Forum Włocławek

Zbonik mnie rozbawił, hehe. Będzie popierał dobre pomysły
Zbonik mnie rozbawił, hehe. Będzie popierał dobre pomysły Pałuckiego - Łukaszu naprawdę się obędzie po 4 latach plucia, krytyki, hamowania rozwoju Włocławka!!! Każdy się teraz śmieje z "popierania" przez pana czegokolwiek. Włocławianie powiedzieli Zbonikowskiemu i PiSowi - NIE i DOŚĆ. Weście sobie to do serca, chociaż w to nie...
Komentarzy1
Wyświetleń686
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Halina z DębczynaWłocławek
Ciekawe czemu nie podobało się Kużniewiczowi że CW daje
Ciekawe czemu nie podobało się Kużniewiczowi że CW daje koszulki osobą które poszły na głosowanie.Bał się że nie starczy dla niego, lub może że nie ma jego rozmiaru.
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WyborcaWłocławek
Jaka cisza......Psy przestały szczekać?
Jaka cisza......Psy przestały szczekać?
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pepekWłocławek
SPRAWIEDLIWOŚCI STAŁO SIĘ ZADOŚĆ.WYGRAŁA MĄDROŚĆ,
SPRAWIEDLIWOŚCI STAŁO SIĘ ZADOŚĆ.WYGRAŁA MĄDROŚĆ, KULTURA I SPRAWIEDLIWOŚĆ SPOŁECZNA.HURA.HURA.HURA.
Komentarzy3
Wyświetleń941
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TYTUSWłocławek
No i jak cwaniaczki ale plama
No i jak cwaniaczki ale plama
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~muzaWłocławek
panie pośle rękawki proszę zakasać i posprzątać te
panie pośle rękawki proszę zakasać i posprzątać te swoje gazetki plakaciki i bilbordy to jedyne co zostało po brutalnej kampanii włocławek nie chce takich ludzi
Komentarzy4
Wyświetleń986
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
Dla ciekawskich -
Dla ciekawskich - serwis: http://www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/
Komentarzy2
Wyświetleń861
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BigBellWłocławek
Pouczcie się bo co nie którzy z was nie rozumieją
Pouczcie się bo co nie którzy z was nie rozumieją powiązań historii z naszymi aktualnym czasami oraz sytuacją.A jak wiadomo niedoinformowany człowiek nie może podejmować świadomych wyborów. http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_Rzeczpospolita_Ludowa Wstyd mi za niewiedzę niektórych.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Współczuje mieszkańcom ...., zwłaszcza tym ez legitymacji
Współczuje mieszkańcom ...., zwłaszcza tym ez legitymacji SLD ...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~axWłocławek
I co powiecie ci wszyscy co tak pluli tu na obecnego
I co powiecie ci wszyscy co tak pluli tu na obecnego prezydenta? Nie mówiłem, że wygra A.Pałucki. I te wasze niszczenie banerów obecnego prezydenta, także nic nie pomogło. Włocławianie to nie barany aby się na kłamstwa dali nabrać i potrafią myśleć.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LokiWłocławek
jak wygra Palucki to wyjezdzam z tej wiochy na amen!!
jak wygra Palucki to wyjezdzam z tej wiochy na amen!!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~sosWłocławek
CW24 + Policja. Widziałem dziś w TV CW 24 konkurs w
CW24 + Policja. Widziałem dziś w TV CW 24 konkurs w którym za zrobienie zdjęcia powiązanego z oszustwami wyborczymi można dostać odznakę policyjną HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Dlaczego się tak poniżacie przecież Policja powinna się tym zająć.Po drugie Policja ma podsłuchy aparaty kamery itp za grube miliony...
Komentarzy2
Wyświetleń913
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
mam pytanie ,,czy moglby ktos zainteresowac sie
mam pytanie ,,czy moglby ktos zainteresowac sie ochroniarzami z dyskoteki P...., przeciez tam cuda sie dzieja.ochrona wogole nie jest obiektywna i gdy cos sie dzieje to zawsze niewinny jest ten ktory zna ochroniarza a czlowiek niewinny dostaje w pysk ze tak sie wyraze w najlepszym razie zostaje chamsko wyrzucony z klubu po czym musi...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~agnieszka s.Włocławek
Mam takie pytanie do operatora w naszym regionie ENERGi... po
Mam takie pytanie do operatora w naszym regionie ENERGi... po co az trzy energomaty skoro zaden nie dziala???? Jakis czas temu wymieniano karty na zakup pradu do licznikow przedplatowych i mowiono ze dzieki tym karta mozna kupic prad w sklepie ... ostatnio worcilem wieczorem z delegacji i chcialem owy prad zakupic niestety energomaty nieczynne a...
Komentarzy1
Wyświetleń725
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wiejska energetykaWłocławek
Jest juz zima. W gminie Fabianki mieszkancy zostali
Jest juz zima. W gminie Fabianki mieszkancy zostali "uraczeni" plaza za ponad 200 000 zl. Natomiast przystanku rada gminy nie przywrocila poniewaz na zime to jest niepotrzebne. Maja ludzie plaze.
Komentarzy2
Wyświetleń784
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
Tak się mocno zastanawiam. Kto do licha i w jakim normalnym
Tak się mocno zastanawiam. Kto do licha i w jakim normalnym inaczej kraju ( prócz Polski) zawiera umowę na remont 2 kilometrowego odcinka drogi na okres 2 lat? Przecież to jest skandal! Prace jak zwykle ruszyły przed wyborami coby wykazac jakie świetne inwestycje władze miasta czynią. Cóz, łachy żadnej nie robią bo jest to ich...
Komentarzy0
Wyświetleń703
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MaciekWłocławek
Biedny i pokrzywdzony Rydzyk. Ma bardzo dużo trudności,
Biedny i pokrzywdzony Rydzyk. Ma bardzo dużo trudności, proces za procesem, kontrola za kontrolą. Prokuratura pokazuje urzędom, gdzie jeszcze zaglądnąć. Ale niczego nie znajdują czy to nie dziwne?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Jestem ciekawa, kto podjął decyzję o nieczynnym bankomacie
Jestem ciekawa, kto podjął decyzję o nieczynnym bankomacie w soboty i niedziele w Filii Banku Pekao S.A. przy Placu Wolności.To naprawdę poroniony pomysł.Pomijając,że drukarki w bankomatach są notorycznie nieczynne.A miało być tak jak na Zachodzie.Trzeba chyba zmienić bank.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KajaWłocławek
Poproszę miłych internautów o podanie namiarów na
Poproszę miłych internautów o podanie namiarów na spec-służby zajmujące się czyszczeniem dywanów....Za wszystkie podpowiedzi, dzięki..
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ananasWłocławek
To jest fragment z dyskusji nad artykułem o matce, która
To jest fragment z dyskusji nad artykułem o matce, która jechała autostopem ze swoja córka na operacje do Warszawy,pragnę żebyście wypowiedzieli się co takiego dobrego spotkało nasz kraj po rewolucji. ... ta kobieta ma jeszcze dwoje dzieci. Mieszka z nią babcia, brat i jej siostra , która musi chodzić spać do dziadka bo tam nie ma...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA