Forum Włocławek

H.... powinien zamknąć się w domu i nie odzywać, jak ten
H.... powinien zamknąć się w domu i nie odzywać, jak ten człowiek może tak pluć Pałuckiemu w twarz, jak mu było tak źle przez 4 lata to mógł się zwolnić a nie teraz obrzuca błotem swojego chlebodawcę. Trzema nie mieć godności, mam nadzieje, że po wyborach wytoczą mu kilka procesów.
Komentarzy1
Wyświetleń757
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zbulwersowanaWłocławek
Zmieniając temat -Co myślicie o strefie podwójnego
Zmieniając temat -Co myślicie o strefie podwójnego opodatkowania we Włocławku -zgodnie z logika pieniądze z tego podatku powinny być przekazywane na budowę nowych parkingów ,a na co idą ?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Pałucki stworzył ciepłe posady polityczno -partyjne
Pałucki stworzył ciepłe posady polityczno -partyjne np.kukucki ds marketingu w MPEC szparaga w OSiR czy Włocławianie dalej chcą płacić na te ciepłe posadki wyborcy zastanówcie się ... ja mam tej propagandy sukcesu już dosyć i nic dziwnego że młodzi wyjeżdżają z tego miasta bo nie ma co szukać tu ambitny młody człowiek spoza...
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aaaWłocławek
To ja dorzucę jeszcze kilka pytań na które odpowiedź
To ja dorzucę jeszcze kilka pytań na które odpowiedź "dobremu gospodarzowi" nie powinna zrobić żadnego problemu: 1) Co powoduję, że liczba mieszkańców miasta ulega ciągłemu zmniejszeniu - czy podczas następnych wyborów wybierać będziemy burmistrza czy już może wójta. 2) Jakie inwestycję zostały zrealizowane przy udziale...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~axWłocławek
Prezydent Pałucki wygrał w sądzie apelacyjnym z kandydatem
Prezydent Pałucki wygrał w sądzie apelacyjnym z kandydatem Zbonikowskim. Panie Zbonikowski dośc już sPISków, nawet na debaty Pan nie chodził i ignorował Pan mieszakńców Włocławka. Taka niedostępna osoba na stanowisku prezydenta nie jest potrzebna.
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piorunWłocławek
2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje
2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje sklonily mnie do zadania paru pytan Panu Andrzejowi Paluckiemu. 1. W zwiazku z szumnie gloszona Propaganda SUKCESU prosze mi odpowiedziec dlaczego Wloclawek widnieje na 3 miejscu wsrod miast o NAJWIEKSZYM BEZROBOCIU (dane GUS) Zrodlo:...
Komentarzy3
Wyświetleń935
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~temidaWłocławek
Przed chwilą w telewizji Kujawy obejrzałam spotkanie nowej
Przed chwilą w telewizji Kujawy obejrzałam spotkanie nowej rady miasta, gdzie p. Kazimierczak.olga Krut-Horonziak / mający swoje osobiste powody/wypowiadali się o prezydencie Pałuckim nazywając go butnym i aroganckim.Czy dlatego, że nie chciał być marionetką , tylko miał swoje zdanie.Na szczęście większość włocławian ma...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZbuntowanaWłocławek
Mieszkańcy Zazamcza! Czym się kierowaliście wybierając
Mieszkańcy Zazamcza! Czym się kierowaliście wybierając Chmielewskiego? Mieszkańcy Kazimierza Wielkiego/Zawiśla! Czym się kierowaliście wybierając Stelmasika? Mały popis dali we Włocławskim WORDie?!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~widz25_Włocławek
Proponuję na najbliższe 2 tygodnie zamknąć dział
Proponuję na najbliższe 2 tygodnie zamknąć dział "Włocławianie piszą" ze względu na bardzo dużą ingerencję sztabów wyborczych i bojówek partyjnych prześcigających się w opluwaniu fekaliami i łamaniem wszelkich zasad dobrego smaku i jakiegokolwiek poziomu. Przeżyłem do 25 roku życia bez Internetu to i te parę dni przeżyję...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RozsądnyWłocławek
Dzisiaj pracownik Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej
Dzisiaj pracownik Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej roznosił decyzje o podwyższeniu czynszów na podstawie uchwały zarządu. To po co jest ta rada, skoro nic nie może, tylko brać co miesiąc pieniądze.Zlikwidować te rady, a nie podwyższać ludziom czynsze. To jest naprawdę super fucha, za nic nie odpwiadać i brać takie...
Komentarzy3
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OxyWłocławek
Prezydent A.Pałucki Zlikwidował Parkingi Parkingowych
Prezydent A.Pałucki Zlikwidował Parkingi Parkingowych potraktował jak ostatni sort ludzi W deszcz , Śnieg mróz dorabiali miasto gdy Prezydent skrzypek był na stanowisku Szanował ich prace nie to co pan Pałucki Pan Skrzypek Dawał Pieniądze na Święta gdyż wiedział że Parkingowy zarabiał 100zl na miesiąc Pan Pałucki...
Komentarzy1
Wyświetleń687
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~xdxdWłocławek
Witam. Na forum moze wypowiadac sie kazda osoba, byleby nie
Witam. Na forum moze wypowiadac sie kazda osoba, byleby nie wypisywala tresci obrazliwych oraz nie uzywala wyzwisk. Forum jest swoistego rodzaju HYDEPARKiem. Co do adresow IP tak hucznie ostatnio wypominanych - nie sa one istotne gdyz forum z zalozenia jest/powinno byc anonimowe (zadnej inwigilacji). Nikt nie kaze tutaj ujawniac imienia oraz...
Komentarzy2
Wyświetleń914
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~moderatorekWłocławek
Czy ktoś wie coś więcej o awarii wodociągów i przerwie w
Czy ktoś wie coś więcej o awarii wodociągów i przerwie w dostawach wody na ulicy Leśnej i w okolicy? Chodzą plotki ze to poważna awaria
Komentarzy4
Wyświetleń979
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PiaskowiecWłocławek
Obserwując to co dzieje się obecnie między innymi na tym
Obserwując to co dzieje się obecnie między innymi na tym forum, nie żałuję że w końcowym rozrachunku oddałem swój głos na pana Kazimierczaka, smuci jedynie fakt że tak mało głosów uzyskał on w tych wyborach.
Komentarzy1
Wyświetleń881
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Apel do internautów... Redakcja portalu informuje, że w
Apel do internautów... Redakcja portalu informuje, że w związku z nachalnym zakładaniem tematów przez niektórych internautów dotyczących kandydatów na prezydenta, często o tej samej treści, duża ilość z nich będzie kasowana. Dział włocławianie piszą jest działem do poruszania i zakładania, ważnych merytorycznych tematów, a...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez wloclawek.info.plWłocławek
Szanowni Internauci, wystaczy wejść na strony obydwu
Szanowni Internauci, wystaczy wejść na strony obydwu kandydatów i zobaczyć, co zrobili dla Włocławka. http://www.palucki.wloclawek.pl/ oraz http://www.zbonikowski.pl/ Dla mnie wybór jest prosty. Poseł PiS nie ma się czym pochwalić. W aktualnościach same pierdoły! Kogo obchodzi, że był na rozdaniu dyplomów w jakiejś tam szkole. A...
Komentarzy3
Wyświetleń940
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Prosty wybórWłocławek
Dzisiejsza rzeczywistość nie odbiega od standardów z lat
Dzisiejsza rzeczywistość nie odbiega od standardów z lat 70 i początku 80. Polecam jeden z najlepszych filmów Zanussiego - KONTRAKT, portret środowiska "ludzi ustawionych" , zanik moralności, kult pieniądza i posiadania, a nie BYCIA. Nawet ci którzy są INNI muszą się godzić na życie w UKŁADACH. Najmocniejsza scena to chyba ta z...
Komentarzy2
Wyświetleń850
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Kinoman...Włocławek
a ja z innej beczki. Już nie o polityce. Dużo mówiło
a ja z innej beczki. Już nie o polityce. Dużo mówiło się ostatnio o zakazie palenia papierosów w miejscach publicznych. Jestem niestety palaczką od wielu lat, choć jestem skłonna i mam dobre chęci rzucić to świństwo. Przed wielu laty na terenie naszego miasta była rozpropagowana akcja organizowana przez Koścół Adwentystów idea...
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Na Pałuckiego newet bym zagłosował, gdyby nie trzymał w
Na Pałuckiego newet bym zagłosował, gdyby nie trzymał w radzie miasta pana mokrego (z ramienia swojej partii). Wielu mieszkanców centrum (głównie okolice ul.Św. Antoniego)wie (...), a jego funkcja w radzie to istna kpina.
Komentarzy3
Wyświetleń943
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~waldiWłocławek
Mam malego synka i brak perspektyw a kocham Wloclawek. Jesli
Mam malego synka i brak perspektyw a kocham Wloclawek. Jesli Chcesz abym mogla wyzywic moje dziecko nie przez SOCJAL/z MOPSu a normalnie poprzez swoja prace - a chce pracowac! to PROSZE wybierz WLADZE, ktora mi to umozliwi. Wszyscy kiedy stoimy po zasilek w MOPSie, nazywaja NAS LENIUCHAMI i DARMOZJADAMI! Ja chce to zmienic dlatego zaglosuje na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~matkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA