Forum Włocławek

Przegral Zbonikowski a ja mam wrazenie ze dobro przegralo...
Przegral Zbonikowski a ja mam wrazenie ze dobro przegralo... :-(
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~feelWłocławek
Teraz oczekujemy od SLD dotrzymania obietnic i realizacji
Teraz oczekujemy od SLD dotrzymania obietnic i realizacji inwestycji. Po 4 latach mam nadzieję, że mieszkańcy będą zadowoleni i okażą to przy urnach. Panie i Panowie do pracy, liczymy na Was!
Komentarzy3
Wyświetleń935
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Maciek MarciakWłocławek
Szkoda,że we Włocławku zabrakło prawdziwego,niezależnego
Szkoda,że we Włocławku zabrakło prawdziwego,niezależnego kandydata.Wynik głosowania to podobny wybór jak w czerwcowych wyborach-czyli mniejsze zło.Gdyby ktoś z większą odwagą spróbował rozliczyć "pseudo osiągnięcia"SLD i wykazał ich udział w radach nadzorczych to może wyborcy przejrzeli by na oczy.Mamy przed sobą kolejne 4...
Komentarzy6
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~TedyWłocławek
Pod hasłem"Czy pamiętasz kiedy ostatni raz byłeś
Pod hasłem"Czy pamiętasz kiedy ostatni raz byłeś pałowany ?" proponuję budowę we Włocławku muzeum poświęconej bohaterskim chłopcom z ZOMO czyli co lewicowa dyktatura proletariatu serwowała Narodowi. Oczywiście obowiązkowo izba pamięci.Ba trzy izby co tam jedna. W pierwszej pod hasłem "I ty będziesz lżej oddychał" znana...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez cyklistaWłocławek
Czy nie sądzicie ,że już czas by ,,nasi''wybrańcy
Czy nie sądzicie ,że już czas by ,,nasi''wybrańcy zaczęli czuć oddech wyborców na swoich plecach .Myślę o natychmiastowym przypominaniu im o ich OBIETNICACH ! Mogą niebożęta zapomnieć ,koniecznie trzeba zerwać z niechlubną tradycją nieindagowania radnych ,trzeba dzwonić do nich o kazdej porze dnia , zadawać pytania na piśmie i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Czy to prawda że przy tzw."rewitalizacji" Zielonego Rynku
Czy to prawda że przy tzw."rewitalizacji" Zielonego Rynku wielu pracowników pracowało na czarno i nie dostali jeszcze za to wszystkich pieniędzy? Przecież dostaliście na to pieniądze panowie urzędnicy? Nie wstyd wam reklamować się inwestycją za którą podobno nie zapłacono ludziom należytych pieniędzy?
Komentarzy1
Wyświetleń712
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
JUTRO TJ. 09.12.2010 O GODZ. 15:10 PRZED BIUROWCEM ANWILU
JUTRO TJ. 09.12.2010 O GODZ. 15:10 PRZED BIUROWCEM ANWILU ODBĘDZIE SIĘ PIKIETA W OBRONIE MIEJSC PRACY I PRZECIW DALSZEMU ROZKRADANIU I SPRZEDAŻY W KAWAŁKACH NASZEJ FIRMY. JEST TO INICJATYWA ODDOLNA I NIE PROWADZONA POD JAKIMKOLWIEK KIEROWNICTWEM . ZARZĄD ANWILU W DNIU DZISIEJSZYM JUŻ PODJĄŁ KROKI O WPROWADZENIU ZAKAZU PRZEBYWANIA POWYŻEJ...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Caps LockWłocławek
Zgodnie z angielska praktyką oceny sprawności samorządu
Zgodnie z angielska praktyką oceny sprawności samorządu lokalnego procentem bezrobocia na danym ternie ,na jaka ocenę Waszym zdaniem zasługuje ,,nasz'' włocławski samorząd..... ?
Komentarzy2
Wyświetleń937
Śledzących1
Ocena2
Mam pytanie gdzie w tym roku odbywa sie sylwester ? Moze mi
Mam pytanie gdzie w tym roku odbywa sie sylwester ? Moze mi ktos napisać .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DariaWłocławek
Proszę przeczytać...bardzo ważne...niektórzy w to nie
Proszę przeczytać...bardzo ważne...niektórzy w to nie wierzyli..no to macie dowody...pomyślcie co robią z nami teraz...już czas... http://wolnemedia.net/nauka/bron-biologiczna-byla-testowana-na-milionach-brytyjczykow/
Komentarzy3
Wyświetleń976
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Jak już pan Chmielewski tak tytułuje na sesji RM panią
Jak już pan Chmielewski tak tytułuje na sesji RM panią Borowiak, to niech cały tytuł poda - dr pedagogiki religii, pozdrawiam panią nauczycielkę. Poza tym w przestrzeni publicznej tytułów się nie wymienia, wymienia się je tylko na płaszczyźnie naukowej lub typowo zawodowej, związanej z tytułem naukowym.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AniaWłocławek
Bardzo pilnie szukam bardzo dobrego urologa ,bardzo proszę o
Bardzo pilnie szukam bardzo dobrego urologa ,bardzo proszę o pomoc,prywaynie.
Komentarzy15
Wyświetleń19K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ElaWłocławek
Trzeba odróżnić ziarno od plew i trzeba przyznać, że za
Trzeba odróżnić ziarno od plew i trzeba przyznać, że za Prezydentem Pałuckim głosowało ponad 60% prawdziwych mieszkańców Włocławka . Ci co nie poszli na wybory,z pewnymi wyjątkami stanowią dla miasta wartość zerową. Muszą oni zdawać sobie sprawę, że wszystko jest do sprawdzenia, a szczególnie ich stwierdzenie...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Wygrali we Włocławku "potomkowie" partyjnych analfabetów-
Wygrali we Włocławku "potomkowie" partyjnych analfabetów- byłych dyrektorów,kierowników i pośredniej maści sekretarzy zakładowych którymi Komitet Miejski PZPR we Włocławku obsadzał w okresie powojennym ważniejsze stanowiska. Jednym z nich był zwany "Kocim Łbem" niekumaty sekretarz w Zakładach Boma,który dyktując sekretarce...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez cyklistaWłocławek
Ludzie czy wy widzieliście ten ostatni spot reklamowy
Ludzie czy wy widzieliście ten ostatni spot reklamowy Zbonikowskiego, w którym pokazał nasze miasto jako slamsy, brud i z jak najgorszej strony. Panie Zbonikowski, czy nie byłoby panu wstyd rządzić takim miastem?
Komentarzy3
Wyświetleń991
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~123/////Włocławek
Te 65% co nie poszło do urn, po prostu nie chciało żadnych
Te 65% co nie poszło do urn, po prostu nie chciało żadnych zmian w mieście a tzn, że poparli Prezydenta Andrzeja Pałuckiego i taka jest prawda. Z tych 65% żadna osoba nie uwierzyła w Zbonikowskiego i nie chcieli go na prezydenta i nie chcieli zmiany i stało się bardzo dobrze!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LubianekWłocławek
Zbonikowski się ośmieszył stając w szranki z Prezydentem
Zbonikowski się ośmieszył stając w szranki z Prezydentem Pałuckim.Liczył na głupotę ludzi ale sprzeliczył .Zbłaźniła się też CW.Wstyd panowie. Wstyd.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RamboWłocławek
Głosowaliście na Zbonikowskiego ,lub Pałuckiego , a tak
Głosowaliście na Zbonikowskiego ,lub Pałuckiego , a tak naprawdę Wiecie na jakie KONKRETY GŁOSOWALIŚCIE ? Pomyślcie ,czy za 4 lata macie ustawowe prawo iść i rozliczyć te ,,góry obietnic''- NIE , BO NIE PRZEWIDUJE TEGO USTAWODAWSTWO ,więc są to ,,bezkarne obietnice '' , a Wy jesteście tylko MANIPULOWANYMI PRZEDMIOTAMI ,a nie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Kto odśnieża SM Południe.To jest tragedia.Panie PREZESIE
Kto odśnieża SM Południe.To jest tragedia.Panie PREZESIE weź ię pan do pracy,bo jak nie to my pomożemy Panu opuścić przyspawany stołek
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~EvaWłocławek
Zwycięzców jest trzech - Miasto Włocławek (czytaj
Zwycięzców jest trzech - Miasto Włocławek (czytaj mieszkańcy),Andrzej Pałucki i SLD, koniec kropka. Wszystko poza tym to tylko brednie!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiSuarekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA