Forum Włocławek

Prezydent Pałucki słusznie pozwał Zbonikowskiego i Krut-
Prezydent Pałucki słusznie pozwał Zbonikowskiego i Krut- Horonziak. Nie może być tak, że ktoś manipuluje jak mu pasuje. Uważam, że powodów do wytoczenia procesu prezydent Pałucki ma zdecydowanie więcej. Także jeśli chodzi o CW 24 i WWS. Do dzieła
Komentarzy1
Wyświetleń702
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~bogdanWłocławek
Mam szacunek do Wloclawian i siebie rowiez. Pan Palucki prosi
Mam szacunek do Wloclawian i siebie rowiez. Pan Palucki prosi o kolejna szanse... bez obrazy jednak majac 7 kandydatow a kazdy z nich jest inteligentny i ma jakis pomysl na Wloclawek wybiore NOWEGO nie bede "odgrzewal jeszcze raz tego samego". Tylu jest madrych ludzi we Wloclawku to czy ja musze dublowac i na sile wsadzac na fotel Paluckiego???!...
Komentarzy2
Wyświetleń920
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KapaWłocławek
Rozśmieszył mnie Zbonikowski z PiSu podając "sodaż"
Rozśmieszył mnie Zbonikowski z PiSu podając "sodaż" smsowy ze wspaniałej, monotonnie jednotematycznej CW 24. To dobrze akurat świadczy o Pałuckim, że sondaż w tej telewizji jest taki. Niech Zboniu dla przeciw wawgi poda sondaż z TV Kujawy, tam tak jak w najbliższych wyborach przegra sromotnie!! Nie chcemy PiSu w naszym mieście. Widzimy...
Komentarzy3
Wyświetleń965
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KlementynkaWłocławek
Trzy razy na innym portalu probowalam zamiescic komentarz
Trzy razy na innym portalu probowalam zamiescic komentarz odnosnie scislych zaleznowsci pomiedzy Poslem Zbonikowskim a Cw24, nie uzywalam wulgaryzmow, nie obrazalam nikogo, komentarz dosc stonowany i niestety ani razu nie zostal zamieszczony, kazde inne komentarze mojego autorstwa na inne tematy ukazuja sie tylko nie ten. Za to widze ze na portalu...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PatkaWłocławek
Platforma przypisuje sobie zasługi za przebudowę jedynki.
Platforma przypisuje sobie zasługi za przebudowę jedynki. Czyżby działacze tej partii ze swoim kandydatem na prezydenta na czele mieli taka krótką pamięć i zapomnieli, że to zasługa prezydenta Pałuckiego? Czy wybory spowodowały u nich nie tylko amnezję, ale również zabrały im resztki przyzwoitości?
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~niePOWłocławek
Moim zdaniem tylko A. Pałucki mówi rzeczy, które trzymają
Moim zdaniem tylko A. Pałucki mówi rzeczy, które trzymają się kupy. Inni fantazjują i nie mówią za co wybudują te filharmonie, pasy startowe ( poza Włocławkiem!) i inne cuda. Myślę, że nikt nie da się nabrać na te banialuki. Jak mają taką wyobraźnię to niech bajki wymyślają.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wielbicielWłocławek
Nadal czekam, aby kandydat PiS opowiedział o swoim dorobku
Nadal czekam, aby kandydat PiS opowiedział o swoim dorobku zawodowym ( nie politycznym), umiejętnościach w zarządzaniu i dotychczasowych miejscach pracy. Moim zdaniem Zbonikowski nie ma nic merytorycznego do powiedzenia i dlatego odwraca uwagę plakatami na każdej ulicy, darmowymi biletami na dyskoteki, turniejami i spotkaniami w szkołach,...
Komentarzy2
Wyświetleń815
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~romanWłocławek
Skoro czterech kandydatów obraziło się na media, co było
Skoro czterech kandydatów obraziło się na media, co było ewenementem, pomijając fakt jak to PiS obraził się na telewizję TVN, to wyobraźcie sobie, co by było gdyby ktoś z nich został prezydentem. Z takim charakterem pewnie od razu by się obraził na radnych, urzędników i mieszkańców. Ja nikogo z tej grupy do ratusza nie wpuszczę....
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kaziulaWłocławek
Oburzyła mnie telewizyjna reklamówka wyborcza kandydata
Oburzyła mnie telewizyjna reklamówka wyborcza kandydata PIS. Historia lubi się powtarzać. Kiedyś wykorzystał bezprawnie, za co wyrokiem sądu musiał przeprosić, zdjęcie z bezwładną kobietą. Teraz wykorzystał dzieci z podstawówki nr 2 gdzie wbrew prawu agitował. Mówił dzieciom m. in. jak to ich rodzice i wujkowie będą głosować...
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Ludzie w pewnym wieku cechuja sie postawa zachowawcza, czego
Ludzie w pewnym wieku cechuja sie postawa zachowawcza, czego skutkiem jest brak waznych decyzji, brak checi do zmian itd. itp. Niestety, poprzedni i byly prezydent cechuja sie wlasnie tym wspolnym mianownikiem - wiekiem - czego konsekwencja jest to, ze obraz Wloclawka zupelnie sie nie zmienia. Jawi sie jako szary i pełen marazmu. Wszystkie...
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SEBAWłocławek
Prosze nie obrazac telewizji! Nie ma telewizji
Prosze nie obrazac telewizji! Nie ma telewizji TVKomuna! Nie ma telewizji WC24! Dziekuje!
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~telewidzWłocławek
Ogladajac spoty wyborcze kandydata SLD Paluckiego widac jakby
Ogladajac spoty wyborcze kandydata SLD Paluckiego widac jakby robil to co robi OBOK NAS Wloclawian. Po wyremontowanych chodnikach beda mogli ludzie starsi wyprowadzac swoje pieski bo mlodzi beda musieli tyrac na zmywaku za granica. Chce aby Wloclawek byl dla WSZYSTKICH i mlodych i starszych, chce miec PREZYDENTA do dyspozycji WSZYSTKICH...
Komentarzy2
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OnufryWłocławek
Palucki dobrym gospodarzem ... kon by sie usmial. jaki z
Palucki dobrym gospodarzem ... kon by sie usmial. jaki z niego dobry gospodarz jak mlodzi musza w swiat za chlebem wyjezdzac. Popre Zbonikowskiego bo drugi raz bledu nie bede popelnial!
Komentarzy1
Wyświetleń706
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MarianWłocławek
Teraz już wiem - na pewno nie zagłosujem na
Teraz już wiem - na pewno nie zagłosujem na W.....!! Diękujem temu Panu.
Komentarzy0
Wyświetleń598
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~EndrjuWłocławek
Jestem rodzicem, moje dziecko jechało wczoraj na wycieczkę
Jestem rodzicem, moje dziecko jechało wczoraj na wycieczkę przedszkolną. To co zobaczyłem na korytarzu przedszkola wprawiło mnie w osłupienie. Stało trzech panów, dwóch w garniturach i kierowca autobusu którym miały dzieci jechać, mieli ze sobą alkomat i na pokaz dmuchali kierowce autobusu, widzieli to rodzice i dzieci. Narobili mu...
Komentarzy0
Wyświetleń608
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Antek z ZazamczaWłocławek
Paradoks -kandydaci z byłego już samorządu chwalą się
Paradoks -kandydaci z byłego już samorządu chwalą się tym ,ŻE CZĘSCIOWO WYWIĄZALI SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW WOBEC WYBORCÓW ? I to ma być powód by zagłosować na nich jeszce raz -czy nie macie bodobnego wrażenia ? Moim zdaniem bardziej stosowne byłoby tu- PRZEPRSZAMY.....NIE SPRAWDZILIŚMY SIĘ ....
Komentarzy0
Wyświetleń572
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Drodzy Kandydaci na radnych. Wasze ulotki,wizytówki,bannery
Drodzy Kandydaci na radnych. Wasze ulotki,wizytówki,bannery pełne haseł,chęci zmian na lepsze w naszym mieście itp. Takie bzdury możecie wciskać Waszym rodzinom. Tak na prawdę to chodzi wam o tą zakichaną dietę,o układziki w mieście i napychanie sobie portfelika. Przypuszczam że w główach już są gotowe plany załatwiania pracy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez observerWłocławek
Stowarzyszenie WŁOCŁAW, którym chwali się zona
Stowarzyszenie WŁOCŁAW, którym chwali się zona sobolewskiego w swojej kampanii. Czy ktoś słyszał o tym sotwarzyszeniu? czym się zajmują, od kiedy? bo ja nic i szukam w necie i nic - co to .. kiełbasa przedwyborcza????
Komentarzy3
Wyświetleń904
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~fikcja?Włocławek
W gminie Fabianki pan wojt i radni sa z siebie zadowoleni.
W gminie Fabianki pan wojt i radni sa z siebie zadowoleni. Nawet podczas ostatniej sesji zafundowali sobie upominki. Zalatwiali tylko to, co przyniesie im glosy wyborcow. Na przyklad paradoksem jest, ze wydano mase pieniedzy na plaze w Chelmicy, parking przy kosciele, poswiecanie roznych uroczystosci... Nie dosc, ze w momencie kryzysu podwyzszyli...
Komentarzy1
Wyświetleń882
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
spodobał mi się projekt mini-zoo, dzikie zwierzęta
spodobał mi się projekt mini-zoo, dzikie zwierzęta wybiorę z list wyborczych, warunkiem przyjęcia będzie obciążenie czynszem każdego politycznego okazu - 1000 zł za umieszczenie w klatce, w przypadkach zwierząt bardziej niebezpiecznych, które trzeba umieszczać w przeszklonych klatkach - 1.500 zł; migrujące między osiedlami baseny...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ceo mini-zooWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA