Forum Włocławek

Do Mosci Szujaowatosci... ahh szuja szuja pamietam jak
Do Mosci Szujaowatosci... ahh szuja szuja pamietam jak jeszcze pisales na Q4 teraz tutaj widze sie zadomowiles, ale najlepiej Ci by bylo w PRLu pewnie co?? tesknisz?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
Kto ogladał wczorajszy reportaż z okolic Sandomierza ,już
Kto ogladał wczorajszy reportaż z okolic Sandomierza ,już chyba nie ma wątpliwości ,że pomoc szajki Donalda dla powodzian to wierudne kłamstwa .Ci ludzie nie mieszkają o tej porze w barakach i przyczepach z własnej woli, nie piorą w miskach i nie taplaja się w błocie po pachy ,bo tak lubią .Podobnie jest w okolicach Płocka . Teraz ...
Komentarzy3
Wyświetleń912
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Jest tu na forum i na innym cyklista.Najpierw porusza dany
Jest tu na forum i na innym cyklista.Najpierw porusza dany temat a jak mu brakuje argumentów milknie zamiast przyznać rację. Pisze o skrzyni manualnej a auto ma automatyczną itd.Nie dotyczy to tylko mnie.Nawet hamulec myli ze sprzęgłem.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ArystomWłocławek
Widzieliście jak pięknie się faceci całowali na sesji?
Widzieliście jak pięknie się faceci całowali na sesji? Starzy PZPR-owcy cmokali się jak Breżniew z Honekerem, myślałem, że nie wyrobię, ubaw po pachy. I niech mi ktoś powie, że to nie są ludzie z poprzedniej epoki. Ani to rodzina, ani to bliscy wspólnicy jakiegoś interesiku, co to ma być, że urzędnicy takie cyrki urządzają? W...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~UHTWłocławek
Burdel i bałagan na osiedlu SM Południe. Kto uprzątnie
Burdel i bałagan na osiedlu SM Południe. Kto uprzątnie śnieg,nie ma jak parkować samochodów.Panie prezesie już po wyborach niech weżmie się pan do pracy a nie przygotowuje nowe podwyżki przy udziale niesprawnej rady nadzorczej.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SpółdzielcyWłocławek
Przypomnę swoje pytanie -o co bedzie pierwsza kłutnia nowej
Przypomnę swoje pytanie -o co bedzie pierwsza kłutnia nowej rady miasta -no i o co chodziło ? Nie o ,,oczadziałych wyborców'' ,ale o STOŁKI ....JELENIE I OWCE -DO ROBOTY -,,WYBRAŃCY'' -DO KASY .A NAIWNI WŁOCŁAWIACY CHODZĄ I GŁOSUJĄ ....i myślą ,że wybierają .....
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Ciekawą spostrzeżenia znalazłem w internecie: "Arizona
Ciekawą spostrzeżenia znalazłem w internecie: "Arizona bełt: Tak wczoraj siedziałem przed moim nowym TV LED 3D 46” i patrzyłem na CW. I siedzę, i patrzę, i nie wierzę. Więc dalej siedzę, i patrzę, siedzę, i patrzę, a tam Horonziakowa siedzi, i gada do mnie. Potem zaczęła na mnie krzyczeć i machać łapkami i grozić mi...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TomekWłocławek
Boże jak ten ryży traktuje ludzi .Ryże to jednak wredne a
Boże jak ten ryży traktuje ludzi .Ryże to jednak wredne a jak jeszcze solidaruch. http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/oburzenie-po-spotkaniu-z-tuskiem-pytania-byly-czyt,1,4079492,wiadomosc.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Po tym jak prezydent elekt z Oświęcimia Jacek Grosser
Po tym jak prezydent elekt z Oświęcimia Jacek Grosser trafił do szpitala/3-krotnie reanimowany-57 lat/zachodzi pytanie. .Czy Pałucki w wieku 61 lat jest w pełni zdrowy do pełnienia funkcji? Czekamy na zaświadczenie o stanie zdrowia nowo wybranego.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~coolWłocławek
Człowiek który za swojej kadencji-pełniąc zaszczytną
Człowiek który za swojej kadencji-pełniąc zaszczytną funkcję prezydenta miasta -dopuścił się zaniedbań wynikających z nienależycie przygotowanej inwestycji jaka byłą trasa Królowej Jadwigi Przewodniczącym Rady Miasta Włocławka. Bo któż inny jak nie prezydent odpowiada za podległe mu służby i swoich zastępców. Jakie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
gdzie we Włocławku można kupować kosmetyki Revlona? małe
gdzie we Włocławku można kupować kosmetyki Revlona? małe sklepiki, które mają w ofercie Revlona, padają jeden po drugim. Rossmann nie prowadzi sprzedaży tej marki (kiedyś pojawiły się przez chwilę podkłady Revlona w tym sklepie i na tym koniec). Szkoda, że w naszym mieście jest taki problem z kupowaniem kosmetyków bardzo dobrej...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~fanka revlonaWłocławek
Wybór "zawodowej radnej" na v-ce w spadku po Horonziaku to
Wybór "zawodowej radnej" na v-ce w spadku po Horonziaku to już falstart na początku nowej kadencji "starego" prezydenta. Kolejna niespełniona nauczycielka i pseudo członek/obecnie SLD/,która nigdy nie pokazała się na zebraniu swojego koła. Zresztą ta niby partia wodzowska/tak ją nazwał krytycznie poseł Kalisz/ ma w nosie zwykłych...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SCNEEMANNWłocławek
Co sądzicie o takim pomyśle, żeby po oddaniu do użytku
Co sądzicie o takim pomyśle, żeby po oddaniu do użytku ulicy łączącej Kapitulną z Wieniecką MPK puściło autobus linii 25 łączącą Szpital z ulicą Dębową? Autobusy miałyby pętlę koło szpitala, skręcały w nowo budowaną ulicę, wjeżdżały w Kapitulną dalej Gajową, Zgodną, Fredry, rondo Falbanka i dalej w stronę Dębowej....
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MLPWłocławek
Widziałem, że budują NETTO na Kazimierza Wielkiego obok
Widziałem, że budują NETTO na Kazimierza Wielkiego obok Drumetu. Czy we Włocławku coś powstanie z obiektów handlowo-usługowych w 2011 r ? Co z działką przy Długiej, co z teren Grządziela na Żytniej, czy powstanie tak biurowiec z mallem, co z upadłym TESCO przy dworcu ? Co teren giełdy samochodowej na Toruńskiej, czy tam powstanie...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~telefereWłocławek
Witam serdecznie.Chciałam gorąco polecić warsztat na ulicy
Witam serdecznie.Chciałam gorąco polecić warsztat na ulicy Dobrzyńskiej 28 .Jestem kobietą i nie bardzo znam się na mechanice, więc dość często korzystam z tego typu usług. Warsztat, o którym piszę odwiedziłam wczoraj i jestem bardzo zadowolona.Warsztat jest naprawdę godny polecenia. Zdecydowanie najlepszy, najnowocześniejszy...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Jolanta BaranowskaWłocławek
Horonziakowi gula skacze, bo mógł zostać na stołku
Horonziakowi gula skacze, bo mógł zostać na stołku
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BOBIKWłocławek
Zatrzymajcie się na chwilę przeczytajcie ten tekst na
Zatrzymajcie się na chwilę przeczytajcie ten tekst na spokojnie...co niektórzy już go na pewno widzieli ale warto sobie go przypomnieć...szczerze polecam każdemu... "DEZYDERATA" "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech, i pamiętaj, jaki spokój można znaleźć w ciszy. O ile to możliwe, bez...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
po obserwacjach aury zimowej jeszcze tej jesieni moim zdaniem
po obserwacjach aury zimowej jeszcze tej jesieni moim zdaniem konsekwencje powinień ponieść Komendant Straży Miejskiej gdyż nie wywiązał sie on z obowiązku wynikajacego z ustawy o strażach miejskich dot. utrzymania czystości i porządku w gminie po raz kolejny klęska Pana emeryta dawno już pora aby pan JM udał się na zasłużony...
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~żmijaWłocławek
Dziś sluchałam radia Hit ,ludzie gosć mowi o czystości WC
Dziś sluchałam radia Hit ,ludzie gosć mowi o czystości WC na cmentarzu 1 listopada ,to ludzie brudzą a pózniej żądają czystości ,trzeba chodzić w pozostałe dni w roku to mozna wtedy ocenić utrzymanie ,ja jestem chociaz raz w miesiącu .
Komentarzy0
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~reni Włocławek
Zastanawiam się czy jednemu z zalogowanych na
Zastanawiam się czy jednemu z zalogowanych na forach-Cyklista odbiło całkiem ,czy tylko poraził go upadek Zbonikowskiego a może to jego synuś .Czyżby rodzinne pieprzenie w bambus i nacjonalizm.Stąd takie znienawidzenie żydów i komunistów.Dlaczego za tym cyklista nienawidzi socjalistów.Przecież tak naprawdę to nie Piłsudski...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ArystomWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA