Forum Włocławek

Widzę, że w naszym mieście uaktywniła się nowa druga
Widzę, że w naszym mieście uaktywniła się nowa druga lewica , ta jest inna bo ma inne logo niż Sld i inne niż PL(Polska Lewica), to w końcu ile będzie tych prawic i lewic. Prawdopodobnie o ile mnie słuch nie myli to ta nowa jest lewicą katolicką.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
jechalem ostatnio we Wloclawku autobusem miejskim, konkretnie
jechalem ostatnio we Wloclawku autobusem miejskim, konkretnie 12; autobus nowy, czysciutki, przyjemny glos mowi jaki jest przystanek, jaki nastepny, super; jedyne co bylo tak naprawde uciazliwe to, to ze nie mozna bylo zobaczyc nic przez okno, poniewaz cale bylo zaklejone reklama; no nic to, bo przeciez glos z glosnika podaje przystanki, wiec wiem...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~troche klaustrofob ?Włocławek
Moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze spory głupie - wnet
Moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze spory głupie - wnet i tak zginiemy w zupie. Nie istotne jakiego koloru. Oni bawią się naszym kosztem i walczą jedynie o swoje d...!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KapustaWłocławek
Wszędzie słychać ,że kupowanie głosów na te wybory to
Wszędzie słychać ,że kupowanie głosów na te wybory to we Włocławku to była NORMALNOŚĆ ,a co na to ,,organy'', co na to PKW ,Co na to ,,mężowie'' podobno zaufania i wreszcie ,co na to my -UCZCIWI NAIWNI WYBORCY-PODATNICY? Czy nie jesteśmy traktowani jak stado baranów ?
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Generał Jaruzelski nas pojedna Felieton •
Generał Jaruzelski nas pojedna Felieton • tygodnik „Najwyższy Czas!” • 26 listopada 2010 Zaproszenie przez prezydenta Bronisława Komorowskiego generała Wojciecha Jaruzelskiego na posiedzenie Rady Bezpieczeństwa Narodowego wywołało falę komentarzy – od zgorszonych po entuzjastyczne. Tymczasem nie ma...
Komentarzy0
Wyświetleń637
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jestem ciekawa co wstrzymuje, połozenie asfaltu na odcinku
Jestem ciekawa co wstrzymuje, połozenie asfaltu na odcinku ul,Polnej z Zielną ,to już 3 tygodnie?
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~alaWłocławek
Zbonikowski z PiSu "wykolegował" Kazimierczaka i
Zbonikowski z PiSu "wykolegował" Kazimierczaka i Kopaczewską i teraz się z nich śmieje. Wojtkowski by pozamiatał Zboniowi, ale Zboniu jest cwany (nie, że inteligentny). Nie daj Boże, żeby wygrał bo tak samo wykiwa nas wyborców! Głosujmy na Pałuckiego!!!
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KatarzynaWłocławek
Jak mogę zagłosować na pisowskiego kandydata na prezydenta
Jak mogę zagłosować na pisowskiego kandydata na prezydenta skoro w tak młodym wieku nie ma żadnego doświadczenia zawodowego, ale jazdę ..... już ma opanowaną! A w dodatku nie ma odwagi do tego przyznać się przed swoimi potencjalnymi wyborcami! Więc jak mogę powierzyć takiej osobie finanse mojego miasta!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pytanko Włocławek
Płynęło przy krawężniku-w deszczowy wieczór
Płynęło przy krawężniku-w deszczowy wieczór g... Płynęła na nim mucha - spokojnie ,prawie równo Wtem wiatr nagle się zerwał - potężna ulewa Mucha sterując łajnem wzięła kurs na drzewa Gdy do skrzyżowania zmierzał -rynsztok wody Na innym g... komar płynął-stawaj więc w zawody Podnieś mucho żagle ,ściągaj...
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA PAŁUCKIEGO!! WY NAWET NIE WIECIE CO
LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA PAŁUCKIEGO!! WY NAWET NIE WIECIE CO SIE DZIEJE, JAKIE TAM SA STRUKTURY- TRZEBA ROZWIAC TO CALE TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~APELWłocławek
Jestem osobą, która popierała raczej PO, ale patrząc na
Jestem osobą, która popierała raczej PO, ale patrząc na to co się dzieje w naszym mieście, jak zachowują sie niektórzy politycy z PO coraz bardziej myślę,że nie jest to PO jaką reprezentuje Tusk,a raczej bardziej przypomina mi to włocławskie ugrupowanie PiS! A za ta partia i ich poczynaniami nie jestem! Poprostu nie lubię ludzi,...
Komentarzy2
Wyświetleń887
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bezpartyjnyWłocławek
Cała prawda o Zbonim wygląda tak: Puste gesty,puste
Cała prawda o Zbonim wygląda tak: Puste gesty,puste słowa puste serce,pusta mowa,puste,choć zacięte usta,pusty wzrok i głowa pusta,pusty program i projekty,do cna pustych stek inwektyw,pusty jazgot,puste żale,,krzyk co treści nie ma wcale,puste groźby,puste miny,wielkie morze próżnej śliny,puste hasła,obietnice,wszystko puste po za...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Janusz Antoni D. padł,nareszcie.O Horonziakach szkoda
Janusz Antoni D. padł,nareszcie.O Horonziakach szkoda słów,pokazali prawdziwe oblicze,to jest gorzej niż dno.Zapomniała jak ją potraktowali pisowcy i z PO,a Aruś wylewa żale ,jak to miał trudną działkę,a Pałucki krył się za jego plecami,to za co chiał brać pieniądze,mógł odejść,a nie szkalować człowieka bezzasadnie.Ciekawy...
Komentarzy1
Wyświetleń720
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Jaki Prezydent takie miasto i mieszkańcy
Jaki Prezydent takie miasto i mieszkańcy
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Witam serdecznie,jako osoba nie musiejąca wybierać władz
Witam serdecznie,jako osoba nie musiejąca wybierać władz Włocławka chciałbym chwile czasu zając osobom zywo tym zainteresowanym.Chodzi mi mianowicie że wielu zwolenników Zbonikowskiego jako kluczowy argument podejmuje temat miejsc pracy które to chyba przybęda w znacznej ilości i jakośc po jego wyborze na prezydena.Czy ktoś może mi...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~normalWłocławek
Ludzie, narzekacie na rozkopane miasto a przecież
Ludzie, narzekacie na rozkopane miasto a przecież Zbonikowski chce rewitalizować Plac Wolności a jest przeciwny przebudowie jedynki. Jak zostanie prezydentem to rozkopie centrum a główna trasa nr 1 będzie wyglądała tak jak teraz tylko trochę gorzej. Nawet pieszo nie będzie można przejść. Niech Pałucki dokończy to co zaczął i za 4...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~1212121212Włocławek
I oto jak włocławski PiS rozwala włocławską PO. A
I oto jak włocławski PiS rozwala włocławską PO. A szefowa włocławskich struktur nie reaguje. W PO po poarciu PiS dokonuje się na szych oczach rozłam. Szkoda że nie umieją się zatrzymac i kierować sie rozsądkiem dla miasta. Radny Mokry miał rację.
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~tabalugaWłocławek
Komunizm w Polsce jest karalny więc uważajcie żeby ktoś
Komunizm w Polsce jest karalny więc uważajcie żeby ktoś zgodnie z regulaminem nie beknął za to przed sądem.Bo właściwie to nie moderator ponosi odpowiedzialność za używane słowa a ten co pisze.Leci ,bo leci a jak tak ze sztabu Pałuckiego komuś się zachce wytoczyć kilka procesów,to nawet po wyborach będą aktualne.
Komentarzy3
Wyświetleń983
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Z dwojga kandydatów na prezydenta wolę Pałuckiego - bo
Z dwojga kandydatów na prezydenta wolę Pałuckiego - bo wiem co mogę się po nim spodziewać tzn. budowę dróg, placów zabaw, rewitalizacji miasta. A po drugim kandydacie nie wiadomo co oprócz budowy pasa startowego w innej gminie i odnowienia dworca nie będącego własnością miasta.
Komentarzy2
Wyświetleń849
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zdecydowanyWłocławek
Dla wszystkich którzy głosowali na PO i mają ogromny
Dla wszystkich którzy głosowali na PO i mają ogromny dylemat kogo poprzeć w drugiej turze wyborów prezydenckich link z Wikipedi http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Pa%C5%82ucki gdzie znajduje się krótki życiorys obecnego Prezydenta Włocławka. Czy naprawdę warto poprzeć w wyborach człowieka, który był Kierownikiem Wydziału w...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~axWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA