Forum Włocławek

Czcze gadanie PiSowskiego Zbonikowskiego mnie nie przekonuje,
Czcze gadanie PiSowskiego Zbonikowskiego mnie nie przekonuje, chłopak nierealnie marzy i marzy, tylko nie ma pojęcia, bo skąd może mieć ile te wszystkie jego marzenia mogłyby kosztować. Pałucki przez 4 lata ściągnął do Włocławka ponad 300 mln zł i to są fakty a nie marzenia!
Komentarzy0
Wyświetleń473
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Misiunia Włocławek
Zbonikowski to determinacja do radykalnych zmian, pewna
Zbonikowski to determinacja do radykalnych zmian, pewna wizja, może nawet rewolucyjne myślenie i działanie na rzecz Włocławka, ale tak trzeba !!!!. Dość marnowania czasu na tematy zastępcze i przyzwolenie na społeczną i gospodarczą degradację miasta. Nie ma znaczenia która opcja polityczna zarządza miastem. Włocławek...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~obiektywnieWłocławek
Tak śledzę informacje zamieszczane na portalach i nigdzie
Tak śledzę informacje zamieszczane na portalach i nigdzie nie zauważyłem nawet wzmianki o libacji alkoholowej niektórych uczniów Gimnazjum nr 4, o której tak "głośno" w innych włocławskich szkołach. A na rozpoczęciu roku szkolnego pani dyrektor tejże placówki tak chwaliła się i zapewniała, że to szkoła z tradycjami....
Komentarzy2
Wyświetleń963
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
Nie mogę się doczekać debat prezydenckich! Chcę zobaczyc
Nie mogę się doczekać debat prezydenckich! Chcę zobaczyc porażkę Zbonia, bo teraz juz mu nikt nie pomoże! Horonziakowej nie będzie więc nie wygłosi żadnego oświadczenia! Ha ha ha
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek
PiSowski Zbonikowski obiecuje, że przywróci Włocławkowi
PiSowski Zbonikowski obiecuje, że przywróci Włocławkowi piłkę? Chyba tę ze swojego plakatu wyborczego, hehe. No może jak zatrudni w urzędzie "Fryzjera" to się mu uda, hehe. Człowieku, poziom piłki w mieście nie zależy od tego, że ty w swoich marzeniach zostaniesz prezydentem, obudź się panie pośle....
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MichalinaWłocławek
Chcecie poprzeć pis? Chyba was wszystkich już pogieło.
Chcecie poprzeć pis? Chyba was wszystkich już pogieło. Przecie to patologia w tym kraju. Za dużo radiowęzła z Torunia się nasłuchaliście. Znowu chcecie na kolana to miasto rzucić? Za mało klerykalni już nabrali z kas publicznych? Ja tam babce chowam dowód w niedziele. he he
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RobinWłocławek
Wielokrotnie już pisałem, że J. Korwin-Mikke ma zbrodniczy
Wielokrotnie już pisałem, że J. Korwin-Mikke ma zbrodniczy umysł i że pomysły nawet kaczystów - to przy jego koncepcjach pikuś. Ze swoimi niektórymi pomysłami mógłby konkurować z gestapo. Oto kolejny dowód, cyt.: "Czas kryzysu zapowiada się więc dla mafii imponująco. Czy tak samo będzie w Polsce? Zdaniem policyjnych wywiadowców,...
Komentarzy3
Wyświetleń946
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Napisał ktoś poniżej że Pana Pałuckiego wspiera 10
Napisał ktoś poniżej że Pana Pałuckiego wspiera 10 partii i organizacji, długo szukałem i znaleźć poza SLD nie mogłem ( no przyłączył się Pan Złotnikiewicz z PSL z poparciem 1% ), wyszło mi więc że Andrzeja Pałuckiego wspierają : Towarzystwo Przyjaciół Gołębi z siedzibą w Chełmicy, Stowarzyszenie Wspierania Czołowych...
Komentarzy4
Wyświetleń974
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~axWłocławek
Zbonikowski teraz już przegiął! Nie pamiętam żeby
Zbonikowski teraz już przegiął! Nie pamiętam żeby kiedykolwiek we Włocławku była takbrudna kampania! Nawet 4 lata temu kiedy kandydował Skrzypek nie było takich brudnych zagrywek jakie teraz stosuje Zbonikowski! Mam dość polityki w samorządzie! Jak chce zadawać ciosy poniżej pasa swoim przeciwnikom co jest wyrazem braku szacunku do...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kampaniaWłocławek
Witam, ostatnią Andrzejkowę imprezę spędziłem w tym
Witam, ostatnią Andrzejkowę imprezę spędziłem w tym "super" bluesowym klubie zatykając uszy, by nie słyszeć żenady jakiej ten klub się dopuścił... degrengolada już nie tylko organizacyjna, ale również muzyczna. A Wam jak się podobało?
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~s_lajtWłocławek
Białym puchem posypało i krajową jedynkę - jak co roku
Białym puchem posypało i krajową jedynkę - jak co roku nam zablokowało.A takich dróg w Polsce jest oooooo albo i więcej.A drogowcy? znowu zaskoczeni?Teraz dopiero ruszyły pługi śnieżne.Dobrze,że w ogóle wyjechały na drogę.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wernyhoraWłocławek
Dziekuję ,za szybkie położenie asfaltu na odcinku ulPolna
Dziekuję ,za szybkie położenie asfaltu na odcinku ulPolna iul Zielna ułatwi ruch .
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ala Włocławek
zawsze byłem za sld ale pora zmienić to i zagłosuje na
zawsze byłem za sld ale pora zmienić to i zagłosuje na Zbonikowskiego:) trzeba rozwalić ten system kolesiostwa
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~do apeluWłocławek
Panie Andrzeju Teodorze Pałucki -ja włocławianin starszej
Panie Andrzeju Teodorze Pałucki -ja włocławianin starszej daty ,chcę wiedzieć, co dobrego zrobił pan ,aby włocławianie nie opuszczali swojego rodzinnego miasta. W grudniu 2006r Włocławek liczył 119,560 mieszkańców ,a w styczniu br Włocławek liczył 114,801 mieszkańców .
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MOHERWłocławek
We włocławskim szpitalu oszczędzją do przesady.Pacjenci
We włocławskim szpitalu oszczędzją do przesady.Pacjenci na odziale wewnętrznym nie mają ciepłej wody.Żeby się umyć podgrzewają wodę w czajnikach.Czy to obecnie standard? Co na to Sanepid?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RudiWłocławek
Prezydent pałucki ma wsparcie aż 10 organizacji i partii.
Prezydent pałucki ma wsparcie aż 10 organizacji i partii. Popierają go tysiące ludzi,a kandydat PiS tak się wypowiada jakby tylko on miał szerokie poparcie. To nieprawda.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sowaWłocławek
Kandydat PiS stwierdził, że nie chce łączyć interesów
Kandydat PiS stwierdził, że nie chce łączyć interesów partyjnych z interesami miasta. Czyżby sugerował, że PIS ma interesy szkodliwe dla interesów Włocławka?
Komentarzy2
Wyświetleń918
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pisWłocławek
Apeluję do byłej kandydatki na prezydenta, aby nie robiła
Apeluję do byłej kandydatki na prezydenta, aby nie robiła ludziom wody z mózgu. Dynamicznie rozwijają te miasta, gdzie jest kontynuacja kadencji. Dla Włocławka będzie najkorzystniej jeśli prezydentem pozostanie Pałucki.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zenekWłocławek
Apeluję do kierowców aut ! do waszego rozsądku ! ludzie
Apeluję do kierowców aut ! do waszego rozsądku ! ludzie opamiętajcie się ! w śnieżycy to się jeździ spokojnie , powoli ... jadę 40 km/h bo na tyle pozwalają warunki na drodze ... wyprzedzają wszyscy jak by było lato i asfalt czarniutki i suchutki ... naciśnijcie na hamulec i zobaczcie jak wasze wspaniałe auta się zachowują na...
Komentarzy2
Wyświetleń905
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez negocjatorWłocławek
Napisałem maila do prezydenta i mija już 2 tygodnie i nie
Napisałem maila do prezydenta i mija już 2 tygodnie i nie mam odpowiedzi, sorry, ale XXI wiek mamy, zresztą modernizacji strony UM, na której nie ma wizualizacji projektów, to też o czymś świadczy. A wiem, że za "modernizację" kolorystyczną pewna firma wzięła kilkadziesiąt tysięcy złotych. Pisałem maile do kilku radnych, po...
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TomekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA