Forum Włocławek

Gdzie można znaleźć program kandydata na prezydenta, Pana
Gdzie można znaleźć program kandydata na prezydenta, Pana Lebiedzińskiego? Jak na razie co wiem to wypowiada się aby radni nie pobierali diet, sam też prawdopodobnie będzie chciał zrezygnować z pensji prezydenckiej- to było by szczytne, ale czy realne?. Taki sposób rozumowania jest infantylny, gdyż radni zapewne nie wysilali by się...
Komentarzy3
Wyświetleń946
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Tyle się mówi nam studentom o tym, by nie kopiować cudzego
Tyle się mówi nam studentom o tym, by nie kopiować cudzego dorobku naukowego. To bardzo słuszna nauka, bo przyzwoitość zawsze się opłaca. Wszekie chodzenie "na skróty" utrudnia drogę do dyplomu, a nawet skutkuje jego odebraniem . Lepiej dłużej "posiedzieć" nad pracą ale napisać ją samodzielnie. Polecam takie podejście do sprawy....
Komentarzy4
Wyświetleń986
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Studia Włocławek
Airport Lublin - międzynarodowe lotnisko budowane w
Airport Lublin - międzynarodowe lotnisko budowane w Świdniku za 350 mln zł. Zakładając, że połowa z dofinansowania, kosztuje tylko 175 milionów. Tyle samo co nasza nieudana rewitalizacja plus przebudowa stadionu i kilka innych nietrafionych projektów obecnego prezydenta Włocławka. To budowane lotnisko w Lublinie będzie mieć pas 2,5...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Lubię lataćWłocławek
Miejsce postkomunistycznych działaczy - pogrobowców
Miejsce postkomunistycznych działaczy - pogrobowców "mateczki nieboszczki" - wszelkiej maści ugrupowań lewicowych powinno znajdować się na śmietniku historii odpadów nie przeznaczonych ze względu na bezpieczeństwo społeczeństwa do dalszego recyklingu nie zaś na plakatach do wyborów lokalnych. Stanowcze "NIE" odradzaniu się...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez cyklistaWłocławek
Znów miasto zostało zaśmiecone PISmem,w którym mnóstwo
Znów miasto zostało zaśmiecone PISmem,w którym mnóstwo niedorzecznych kłamstw o kandydatach.Np.nastoletni kiedyś kandydaci związany z opozycją,mgr pedagogiki na etacie z-cy kier. jadłodajni czy lekarz społecznik"krojący" niemałe pieniądze za wizyty.Bez czytania szczegółów mogę tylko uznać kompetencje Stockiego, a reszta...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RudiWłocławek
po obejrzeniu w CV informacji o poparciu przez Cymanskiego z
po obejrzeniu w CV informacji o poparciu przez Cymanskiego z PiS naszego CELEBRYTE Zbonikowskiego mysle sobie ze czeka nas niezly kabaret w miescie! ale czy musi to odbywac sie naszym kosztem??? Pajdokracji stanowcze nie a Wy co na to???
Komentarzy3
Wyświetleń999
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
wkolo nich mnie juz zmeczyly wiec polecam wypoczynek na
wkolo nich mnie juz zmeczyly wiec polecam wypoczynek na lonie natury bylem dzisiaj na rybkach i pomoglo i wam tego zycze ciszy i spokoju pozdrawiam
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wybory i wrzawaWłocławek
Chmielewski z PiSu startuje z Zazamcza, teraz w splotach
Chmielewski z PiSu startuje z Zazamcza, teraz w splotach wyborczych opowiada jakieś bajki, co to on nie zrobi. Ciekawe dlaczego nie wypełnił swoich obietnic w czasie swojej kadencji, która mija. Panie Chmielewski obudź się pan i zmień pan minę!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KlerykWłocławek
Płyta nagrobna z wyrytym krzyżem na Pomniku Obrońców
Płyta nagrobna z wyrytym krzyżem na Pomniku Obrońców Wisły 1920 roku oparła się hitlerowskiej zawierusze.Zniszczenia pomnika w 1939 roku dokonały oddziały saperów Niemieckich.Jednak mimo wszystko najeżdżca pomimo barbarzyńskiego potraktowania pomnika nie ważył się ruszyć wykonanej z piaskowca płyty. Mimo szykan ze strony...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez cyklistaWłocławek
Oczekuję jednoznacznej odpowiedzi od KKW, czy
Oczekuję jednoznacznej odpowiedzi od KKW, czy nieumieszczanie logo partii z której się startuje na wszelkiego rodzaju materialach reklamowych / plakaty, banery itp / jest zgodne z prawem. Wg tłumaczenia kandydata PiSu jest to robione w celu pozyskania dodatkowych wyborców nie kojarzących kandydata z jego ugrupowaniem. Na logikę jest to...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KOBRAWłocławek
Chociaż poglądy PiS-u nie są mi bliskie, a wręcz obce to
Chociaż poglądy PiS-u nie są mi bliskie, a wręcz obce to już nie mogę znieść wszechobecnej nagonki na to ugrupowanie polityczne. Wzorem sympatyków jedynie słusznej ideologii i linii partyjnej pozwolę sobie na zamieszczenie linka do materiału filmowego i proszę szanownych internautów o wyrażenie opinii na ten temat:...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Tak ludzie "bijta się, żryjta wirtualnie", który kandydat
Tak ludzie "bijta się, żryjta wirtualnie", który kandydat jakiej partii wygra! A flagi powywieszali??? Jeszcze trochę i Polskiej Flagi w naszym kraju nie będzie można wywiesić! Jak w "jedwabnych jajach" http://kronikanarodowa.com/grunwald_2010/jedwabne_jaja.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~poliszynelWłocławek
Czy to prawda ,że w Hali Mistrzów sprzedają teraz pizzę
Czy to prawda ,że w Hali Mistrzów sprzedają teraz pizzę (tak wynika z reklamy),może poszerzony będzie asortyment o takie wiejskie specjały jak karofle ,buraki i.t.p.Tochę to wsią trąci ....nie sądzicie ? Reklama powinna mieć raczej związek ze sportem ...
Komentarzy0
Wyświetleń594
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Smutno, tak wasz b. rektor dostał po łapkach.
Smutno, tak wasz b. rektor dostał po łapkach. Przeczytajcie artykuł zresztą ale do końca. http://www.rp.pl/artykul/21,561187.html
Komentarzy0
Wyświetleń576
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WSHE we WłocławkuWłocławek
Dlaczego Obecnemu Prezydentowi tak srogo z oczu patrzy?
Dlaczego Obecnemu Prezydentowi tak srogo z oczu patrzy? Przeciez starch go o pomoc w ogole spytac...
Komentarzy3
Wyświetleń900
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TesciowaWłocławek
Dzisiaj spacerowalem ulica Lubna, strasznie wygladaja tam
Dzisiaj spacerowalem ulica Lubna, strasznie wygladaja tam opuszczone domy oraz posesje na sprzedaz. Widac ze ludzie z BRAKU PRACY opuscili swoje domy. WYBIERAM ZBONIKOWSKIEGO. Obecnemu Prezydentowi Paluckiemu juz dziekujemy!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~:-(Włocławek
widzę, że ten jeden od lokalnych mediów to już oprócz
widzę, że ten jeden od lokalnych mediów to już oprócz połowy znajomych, upchnął na listach do rady miasta nawet część swojej rodziny. To właśnie człowiek opętany manią władzy, człowiek, który dzięki układom i wałkom próbuje rządzić tym chorym miastem. Oby włocławianie nie dali się nabrać, jemu nie wolno dawać ani...
Komentarzy3
Wyświetleń878
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MonetWłocławek
ukradłeś mi antenę z dachu jak zostawiłem furę
ukradłeś mi antenę z dachu jak zostawiłem furę (zieloną) między blokami chopina-okrzei cwaniaczku. Ale ja cię widziałem na gorącym i cię złapię, obiecuję. Swoją drogą, co to pcha ludzi zeby odkręcić komus z dachu cos co jest warte 15 złotych? Stać się śmieciem, frajerem i szumowiną za 15 złotych, rany...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~heheWłocławek
Czy kandydowanie strażaka na radnego to już norma? Jeszcze
Czy kandydowanie strażaka na radnego to już norma? Jeszcze brakuje na listach biskupów,oficerów wojska i policji.
Komentarzy2
Wyświetleń811
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~coolWłocławek
Wszyscy kandydaci do rady miasta pochodzą z jakiegoś
Wszyscy kandydaci do rady miasta pochodzą z jakiegoś środowiska. Każdy jakiegoś zna osobiście. Podzielmy się opiniami na ich temat z perspektywy sąsiada, współpracownika.... Może uda nam się dokonać właściwych wyborów?
Komentarzy3
Wyświetleń908
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zatroskany o włocławekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA