tam zawitać?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Darmowa telewizja dla przypadkowego " SPOŁECZĘSTWA
Darmowa telewizja dla przypadkowego " SPOŁECZĘSTWA "http://polityczna.tv/v/9d9141313b4697cf8f3460ee8d5b3dc5
Komentarzy1
Wyświetleń628
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
ZUS POdobno planuje wprowadzenie obowiązkowych kont
ZUS POdobno planuje wprowadzenie obowiązkowych kont bankowych dla emerytów!!!! Czy to znaczy ,że po emeryturę 70-80-letni seniorzy będą musieli stać w kolejkach do banku i płacić OBCYM bankom za prowadzenie kont ? Czy to kolejny POmysł tuskowatych nierobów z Vincentem na czele ...Czy ktoś emerytów pytał o zdanie ?
Komentarzy30
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Jeśli w tej informacji o ,,polskim ACTA'' autorstwa ministra
Jeśli w tej informacji o ,,polskim ACTA'' autorstwa ministra PO Zdrojewskiego. Jest chociaż część prawdy to POwstaje pytanie - W czyim interesie ten rząd tworzy prawo, bo chyba nie w interesie Polaków? http://wiadomosci.onet.pl/raporty/protest-przeciw-umowie-acta/zdrojewski-przygotowywal-dokument-idacy-dalej-niz-,1,5044864,wiadomosc.html
Komentarzy2
Wyświetleń725
Śledzących1
Ocena0
Sprawa sądu we Wlocławku ciag dalszy. Włoclawianie
Sprawa sądu we Wlocławku ciag dalszy. Włoclawianie pozbawiani są systematycznie miejsc pracy, szkoł zawodowych, SAD i ZUS pod znakiem zapytania, transport ludności coraz mizerniejszy... Liberałowie dzialaja...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Nie wiem jak wy, ale mam już dosyć tego całego Euro 2012 i
Nie wiem jak wy, ale mam już dosyć tego całego Euro 2012 i ich organizatorów i zarządzanie publicznymi pieniędzmi. Nie wiem czy ktokolwiek, kiedykolwiek to zbilansuje. Nie mam nic przeciwko zawodom sportowym, krzewienia ducha w narodzie, bycia gospodarzem, promowania kraju, itp, itd. Jednak co mogą powiedzieć na te wszystkie doniesienia...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/afera-solna/ujawniono-kulisy-afery-solnej-rakotworcza-sol-traf,1,5043887,wiadomosc.html- czy w dobie pozwów zbiorowych ktoś myśli o odszkodowaniach ? A może to tylko TVN odwraca uwagę od ACTA ?
Komentarzy4
Wyświetleń968
Śledzących1
Ocena1
PO funduje Polakom pracę do 67 roku życia.Zastanawiam
PO funduje Polakom pracę do 67 roku życia.Zastanawiam się dlaczego nie likwiduje się potężnego bezrobocia, to też by przyniosło duże korzyści dla budżetu. To rządy ,,zniszczyły majątek narodowy a biedny naród musi to naprawiać - zwykły bandytyzm.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Do ,,biegłych w temacie'' - nowy nowy włocławski basen na
Do ,,biegłych w temacie'' - nowy nowy włocławski basen na otwarciu zobaczy ,,kropidło''? Pytanie bez POdtekstów ,chociaż tam POdtekst widać gołym okiem .
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
"Na średniomiesięczny koszt wydatków przeznaczonych na
"Na średniomiesięczny koszt wydatków przeznaczonych na utrzymanie dziecka składają się nie tylko te związane z dzieckiem, jego wyżywieniem czy ubraniem. To także koszt wynagrodzeń dla pracowników placówek czy opłat za media. Pobyt dziecka w Wielofunkcyjnej Placówce Opiekuńczo-Wychowawczej przy ulicy Żytniej wyceniono na 3665...
Komentarzy2
Wyświetleń818
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~4tysiaceWłocławek
Czy jest we Włocławku dzisiaj jakaś wystawa bądż
Czy jest we Włocławku dzisiaj jakaś wystawa bądż cokolwiek poświęcone Dniu pamięci "Żołnierzy Wyklętych"? ewentualnie gdzie jeśli można wiedzieć
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez olo...Włocławek
Nie narzekajcie na Słuzbe zdrowia dzis byłem na izbie
Nie narzekajcie na Słuzbe zdrowia dzis byłem na izbie przyjec w Szpitalu i bylem mile zaskoczony obsluga
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~resWłocławek
Brutalna prawda - dlaczego nie pokazano tego w żadnych
Brutalna prawda - dlaczego nie pokazano tego w żadnych wiadomościach?! http://www.youtube.com/watch?v=IS882FG4nnE&feature=player_embedded#!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Igrzyska Olimpijskie w Polsce. Otwarcie. Minister Mucha
Igrzyska Olimpijskie w Polsce. Otwarcie. Minister Mucha zaczyna czytać przemówienie: - O, o, o, o... Nagle podbiega asystentka i mówi: - Pani minister, to są kółka olimpijskie. Tekst zaczyna się poniżej...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~negocjator...Włocławek
Stadion narodowy staje się dzisiaj pępkiem Europy.Stadion
Stadion narodowy staje się dzisiaj pępkiem Europy.Stadion wybudowany na gruzach PRL i IV RP perła w koronie Platformy Obywatelskiej.Za rządów Donalda Tuska przygotowania do Euro 2012 są traktowane wyjątkowo. Nie szczędzono na nie grosza ani sił. Rzucono na front prac najlepszych spośród zaufanych. Dzieło powierzono pieczy samego Mira...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Panie Prezydencie, może czas ruszyć w miasto i obejrzeć
Panie Prezydencie, może czas ruszyć w miasto i obejrzeć drogi po zimie. Mieszkam przy Rybnickiej przy części nieutwardzonej - tragedia. Trudno już jeździć tamtędy, chodzić, chyba zostało nam tylko latać. Zgłaszanie w Zarządzie Dróg nic nie daje. Podobno czekają jak przestabnie padać, to może w maju, albo w lipcu, może we...
Komentarzy0
Wyświetleń632
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mieszkankaWłocławek
Mam uprzejmą prośbę do zwolenników Palikota -to prośba
Mam uprzejmą prośbę do zwolenników Palikota -to prośba o skomentowanie poniższego materiału http://wiadomosci.onet.pl/raporty/100-dni-rzadu-donalda-tuska/palikot-ironizuje-to-bylo-fantastyczne-100-dni,1,5040242,wiadomosc.html ...bardzo proszę o obiektywizm ...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Jak jeden Żeberko wybrał się z kolegami na
Jak jeden Żeberko wybrał się z kolegami na ryby: http://i43.tinypic.com/13zztvp.jpg
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Prezentacja województwa kujawsko-pomorskiego okazała się
Prezentacja województwa kujawsko-pomorskiego okazała się najlepsza i zdobyła główną nagrodę na Targach Regiony Turystyczne Na Styku Kultur, które odbyły się w miniony weekend w Łodzi. Nagrodą jest bezpłatna powierzchnia wystawiennicza na przyszłorocznej imprezie. Ale nagroda ... Ekspozycje warsztatowe, podczas których goście...
Komentarzy0
Wyświetleń598
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Mam taki apel do twórców, moderatorów, administratorów
Mam taki apel do twórców, moderatorów, administratorów tego portalu. Jak wiadomo jest aktualnie okres rozliczania się z fiskusem, istnieje możliwość podzielenia się 1% podatku. Co jakiś czas na łamach różnych włocławskich portali pojawiają się artykuły o chorych dzieciach z Włocławka i okolic mających swoje subkonta w róznych...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KasiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA