Forum Włocławek

Ludzie Zbonikowski widzi we Włocławku same minusy, on sam
Ludzie Zbonikowski widzi we Włocławku same minusy, on sam po tych wypowiadanych idiotyzmach pewnie nie wierzy, że Włocławek uda się wg jego wizji wyciągnąć z bagna. Ten człowiek nie chce widzieć plusów, żyje w depresji chyba. Na Zbonia to nikt rozsądny nie zagłosuje!!!
Komentarzy0
Wyświetleń656
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PiSowski ZbaniakowskiWłocławek
Jak Zbonikowski zastanie prezydentem to może zostanę we
Jak Zbonikowski zastanie prezydentem to może zostanę we Włocławku ale jak wygra Pałucki to nie mam czego tu szukać. Apeluję do wszystkich młodych - zróbmy coś żeby o Włocławku przestało się mówić komuchowo !!!!!! Zagłosujmy na Zbonikowskiego - byłam na jego spotkaniu przedwyborczym i zaimponował mi. Nareszcie coś innego a...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Ewa WłocławiankaWłocławek
Ach..ta debata Pan Pałucki wypiera się i mówi nieprawdę
Ach..ta debata Pan Pałucki wypiera się i mówi nieprawdę w Żywe oczy Przecież to on zlikwidował kujawiaka byliśmy w II lidze na orliki boiska dostaliśmy dofinansowanie od rządu służył w MO i to jest Fakt i po co on tyka sprawy osobiste i rodzinne i te sms-y też były raczej coś nie jasne odrazu pan Pałucki mógł...
Komentarzy0
Wyświetleń617
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Kto będąc Prezydentem zagwarantuje bardziej dynamiczny
Kto będąc Prezydentem zagwarantuje bardziej dynamiczny rozwój naszego miasta? Nie ukrywam, że cenię zasługi obecnego Włodarza,mogę się o nim wypowiadać jako o fachowcu w samych superlatywach, ale analizując obecną sytuację zastanawiam się na kogo oddać w nadchodzących wyborach głos bo: a/ drugi kandydat , o czym można było...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Pałucki zmiażdżył Zbonikowskiego w debacie TVK! Tak
Pałucki zmiażdżył Zbonikowskiego w debacie TVK! Tak trzymać. Tak samo będzie 5 grudnia.
Komentarzy0
Wyświetleń583
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jacaWłocławek
Kampania Pana Pałuckiego to propagadna sukcesu z PRL.
Kampania Pana Pałuckiego to propagadna sukcesu z PRL. Kolejna zmarnowana kadencja z sld - szkoda będzie dla miasta i ludzi. Pan Prezydent nie żadnych osiągnieć, które wyciągałyby Wlocławek z zapaści. Program wyborczy oceniam jako bardzo zaściankowy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kamil realnyWłocławek
Dlaczego prezydent mówi nieprawdę, my kibice pamiętamy,
Dlaczego prezydent mówi nieprawdę, my kibice pamiętamy, że jak był Kujawiak to były super mecze, ale odkąd został Pałucki stadion zieje pustką i po co kłamać.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kibicWłocławek
jak to się stało, że w momencie wejścia na antene debaty
jak to się stało, że w momencie wejścia na antene debaty między pałuckim, a Zbonikowskim ogłoszono, że pałucki ma 63% poparcia sms, a Zbonikowski 36% ????
Komentarzy3
Wyświetleń975
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~oszustwo w tv kujawyWłocławek
Mieszkam przy ulicy Fredry przy, której zlikwidował pan
Mieszkam przy ulicy Fredry przy, której zlikwidował pan miejsca parkingowe. Ewidentnie pan mówi nieprawdę, więc nie jest pan dla mnie wiarygodny... Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. może jeszcze jakieś sensacje wstyd, wstyd, wstyd, zniżył się pan do poziomu swoich kolegów propagandzistów...
Komentarzy0
Wyświetleń637
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZniesmaczonyWłocławek
kto z WAS ODRÓŻNI CZŁOWIEKA SŁÓW OD CZŁOWIEKA CZYNÓW!!!
kto z WAS ODRÓŻNI CZŁOWIEKA SŁÓW OD CZŁOWIEKA CZYNÓW!!!
Komentarzy0
Wyświetleń638
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MATYLDA BRACKAWłocławek
Kto odśnieża osiedle południe. To farsa.Może wielmożny
Kto odśnieża osiedle południe. To farsa.Może wielmożny pan prezes i rada nadzorcza chwycą za łopaty.Pracujecie za nasze pieniądze.
Komentarzy3
Wyświetleń972
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RybaWłocławek
no, TVK dzisiaj ewidentnie pokazała, za kim idzie - tfu!!!!
no, TVK dzisiaj ewidentnie pokazała, za kim idzie - tfu!!!! z taką telewizją! wszystko ustawione pod pałuckiego, prawdopodobnie pytania też wcześniej znał ... dobrze, że tej telewziji nie oglądam
Komentarzy0
Wyświetleń849
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~żenująca debataWłocławek
Oglądam debatę na TV Kujawy i boki zrywam. Zbonikowski
Oglądam debatę na TV Kujawy i boki zrywam. Zbonikowski okazuję się tłem dla Andrzeja Pałuckiego.ANDRZEJ JESTEŚ WIELKI,pokazałeś całe oblicze Zbonia. To bardzo mały człowieczek jak on został posłem.Wstyd mi że ten człowiek reprezentuje nas w Sejmie.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TROJANWłocławek
LEPIEJ UNIKAĆ RAZ CHYBIONEGO STRZAŁU ,NIŻ TRAFIĆ W CEL
LEPIEJ UNIKAĆ RAZ CHYBIONEGO STRZAŁU ,NIŻ TRAFIĆ W CEL STO RAZY I STAWAĆ NA MONSTRUM GŁUPOTY.
Komentarzy0
Wyświetleń615
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MATYLDA BRACKAWłocławek
Oj panie zbonikowski! Nie podobają mi się pana metody
Oj panie zbonikowski! Nie podobają mi się pana metody dojścia do władzy! zamiast walczyć na programy i na wiedzę pan szkaluje ludzi! Nie ma pan szacunku do innych i pan twierdzi że jest pan ponad podziałami i nie utozsamia się z partią!? Kłamie pan w żywe oczy! I ma pan czelność kandydować na taki urząd! Tylko ze już wszyscy...
Komentarzy0
Wyświetleń590
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Chciałabym się dowiedzieć dlaczego,odcinek scieżki
Chciałabym się dowiedzieć dlaczego,odcinek scieżki rowerowej od ulLeśnej do ul Piaski nie jest nigdy odśnieżany przez żadne służby.
Komentarzy2
Wyświetleń824
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ala Włocławek
Pan Pałucki w debacie powiedział, że młodym we
Pan Pałucki w debacie powiedział, że młodym we Włocławku coraz lepiej się żyje, że nasze miasto nie jest zadłużone,a bezrobocie(jakie bezrobocie?)- to chyba jakiś żart! zastanawiam się jak można tak mówić. Ludzie lepszym prezydentem będzie ZBONIKOWSKI - dajmy mu szanse.
Komentarzy4
Wyświetleń992
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PolkaWłocławek
Może by tak radni (były radny i obecny) zrobili powtórkę
Może by tak radni (były radny i obecny) zrobili powtórkę z odsnieżania, bo znowu Włocławek śniegiem zsypany...
Komentarzy0
Wyświetleń602
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZimaWłocławek
Dodaje definicje nowomowy (jezyk ktorym na debacie posluzyl
Dodaje definicje nowomowy (jezyk ktorym na debacie posluzyl sie Palucki) Zrodlo:http://pl.wikipedia.org/wiki/Nowomowa
Komentarzy0
Wyświetleń599
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
Ale się uśmiałem słuchając wywodów radnych SLD o
Ale się uśmiałem słuchając wywodów radnych SLD o kupowaniu głosów, jak dokładnie chłopcy wiedzą gdzie muszą pilnować. Sprawdźcie kto wszedł do Rady ze Śródmieścia i z Kazika.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WładekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA