Forum Włocławek

Kiedy oglądam debaty prezydenckie to az mnie zadziwia, ze
Kiedy oglądam debaty prezydenckie to az mnie zadziwia, ze taka osoba jak J.lebiedzinski ma czelnosc ubiegać sie o ten fotel! (...) Jeszcze większa .... niz Zbonikowski!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~szacun dla PałuckiegoWłocławek
Ja czekam na kolejną „debatę" w CW. Ciekawe czy znowu
Ja czekam na kolejną „debatę" w CW. Ciekawe czy znowu debatować będą tylko wybrani z PiS, PO i WWS. Czy jak zwykle SLD zostanie pominięty.
Komentarzy2
Wyświetleń887
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~goscWłocławek
CW robi wszystko, aby wypromować kandydata PiS. Moim zdaniem
CW robi wszystko, aby wypromować kandydata PiS. Moim zdaniem złamali już wszystkie granice rzetelności i przyzwoitości. Nie sądzę, aby robili to tylko z pobudek ideowych.
Komentarzy2
Wyświetleń861
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kandydatWłocławek
Słyszałem, jak dziennikarz CW mówił, aby głosować na
Słyszałem, jak dziennikarz CW mówił, aby głosować na Zbonikowskiego, to po prostu skandal. Nie zdziwię się jeśli KRRiT zamknie tę stację.
Komentarzy3
Wyświetleń987
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ktosWłocławek
Kandydat PiS powiedział, że we Włocławku rządzi wąska
Kandydat PiS powiedział, że we Włocławku rządzi wąska grupa trzymająca władzę. Pewnie miał na myśli 25 radnych. Przecież to oni decydują co wyremontować, za ile i kiedy. Przecież to jest władza uchwałodawcza, bez ich zgody nic się nie dzieje.
Komentarzy0
Wyświetleń616
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~obserwatorWłocławek
Witam wychowalem sie we Wloclawku a obecnie pracuje w Anglii.
Witam wychowalem sie we Wloclawku a obecnie pracuje w Anglii. Wroce specjalnie do Wloclawka zeby zaglosowac 21 listopada. Chcialbym pracowac we Wloclawku jednak 2 lata szukalem we Wloclawku pracy - niestety nic nie znalazlem. Dam szanse na zmiane tego poslowi Zbonikowskiemu. Pozdrawiam
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Robert KwiatkowskiWłocławek
Czy prawdą jest, że do Rady Miasta kandydują "całe
Czy prawdą jest, że do Rady Miasta kandydują "całe rodziny"?
Komentarzy3
Wyświetleń890
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wl.Włocławek
Witam wlasnie obejrzalem wiadomosci CW i wnioskuje za Palucki
Witam wlasnie obejrzalem wiadomosci CW i wnioskuje za Palucki gania po sadach i czepia sie kontrkandydatow a jak MAM pytanie halo panie Prezydencie a co z nami Mieszkancami. Zdecyduje sie tym razem na ZBONIKOWSKIEGO. Panie Prezydencie strachem i ciaganiem po sadach Mojej przychylnosci Pan NIE zdlobedziesz.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MaxWłocławek
Dzisiaj mija trzecia rocznica rządu Tuska. Przypomnijmy
Dzisiaj mija trzecia rocznica rządu Tuska. Przypomnijmy obietnice Tusk & Chlebowski&Drzewiecki i spółka Polska zasługuje na cud gospodarczy 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg...
Komentarzy0
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Radni uchwalili remont na Zielonym Rynku, na bulwarach,
Radni uchwalili remont na Zielonym Rynku, na bulwarach, strefę, inkubator, przebudowę jedynki. To niech teraz nie krzyczą. Z drugiej strony to były dobre decyzje.
Komentarzy0
Wyświetleń545
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~liberatorWłocławek
Pamiętam sprawę sprzed kilku lat, kiedy Zbonikowski w
Pamiętam sprawę sprzed kilku lat, kiedy Zbonikowski w kampanii do rady miasta wykorzystał bez zgody zdjęcie z niepełnosprawną kobietą. Moim zdaniem zrobił jej krzywdę. I on mówi, że jest zawsze po stronie ludzi?! Raczej zawsze po stronie swojego interesu. Szok. Była sprawa w sądzie. Nie odpuścił, ale przegrał w sądzie i musiał...
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Zwróciliście uwagę, na to, że CW łamie ordynację
Zwróciliście uwagę, na to, że CW łamie ordynację wyborczą? Pod płaszczykiem zwykłego materiału agituje do głosowania na Zbonikowskiego, oczywiście przemilcza, że to kandydat PiS, bo jak obserwują on robi wszystko, aby ludzie nie kojarzyli go z partią Kaczyńskiego.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aligatorWłocławek
Nie zgadzam się z opiniami, że kandydat PiS jest w stanie
Nie zgadzam się z opiniami, że kandydat PiS jest w stanie rządzić Włocławkiem. I nie chodzi mi o wiek, ale o brak doświadczenia. Przecież on, mając 32 lata, pracował tylko przez kilka miesięcy na podrzędnym stanowisku w spółce miejskiej. Kierowanie miastem to nie eksperyment. Młoda buzia, to za mało.
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kazikWłocławek
Jestem pelen uznania dla Zbonikowskiego ktory poparl
Jestem pelen uznania dla Zbonikowskiego ktory poparl OBIEKTYWNE i BEZSTRONNE media na spotkaniu kandydatow natomiast nie widzialem na spotkaniu Pana Paluckiego
Komentarzy3
Wyświetleń949
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RafalWłocławek
Palucki nie robi NIC. Nawet nie ma pomyslu na zmniejszenie
Palucki nie robi NIC. Nawet nie ma pomyslu na zmniejszenie BEZROBOCIA we Wloclawku i to jest PORAZKA. Nigdy wiecej tego PANA! Nie wiem z kim on i dla kogo prowadzi kampanie. jego model to abysmy wyjechali najlepiej za granice, wrocili i tu te pieniazki zostawili dla niego i kolesiow i znowu w Swiat. Pytanie do czego wtedy wracac? Aktyw...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MarysWłocławek
Ja już nic z tego nie rozumiem. Najpierw Kazimierczak
Ja już nic z tego nie rozumiem. Najpierw Kazimierczak krytykuje prezydenta za remont jedynki. A wczoraj oprowadzał Grabarczyka po tej inwestycji i PO-wcy mówili że ta inwestycja jest potrzebna i dobrze że dostała dofinansowanie. To ja juz sie teraz pogubiłem. Czli jak robi PAŁUCKI to ŹLE a jak robi PO to dobrze.
Komentarzy2
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
MSZ zapłaci małżonkom dyplomatów za… pracę w
MSZ zapłaci małżonkom dyplomatów za… pracę w domu Małżonkowie dyplomatów dostaną pieniądze za pracę w domu i funkcje reprezentacyjne – podaje serwis “Wprost”. Szef MSZ Radosław Sikorski wydał polecenie, aby małżonkowie dyplomatów byli zatrudniani w ambasadach – informuje strona internetowa...
Komentarzy0
Wyświetleń617
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
czy wy też uważacie że lepiej żeby Pałucki dbał o coś
czy wy też uważacie że lepiej żeby Pałucki dbał o coś innego niż kostke na zielonym rynku kładł? wypowiedzcie sie w naszej sondzie...;>
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Ala, Baśka i ZygaWłocławek
W związku z nieustanną krytyką stanu chodników,
W związku z nieustanną krytyką stanu chodników, powszechną wśród nieoświeconych warstw społeczeństwa Wałbrzuszka, postanawia się o całkowitej rezygnacji z płyt chodnikowych w mieście Wałbrzuszku. Płyty chodnikowe, jak wszakże wiadomo, na skutek nieumiejętnego chodu antyrozwojowych wywrotowców - pękają, a asfalt pod ciężarem...
Komentarzy0
Wyświetleń673
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Teodor JackowskiWłocławek
Drodzy Blogerzy; Poszukuję jakichś konkretnych informacji
Drodzy Blogerzy; Poszukuję jakichś konkretnych informacji nt. tych Pań z PO, niektóre nawet całkiem smakowicie wyglądają.... Czy ktoś może podać ich wymiary, czyli coś konkretnego, to może się zdecyduję na którąś...
Komentarzy1
Wyświetleń671
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytankoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA