Forum Włocławek

Ludzie proszę opamiętajcie sie z wyborem Zbonikowskiego na
Ludzie proszę opamiętajcie sie z wyborem Zbonikowskiego na kandydata prezydenta. Już chyba wszyscy zapomnieli jak było za poprzedniej kadencji. To nie nasz prezydent był zły, to Ci wszyscy byli źli co mu kłody pod nogi rzucali podczas poprzedniej kadencji. Nie potrafili podjąć decyzji w sprawie naszego miasta bo każdy miał inne zdanie...
Komentarzy0
Wyświetleń814
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~adWłocławek
Dzisiaj się dowiedziałem w radiu HIT ,że Zbonikowski to
Dzisiaj się dowiedziałem w radiu HIT ,że Zbonikowski to prawdziwy rajdowiec ,Cypr to nie pierwszyzna. Myślę ,że jak się zaweźmie to i Kubice wygryzie.Hahaha
Komentarzy0
Wyświetleń563
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Jestem zbulwersowany ogladakac TVN Rozmowy w toku p.t. Zły
Jestem zbulwersowany ogladakac TVN Rozmowy w toku p.t. Zły dotyk, dziwie sie ze nie nazwano tego Molestowanie dzieci i młodzieży przez ksiedza. Włos sie jeży słuchajac co ci "księża" wyprawiają na plebaniach i oazach z dziecmi. Gdyby to było na zachodzie wtedy w ramach odszkodowan oddali by te majątki "odzyskane" od panstwa. Ci niby...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Wiadomość do moderatora wloclawek.info.pl: proszę
Wiadomość do moderatora wloclawek.info.pl: proszę zwrócić uwagę cwaniakom używającym zamiejscowych i zagranicznych proxy/VPN, że nie są bezkarni i mogą być zidentyfikowani po unikalnych nagłówkach przeglądarek i logach oraz na inne sposoby. Od kilku tygodni 3/4 komentarzy oczerniających posła Z. pochodzi z zamiejscowych i...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~TakitamWłocławek
2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje
2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje sklonily mnie do zadania paru pytan Panu Andrzejowi Paluckiemu. 1. W zwiazku z szumnie gloszona Propaganda SUKCESU prosze mi odpowiedziec dlaczego Wloclawek widnieje na 3 miejscu wsrod miast o NAJWIEKSZYM BEZROBOCIU (dane GUS) Zrodlo:...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~judgeWłocławek
Co za bzdury ktoś wypisuje na reklamach ulicznych o
Co za bzdury ktoś wypisuje na reklamach ulicznych o 80-procentowym wzroście cen usług komunalnych. To kłamstwo powinno być jak najszybciej usunięte, a autor pociągnięty do odpowiedzialności. 80 procent podwyżki opłat pewnie zafundowałby nam kandydat PiS, gdyby dorwał się do władzy. Bo szybko w kasie miasta na wszystko by zabrakło...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bartekWłocławek
Trafne hasło wyborcze H.Kierzkowskiego. GŁOSUJCIE
Trafne hasło wyborcze H.Kierzkowskiego. GŁOSUJCIE ROZSĄDNIE ,A NIE NA "PAŁĘ"
Komentarzy1
Wyświetleń716
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~SchneemannWłocławek
LIST OTWARTY Zdumiewa mnie ilosc wpisow na forum PRO
LIST OTWARTY Zdumiewa mnie ilosc wpisow na forum PRO Palucki, dziwnym jest ze portal wloclawek.info.pl, chetnie wpusza posty ktorych wartosc MERYTORYCZNA jest ZADNA. Portal POWINIEN byc ASERTYWNY i NIE lobbujacy na zadna STRONE!!! CZAS ROZLICZEN to wlasnie fakty ktore POKAZUJA JAKOSC RZADOW PALUCKIEGO (tu dopiero czas rozliczen ZBONIKOWSKIEGO...
Komentarzy2
Wyświetleń678
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sprawiedliwyWłocławek
Art. 24b. 1.(33) Osoba wybrana na radnego nie może
Art. 24b. 1.(33) Osoba wybrana na radnego nie może wykonywać pracy w ramach stosunku pracy w urzędzie gminy, w której uzyskała mandat, oraz wykonywać funkcji kierownika lub jego zastępcy w jednostce organizacyjnej tej gminy. Przed przystąpieniem do wykonywania mandatu osoba ta obowiązana jest złożyć wniosek o urlop bezpłatny w...
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytankoWłocławek
Kandydat PiS mówi o inwestycjach jakby nie wiedział jak
Kandydat PiS mówi o inwestycjach jakby nie wiedział jak wygląda proces przetargowy i inwestycyjny. Sprawia wrażenie osoby kompletnie nie znającej mechanizmów pozyskiwania pieniędzy z Unii. Wypowiada się tak, jakby nie miał pojęcia, że pieniądze mogą być przyznane tylko na określony cel, a na inny nie. A może po prostu manipuluje...
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bolekWłocławek
Nie zatrzymujmy sie w pol drogi... ... a jesli te droga to
Nie zatrzymujmy sie w pol drogi... ... a jesli te droga to droga do NIKAD, lub na jej koncu jest PIERWSZE MIEJSCE WSROD miast o NAJWIEKSZYM bezrobociu? Dlatego wybieram Zbonikowskiego!
Komentarzy1
Wyświetleń694
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarekWłocławek
Jestem oburzony stwierdzeniem kandydata PiS, że 60-latkowi,
Jestem oburzony stwierdzeniem kandydata PiS, że 60-latkowi, jako osobie w wieku przedemerytalnym, jest wszystko jedno. Takie osoby mają życiowe doświadczenie i wiedzę. Widać tu niedojrzałość Zbonikowskiego i brak szacunku dla ludzi dojrzałych. Myślę, że nikt w wieku 50+ NIE zagłosuje na niego!
Komentarzy1
Wyświetleń680
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~adamWłocławek
Moim zdaniem to papierowe poparcie dla Zbonikowskiego trzech
Moim zdaniem to papierowe poparcie dla Zbonikowskiego trzech przegranych kandydatów na prezydenta nic nie znaczy. Wynik jednego był wręcz w granicach błędu statystycznego, wielu radnych uzyskało wyższe poparcie. Jedna osoba, co jasno widać, zrobiła to z jakiegoś rodzaju zemsty, a kolejny przegrany chyba z desperacji. A kandydat nadal jak...
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~karolWłocławek
Byłam wczoraj na Andrzejkach karaoke w jednym z
Byłam wczoraj na Andrzejkach karaoke w jednym z włocławskich pubów. Ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam tam prezydenta Pałuckiego. Rozmawiał z młodzieżą kibicował wykonawcą i czasem podśpiewywał piosenki. Udało mi się z nim chwilę porozmawiać i napraw wrażenie jest. Ten gość ma ogromną wiedzę. Przekonał mnie do siebie. Będę...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BożenaWłocławek
Dzisiaj w TVP wielka debata Pałucki - Zbonikowski. Kto
Dzisiaj w TVP wielka debata Pałucki - Zbonikowski. Kto będzie Nixonem, a kto Kennedym?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~telewidzWłocławek
Wróble w UM ćwierkają że pan H z zazamcza ma podobno
Wróble w UM ćwierkają że pan H z zazamcza ma podobno zastąpić pana H z michalina przy sterze włocławskiej oświaty ku radości zainteresowanych. Tak trzymać panie prezydencie, xxxxxxx muszą wiedzieć kto tu rządzi…
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~UrzędnikWłocławek
Miejscowi EKOLODZY ,gdzie jesteście ,dlaczego nie
Miejscowi EKOLODZY ,gdzie jesteście ,dlaczego nie protestujecie ,dlaczego nie przeszkadza wam zalewanie ulic miasta kwasem solnym ,czy wasza ekologia jest tylko na pokaz ? Dlaczego nikt nie przykuje się do drzewa przy ulicy oblewanego kwasem solnym .Przypomnę wam to przy najbliższym waszym ,,proteście '' dotyczacym Wisły do której ten kwas...
Komentarzy0
Wyświetleń521
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
nawet podobała mi sie decyzja Persona i wojtkowskiego w
nawet podobała mi sie decyzja Persona i wojtkowskiego w sprawie wyborów! szczególnie to że należy dyskutować z różnymi środowiskami społecznymi, zawodowymi i politycznymi.Przeciwstawiają się także zdecydowanie agresji i oszczerstwom, które były obecne w kampanii wyborczej. Po raz wtóry zabrakło debaty o mieście, natomiast...
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~szczeryWłocławek
O nierządne królestwo i zginienia bliskie Gdzie ani prawa
O nierządne królestwo i zginienia bliskie Gdzie ani prawa ważą, ani sprawiedliwość Ma miejsca, ale wszystko złotem kupić trzeba!
Komentarzy0
Wyświetleń687
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jan KochanowskiWłocławek
Długi i plany...Za kadencji pana Pałuckiego na rok 2007
Długi i plany...Za kadencji pana Pałuckiego na rok 2007 42.477.317 złotych (planowany deficyt budżetowy) na rok 2008 61.889.603 złotych (planowany deficyt budżetowy) 151.740.882 złotych (dług publiczny czyli deficyt plus koszty kredytów pożyczek i ich obsługi) na rok 2009 113.971.973 złotych (planowany deficyt...
Komentarzy1
Wyświetleń833
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA