Forum Włocławek

TV CW miała materiał filmowy z drugiej tury wyborów z
TV CW miała materiał filmowy z drugiej tury wyborów z której widać było jak przy wielu Komisjach 200 metrów dalej stali przyczajeni ludzie sprzedający głosy.Podobno nie mogli tego pokazać bo użyto przeciw nim "małego" szantażu. Chciałbym wiedzieć któremu kandydatowi ktoś tak pomaga lub który z kandydatów miał taką...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
Bravo Panie Władysławie Skrzypek. Swoją postawą
Bravo Panie Władysławie Skrzypek. Swoją postawą potwierdził Pan fakt,że człowiek myślący ma prawo do ewolucji własnych ocen i poglądów politycznych. Doprawdy nie mogę zrozumieć tego "świętego" oburzenia pańskich dawnych "przyjaciół".
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~"Myślę więc jestem" Włocławek
Dziwne, ale do czasu powstania III RP ,żłób zawsze mi się
Dziwne, ale do czasu powstania III RP ,żłób zawsze mi się kojarzył z Panem Jezusem i jego narodzinami. Teraz z narodzinami Solidarności i *korytem* z którego czerpią pełnymi garściami.
Komentarzy3
Wyświetleń978
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~IPWłocławek
Stołeczni urzędnicy podlegli Hannie Gronkiewicz-Waltz
Stołeczni urzędnicy podlegli Hannie Gronkiewicz-Waltz łamią ustawę o dostępie do informacji publicznej. Majątek wart 20 mld zł ratusz woli oddawać po cichu - wytyka "Puls Biznesu". Czy to prawda, że na zwrotach najatrakcyjniejszych nieruchomości warszawskich, zabranych tzw. dekretem Bieruta, najwięcej zyskują często nie prawowici...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Szanowna Redakcjo! Zapytam oficjalnie i proszę o
Szanowna Redakcjo! Zapytam oficjalnie i proszę o odpowiedź. Dlaczego nie możecie iść za przykładem www.anwil.wloclawek.pl i ujawniać pełnych nr IP forumowiczów? Na stronie naszego klubu podjęto taką decyzję, aby ukrócić wulgaryzmy, wyzwiska etc. Dobrym pomysłem jest również obowiązek logowania się oraz czasowe banowanie...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Dzień dobry Zarejestrowałem by skończyć z niepotrzebnymi
Dzień dobry Zarejestrowałem by skończyć z niepotrzebnymi dyskusjami,a zająć się poważnymi dyskusjami które dążą do setna czyli próby rozwiązywania problemów i odpowiedzi na pytania. Dodałem cyfrę "1" bo jakaś "SZUJA" przechwyciła mój nick. Szanowna redakcjo proszę o radykalne kroki co do użytkowników naruszających zasady...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez mr.betterknow1Włocławek
Szanowni internauci, mam pytanie do tych, którzy ostatnimi
Szanowni internauci, mam pytanie do tych, którzy ostatnimi czasy mieli wątpliwą przyjemność leczenia się w szpitalu na Wienieckiej: czy przydarzyło się Wam, Waszym bliskim lub znajomym aby trafić do szpitala z jedną dolegliwością, a wrócić z inną, otrzymaną w gratisie od naszej kochanej służby zdrowia? Jeśli tak to piszcie o...
Komentarzy2
Wyświetleń862
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zygzakWłocławek
Podwyżka dla Hanny Gronkiewicz-Waltz Stołeczni radni
Podwyżka dla Hanny Gronkiewicz-Waltz Stołeczni radni podjęli dzisiaj uchwałę w sprawie wynagrodzenia prezydent miasta. Hanna Gronkiewicz-Waltz wraz ze wszystkimi dodatkami będzie teraz zarabiał 12740 zł brutto (ok. 310 zł więcej niż obecnie), a od marca 2011 r. - 12805 zł (ok. 375 zł więcej). Bez zmiany pozostała wysokość...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~HaniaWłocławek
Polecam ciekawy obrazek z TV -przyd..pas prezydenta RP na
Polecam ciekawy obrazek z TV -przyd..pas prezydenta RP na oficjalnej uroczystości w Gdańsku strofuje i POucza WOLNYCH Polaków jak mają się zachowywać.Zgadzam sie ,że gwizdy nie są wyżynami kultury ,ale czy przypisywanie sobie cudzych zasług, służalczość w obec Rosji w obliczu tragedii narodowej i pozostawienie powodzian na zimę...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dobrze tak prawicowym działaczą Rady Miasta, niech się
Dobrze tak prawicowym działaczą Rady Miasta, niech się żalą w WC24 bo tam przed wyborami "strzelali" do Pałuckiego i SLD. W Radzie Miasta nie ma już miejsca i czasu na hamulcowych opozycjonistów z PO i PiS! Wreszcie teraz będzie mógł Pałucki realizować dobre pomysły dla miasta. Pamiętamy wszyscy jak radni PO, PiS i WWS nie dawali...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Karolina 22Włocławek
Cyklista ciągle narzekasz na wszystko,na żydów ,na
Cyklista ciągle narzekasz na wszystko,na żydów ,na komunizm,na socjalizm ,na katolicyzm itd. W żadnej partii nie byłeś,w solidarności też nie działałeś.Teraz też udajesz .Więc kto ty jesteś ? Polak *mały*,ze znakiem*orła ewangelicznego* ?
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
szkooooooooda, że już Andrzeja Pałuckiego nie widzę na
szkooooooooda, że już Andrzeja Pałuckiego nie widzę na bilbordach we Włocławku, jeny jaki on jest przystojny, mrrrr
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~alaWłocławek
W SM Południe znowu podwyżki.To skandal podnoszą czynsz
W SM Południe znowu podwyżki.To skandal podnoszą czynsz aby mieć podwyżki dla kiepskiego zarządu i fatalnej rady nadzorczej.To są nasze pieniądze .Wzywam wszystkich Spółdzielców zorganizujmy Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie i zróbmy porządek.
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZibiWłocławek
CW,nie zapraszajcie do studia tych z PiSu,ile razy mo.żna
CW,nie zapraszajcie do studia tych z PiSu,ile razy mo.żna słuchać w kółko to samo,oni mówią o innych żle,a co oni sobą reprezentują i na dodatek Dębczyński pseudo-solidarnościowiec,też opowiadający banialuki.Jakby,Zbonikowski wygrał 1 głosem,to by było dobrze,ale Pałucki tys. to żle,mało mieszkańców poszło do wyb.Dobrze,że...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan.Włocławek
Kiedy odpowiednie służby pomyślą o odśnieżeniu jezdni
Kiedy odpowiednie służby pomyślą o odśnieżeniu jezdni zwłaszcza na skrzyżowaniach. Samochody nie mogą jeździć, nie mówiąc o przechodniach, którzy uprawiają jazdę na lodzie/ dotyczy to ulicy Traugutta i Olszowej/.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
Poncyljusz nie zostawia suchej nitki na kolegach z
Poncyljusz nie zostawia suchej nitki na kolegach z PiS-u.Prawda jest taka ,że jest takim samym solidaruchem jak INNI.Już widzę jak mu zależy na Ojczyźnie,tak jak i pozostałym Jakubiak i reszcie cho**ty. Oni wszyscy uważają ,że Pieniądz Jest Najważniejszy.Szkoda ,że nie nazwali się Koryto Jest Najważniejsze.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Mam pytanie,które zadaję publicznie, czy osoba używająca
Mam pytanie,które zadaję publicznie, czy osoba używająca niezalogowanego nicka Mr.BetterKnow postępuje zgodnie z regulaminem ? I drugie pytanie ,czy nazwa nicka jest identyczna używanego przeze mnie?Proszę o odpowiedź moderatora.Kto kogo opluwa i kto pod kogo się podszywa. Jak się np. idzie do banku i podpisuje umowę ,to się najpierw...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Uwaga!! Chciałam wszystkich ostrzec przed nieuczciwą
Uwaga!! Chciałam wszystkich ostrzec przed nieuczciwą kasjerką w naszym włocławskim hipermarkecie R... . Moja Mama we wtorek robiła zakupy i została oszukana na 40 zł. W przedświątecznym zamieszaniu nie spojrzała jaka kwota jest na wyświetlaczu kasy tylko zapłaciła tyle, ile powiedziała kasjerka - 240 zł. Dopiero na drugi dzień...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~M85Włocławek
wczoraj w okolicach dworca PKP zgubiono kluczyk do samochodu
wczoraj w okolicach dworca PKP zgubiono kluczyk do samochodu ze skórzanym brelokiem w kształcie róży. znalazcę proszę o kontakt pod nr 693499294. z góry dziękuję
Komentarzy1
Wyświetleń796
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zagubionyWłocławek
Mam nadzieję że SLD które ma większość w radzie miasta
Mam nadzieję że SLD które ma większość w radzie miasta wraz z panem prezydentem wyciągnie wnioski z przeszłości i odsuną panów w sukienkach którzy panoszą się wszędzie i mieszają się do wszystkiego.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~katolik nie z wyboruWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA