Forum Włocławek

wczoraj włączyłem pod wpływem waszych komentarzy - trwam
wczoraj włączyłem pod wpływem waszych komentarzy - trwam cw. Komentarz Pani A.K- odnośnie nowej kostki na Zielonym Rynku wprawił mnie w zdumienie. Ciekawe, czy to, że w mojej wc popsuła się spłuczka wina prezydent nie leci woda, więc idąc za rozumowaniem A.K. I TRWAM CW to wina prezydenta, DLACZEGO? za wodę odpowiada MPWiK...
Komentarzy2
Wyświetleń804
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Danka Włocławek
Dostaję różyczki kiedy codziennie kupuję gazety a prawie
Dostaję różyczki kiedy codziennie kupuję gazety a prawie w każdej z nich jest ulotka wyborcza p. Siębidy. Człowieku to odnosi skutek odwrotny od zamierzonego.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CasioWłocławek
Czy ktoś z Was zwrócł uwagę ,że faktyczne zużycie
Czy ktoś z Was zwrócł uwagę ,że faktyczne zużycie energii cieplnej ,elektrycznej ,gazu ,wody ,staje się pomału MNIEJSZĄ cześcią rachunków, rosną natomiast OPŁATY DODATKOWE.To znaczy ,że tak naprawdę nie wiemy za co płacimy .I o to właśnie monopolistom chodzi.Polecam porównanie z rachunkiem np w Niemczech ,tam widać wyrażnie...
Komentarzy3
Wyświetleń945
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dzisiaj pobawię się w jasnowidza. Przewiduję że dziś w
Dzisiaj pobawię się w jasnowidza. Przewiduję że dziś w telewizji cw będzie reportaż pani AK o korkach na moście w godzinach rannych i zapewne komentarz jaki to nasz obecny prezydent jest niedobrym gospodarzem i nie potrafi zarządzać miastem.
Komentarzy1
Wyświetleń768
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zawiślakWłocławek
No i mleko się wylało. Zgadzam się ..... będziemy
No i mleko się wylało. Zgadzam się ..... będziemy spłacać to przez kilka pokoleń.
Komentarzy0
Wyświetleń583
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianiuuuniusWłocławek
Oczom nie wierzę wysłuchując na CW wypowiedzi ludzi z
Oczom nie wierzę wysłuchując na CW wypowiedzi ludzi z Bloku troski o Włocławek. Widzę nienawiść do chlebodawcy, wręcz gryzienie jego ręki, a wypowiedź kandydata na radnego sprawia wrażenie jakby był nieprzygotowany do pełnienia tej funkcji. Czy takich radnych chcą włocławianie?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Czy może ktoś napisać o co w tych zwolnieniach z MPEC
Czy może ktoś napisać o co w tych zwolnieniach z MPEC chodzi ? Czy to prawda ,że Pawlak zwalnia wieloletnich pracowników ?
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam Wszystkich jestem Maciek obecny Prezydent Włocławka
Witam Wszystkich jestem Maciek obecny Prezydent Włocławka bardzo mi się podoba taki muskularny i dobrze zbudowany, wzroku oderwać nie mogę. :*
Komentarzy1
Wyświetleń667
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MaciekWłocławek
Mam pytania: a/ dlaczego nowa jezdnia przy karczmie
Mam pytania: a/ dlaczego nowa jezdnia przy karczmie kujawskiej jest wybudowana z dużym nachyleniem w stronę stojących przy niej budynków ?, b/czy gdy będzie ulewa studzienki ściekowe będą w stanie odprowadzić wodę z jezdni ?, c/ czy woda deszczowa nie będzie zalewać wybudowanej zatoki?, d/ dlaczego część...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Mam pytanie do Pana Zbonikowskiego czy teraz zbuduje pomnik
Mam pytanie do Pana Zbonikowskiego czy teraz zbuduje pomnik Gierka skoro przyjął na swoje listy na kadydatów na radnych przewodniczącego Stowarzyszenia Edawarda Gierka???
Komentarzy2
Wyświetleń835
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Czy ktoś wie może czy w ramach kampanii wyborczej ulica
Czy ktoś wie może czy w ramach kampanii wyborczej ulica Spokojna oraz inne w tej okolicy doczekają się nowej nawierzchni tak jak stało sie to z ulicą Rybnicką???
Komentarzy1
Wyświetleń720
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ehhWłocławek
Jeden z byłych prezesów spółki, kandydat na radnego
Jeden z byłych prezesów spółki, kandydat na radnego Włocławka SLD wykorzystuje społeczne pieniądze przebywając na chorobowym. Czy to jest uczciwe wobec wyborców?!!
Komentarzy4
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~a gdzie zusWłocławek
Ciekawy jestem dlaczego oponentom Andrzeja Pałuckiego
Ciekawy jestem dlaczego oponentom Andrzeja Pałuckiego przeszkadza tylko kostka na Zielonym Rynku. Przecież taka sama kostka jest wokól katedry. Ale tamta kostka jakoś mniej kole w oczy!!!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~krzychuWłocławek
Mnie się wydaje, że start w wyborach tak młodego kandydata
Mnie się wydaje, że start w wyborach tak młodego kandydata PiSu, który nie ma żadnego doświadczenia zawodowego, wynika z przesrostu ambicji i z niedojrzałości. Niech najpierw gdzieś popracuje i poćwiczy zarządzanie, a potem dopiero startuje na prezydenta! Przecież za jego panowania to miasto dopiero zaczęłoby się cofać i...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JanekWłocławek
CW głosi na antenie, że zawsze stoi po stronie widzów. A
CW głosi na antenie, że zawsze stoi po stronie widzów. A ja proponuję, żeby stanęła wreszcie po stronie prawdy i rzetelności!
Komentarzy2
Wyświetleń847
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~tadekWłocławek
Widziałem w TVK córkę prezydenta Pałuckiego. Ale fajna
Widziałem w TVK córkę prezydenta Pałuckiego. Ale fajna dziewczyna miła a do tego bankowiec z doktoratem. Pewnie jest coś w powiedzeniu – niedaleko pada jabłko od jabłoni. Jestem więc za Pałuckim.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Jakich CW ma fachowców od inwestycji, że tak piętnuje, jak
Jakich CW ma fachowców od inwestycji, że tak piętnuje, jak sama mówi, to co robi prezydent Włocławka? Jakie autorytety tam pracują, aby o działaniach człowieka z wielkim dorobkiem zawodowym mówić, jest niekompetentny? Skandal.
Komentarzy2
Wyświetleń781
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~tomWłocławek
Prezydent Pałucki powinien pozwać do sądu telewizję CW za
Prezydent Pałucki powinien pozwać do sądu telewizję CW za nazwanie (2 listopada) poplecznikami ludzi z którymi on współpracuje. Przecież poplecznictwo to rodzaj przestępstwa. Powinni być pozwani w trybie wyborczym i słono za to zapłacić.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kingaWłocławek
PiS-owski kandydat na prezydenta nie powinien chować się za
PiS-owski kandydat na prezydenta nie powinien chować się za immunitetem poselskim. jeśli jest odpowiedzialnym facetem i nic nie ma na sumieniu to powinien stawić się w sądzie. Ukrywanie się za immunitetem dla mnie jest jednoznaczne z nieczystym sumieniem.
Komentarzy3
Wyświetleń906
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kamilWłocławek
Cały czas czekam, aby kandydat PiS na prezydenta pochwalił
Cały czas czekam, aby kandydat PiS na prezydenta pochwalił się swoimi osiągnięciami zawodowymi. W jakich instytucjach czy firmach i na jakich stanowiskach pracował. Chętnie usłyszę też ile lat studiował.
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zenekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA