Forum Włocławek

Kochani,czy możecie udostępnić trochę miejsca kowalakom.U
Kochani,czy możecie udostępnić trochę miejsca kowalakom.U nas można napisać tylko do najwyższego,najlepszego,najintel.....MODERATORA,którym jest "burmiszcz"
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BigosWłocławek
..... ciho wszedzie, glucho wszedzie co to bedzie co to
..... ciho wszedzie, glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie...? Ej czyzby wloclawianie nie pisali? ej jest tam ktos....?
Komentarzy3
Wyświetleń914
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~barbapapa...Włocławek
A jednak może być normlnie. Wystarczy jechać do
A jednak może być normlnie. Wystarczy jechać do Bydgoszczy ,żeby przekonać się ,że może być normalnie na parkingu przy Kauflandzie. Widać jednak,że wszystko zależy od ludzi.
Komentarzy1
Wyświetleń678
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~coolWłocławek
>>> a ja mam pytanie> Nie wiecie co stalo sie z naszymi
>>> a ja mam pytanie> Nie wiecie co stalo sie z naszymi wrobelkami? zupelnie ich nie widac! Moze to jakas dyrektywa unijna czy co??Bardzo mi ich brak w naszym krajobrazie a wam>>>?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~logarytmWłocławek
Idźmy wszyscy jutro na wybory!!!
Idźmy wszyscy jutro na wybory!!!
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ApelującyWłocławek
Jako były magazynier firmy T..... ostrzegam wszystkich
Jako były magazynier firmy T..... ostrzegam wszystkich potencjanych klijentów że towar zakupiony po przez firme FHU T...... jest tandetny , jest towarem przeterminowanym . Proponują kosmetyki po konkurencyjnej cenie - (bo są) -ale są przeterminowane , skupują tandetę i ochłapy od konsorcjum Polsko - Chińskich (moge podać adresy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Marcin KogucikWłocławek
Wychodząc na przeciw internautom nie blokujemy możliwości
Wychodząc na przeciw internautom nie blokujemy możliwości komentowania, przypominamy jednak, że wszelkie przejawy łamania ciszy wyborczej nie będą tolerowane, a opinie nie będą akceptowane.
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez wloclawek.info.plWłocławek
Czy D.. L.. to dobra firma???
Czy D.. L.. to dobra firma???
Komentarzy1
Wyświetleń736
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MartaWłocławek
Swoje programy ogłosiło kilku kandydatów, czyżby inni
Swoje programy ogłosiło kilku kandydatów, czyżby inni nie mieli koncepcji przyszłego działania w radzie miasta. Czytając ulotki jakie wkładane są mi do skrzynki pocztowej,trudno się coś więcej dowiedzieć , gdyż wszystkie opisują praktycznie te same tematy, jedynie nazwisko jest inne. Jestem za tym, aby kandydaci na radnych...
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Przepraszam ,ale nie miałem okularów i coś pokićkałem z
Przepraszam ,ale nie miałem okularów i coś pokićkałem z danymi odnośnie wyborów a właściwie sondażu uzyskanego w T********Teraz w kwestii sprostowania to jest tak :Pan Zbonikowski 16%,Pani K- Horonziak 17% i Pan Pałucki 47%.Jeśli chodzi o picie, to drogi cykusiu ,myszowatych nigdy nie brałem. Jak już to karbol.
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
>>> cholerka a o czym bedzie sie pisac w czasie ciszy? oj
>>> cholerka a o czym bedzie sie pisac w czasie ciszy? oj bedzie nudno!
Komentarzy4
Wyświetleń969
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~lseniorkaWłocławek
PAMIETAJMY Przed oddaniem głosu apeluję aby Państwo
PAMIETAJMY Przed oddaniem głosu apeluję aby Państwo sobie przypomnieli kto zablokował przebudowea Placu Wolnosci!
Komentarzy2
Wyświetleń878
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jarmargutWłocławek
Czy we Włocławku znajdzie się taki
Czy we Włocławku znajdzie się taki prestidigitator,który skonsumuje czerwoną legitymację partyjną PZPR ze zdjęciem czarno-białym a wydali legitymacje SLD ze zdjęciem kolorowym ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez cyklistaWłocławek
Do domu.Panie Z. Lewandowski do domu my nie powiemy
Do domu.Panie Z. Lewandowski do domu my nie powiemy nikomu.Zejdź Pan i wstydu oszczędź.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kostekWłocławek
Proponuję wszystkim kandydatom żeby założyli własny
Proponuję wszystkim kandydatom żeby założyli własny portal. Nasza Kasa.pl Zbiór pokemonów jakie występują na banerkach wyborczych i plakatach powala. Sami geniusze we wszech dziedzinach. Cudotwórcy. Czas pokaże kto z Was wygra,kto będzie wielkim milczkiem a kto wielkim nieobecnym na posiedzeniach Rady Miasta. Jestem ciekaw kto z...
Komentarzy1
Wyświetleń880
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez wesolyWłocławek
Najnowszy sondaż ,który widziałem w pokazuje ,że na
Najnowszy sondaż ,który widziałem w pokazuje ,że na dzień dzisiejszy kandydat Pałucki ma 56%.Na drugim miejscu klasyfikuje się Krut-Horonziak- 46% a za nią tuż tuż Zboni-47%.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Nie głosujmy na ludzi związanych ze szkolnictwem.Na
Nie głosujmy na ludzi związanych ze szkolnictwem.Na wszystkich listach roi się od tych nieudaczników,świetlicowych i katechetów próbujących przede wszystkim dorobić do pensji. Kiedy wrócą czasy kiedy zaszczytny mandat radnego był pełniony społecznie. Nawet Pałucki zaczynał kiedyś jako nauczyciel od instrukcji obsługi pilnika.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~coolWłocławek
W temacie tych inwestycji w kostkę brukową przed ratuszem
W temacie tych inwestycji w kostkę brukową przed ratuszem przypomniały mi się migawki z Korei Północnej, gdzie ludzie umierają z głodu, ale plac defilad lśni, polerowany przez kobiety na kolanach, ręcznie szorujące bruk.
Komentarzy3
Wyświetleń887
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Dr ChuaWłocławek
Zycze dotychczasowym radnym,za wyj.1 z sld,aby zeszli do
Zycze dotychczasowym radnym,za wyj.1 z sld,aby zeszli do podziemia.stelmasik,niech ucieka,bo ma dobre biegi,janusz antek,niech wraca do kfm,niech pokaze swoja skutecznosc tam,a nie w klamliwych obietnicach wyborczych,joanna borowiak natomiast niech sie nie osmiesza,mowiac w wywiadzie w "tk."jakie to tlumy wyborcow przyjmowala nawet w domu i na...
Komentarzy0
Wyświetleń665
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
ZRÓBMY TO RAZEM DLA WŁOCŁAWKA ODDAJMY GŁOS W WYBORACH NA
ZRÓBMY TO RAZEM DLA WŁOCŁAWKA ODDAJMY GŁOS W WYBORACH NA PAŁUCKIEGO. NIECH WYGRA W I TURZE !!!!!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~apelWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA