Forum Włocławek

Prosba do moderatora Portalu aby byl APOLITYCZNY i w zaden
Prosba do moderatora Portalu aby byl APOLITYCZNY i w zaden sposob nie lobbowal na rzecz kandydatow na PREZYDENTA (nawet jesli jest to sprzeczne z jego wewnetrznymi preferencjami). Dziekuje.
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sumienieWłocławek
Zbonikowski,nie rób ludziom wody z mózgu,i nie mów ŻE
Zbonikowski,nie rób ludziom wody z mózgu,i nie mów ŻE PIŁKA NOŻNA padła za czasów Pałuckiego,twój kolega przez przypadek "wielki dyrektor małej firmy "nijaki Chmielewski, klepnął na jednej ze sesji RM.tą bzdurę a wy powtarzacie.To Skrzypek,kopał piłkę,i krzyczał 1 liga,aż go zrobili w tzw.konia,i przenieśli drużynę do...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JanWłocławek
Szokuje mnie to, że człowiek, który jechał po spożyciu i
Szokuje mnie to, że człowiek, który jechał po spożyciu i mógł kogoś zabić startuje na prezydenta. To byłby wstyd dla Włocławka.
Komentarzy0
Wyświetleń604
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~balonWłocławek
Zastanawia mnie jaką moralność ma kandydat PiS skoro
Zastanawia mnie jaką moralność ma kandydat PiS skoro pozwala, aby w jego reklamach wyborczych były kłamstwa o podatkach albo wzroście opłat za usługi komunalne. I jemu marzy się prezydentura? Szok.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~xyzWłocławek
Wczoraj pod plakatem jednego z kandydatów do samorzadu
Wczoraj pod plakatem jednego z kandydatów do samorzadu dwóch emerytów zastanawiało się -ILE TRZEBA ZARABIAĆ BY W CIĄGU ROKU KUPIĆ SOBIE MIESZKANIE I DOMEK .Pytanie padło w kontekście wezwania przez Urząd Skarbowy w sprawie rozliczenia zakupu leków przez jednego z nich .No ile trzeba zarabiać by kupić mieszkanie i domek ?
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Mam olbrzymi szacunek dla Zbonikowskiego za to ze z glowy
Mam olbrzymi szacunek dla Zbonikowskiego za to ze z glowy podczas STRESU potrafil ODTWORZYC definicje, o ktore podczas debaty zapytal go PALUCKI. SZACUN ja bym tak nie potrafil.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~studentWłocławek
Słuchajcie, To jest naprawde straszne. Schronisko dla
Słuchajcie, To jest naprawde straszne. Schronisko dla zwierząt we Włocławku to jest jakis absurd, mamy teraz ciezkie warunki pogodowe co za tym idzie bezdomne zwierzeta sa skazane, na mroz, na cierpienie, odmrozenia i glod a wloclawskie schronisko co robi? nic, nie odbiera tel,nie wpuszcza na swoj teren, nie przyjerdza po zwierzeta i jeszcze...
Komentarzy1
Wyświetleń796
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~asiaWłocławek
Panie pośle i pan chce był prezydentem miasta pijaków i
Panie pośle i pan chce był prezydentem miasta pijaków i ludzi zacofanych, którzy mieszkają w dziurze!? Wstyd, ze powiedział pan takie rzeczy w tv bydgoszcz! Nawet nie wypada panu jako posłowi mówic takie rzeczy! Przyniósł nam pan wstyd!
Komentarzy3
Wyświetleń930
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~urażonaWłocławek
Obejrzałem debatę kandydatów w TVB i TVK. Widać jasno,
Obejrzałem debatę kandydatów w TVB i TVK. Widać jasno, że Zbonikowski z PiS bazuje tylko na krytyce. Nie ma chłopina nic konkretnego do powiedzenia.
Komentarzy2
Wyświetleń979
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kiperWłocławek
Pewnie CW traci ostatnich widzów, bo nie wyobrażam sobie,
Pewnie CW traci ostatnich widzów, bo nie wyobrażam sobie, aby ludzie chcieli słuchać i oglądać takie brednie i naciągane informacje, jakie tam pokazują. Dla mnie ta stacja kreująca rzeczywistość jakby na czyjeś zamówienie (a z programu jasno wynika, na czyje), już nie istnieje.
Komentarzy1
Wyświetleń655
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~tomWłocławek
PiS-owskie metody propagandowe są po prostu odrażające.
PiS-owskie metody propagandowe są po prostu odrażające. Szkoła Kaczyńskiego, nie ma co. Rządy takich ludzi to koniec Włocławka. Niedługo pewnie by wyszli na ulice z pochodniami. Nie daj Boże! Wybieram pałuckiego.
Komentarzy2
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~karolWłocławek
Uwaga na internetowych oszustów .Dziś dostałem akurat
Uwaga na internetowych oszustów .Dziś dostałem akurat podobnego maila więc poszukałem i okazało się że....:http://www.drogowskaz.com.pl/2009/07/24/wygrales-weekend-dla-dwojga-uwazaj-bo-to-moze-byc-oszustwo/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~...Włocławek
APEL. Zbliza sie 2 TURA wyborow 5 grudnia, bardzo Was
APEL. Zbliza sie 2 TURA wyborow 5 grudnia, bardzo Was prosze aby pomimo mrozow i zlej pogody wybrac sie do urn i zaglosowac, dla dobra Wloclawka i Nas mieszkancow.
Komentarzy4
Wyświetleń951
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sumienieWłocławek
Dziekuje za uswiadomienie A wiec jednak!, Palucki to byly
Dziekuje za uswiadomienie A wiec jednak!, Palucki to byly milicjant i metody prowadzenia kampanii wyborczej sa takie... przykre to. Wobec tego Zaglosuje na Zbonikowskiego!
Komentarzy0
Wyświetleń636
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PiotrekWłocławek
Debata w TV Kujawy Palucki chcial rzeczowej, merytorycznej
Debata w TV Kujawy Palucki chcial rzeczowej, merytorycznej dyskusji, a zamiastego gadal o Cyprze i stosowal tylko jemu znana NOWOMOWE, DLATEGO ZBONIKOWSKI go PRZEWYZSZYL!
Komentarzy0
Wyświetleń652
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KarolWłocławek
Moim zdaniem szansa dla Wloclawka jest tylko w NOWYM i
Moim zdaniem szansa dla Wloclawka jest tylko w NOWYM i RZECZOWYM spojrzeniu na PROBLEMY Wloclawka i Wloclawian dlatego wybiore 5 grudnia Zbonikowskiego.
Komentarzy1
Wyświetleń701
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TamaraWłocławek
Ale lipne niby poparcie dostał Zbonikowski od marszałka
Ale lipne niby poparcie dostał Zbonikowski od marszałka Całbeckiego. Całbecki powiedział szczerze w radio i telewizji, że zrobił to na prośbę posłanki Kopaczewskiej. A z prezydentem Pałuckim bardzo dobrze mu się współpracuje i pojechał do Pałuckiego.
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~poWłocławek
Zbonikowski nie ma szans z Pałuckim, jeśli chodzi o wiedzę
Zbonikowski nie ma szans z Pałuckim, jeśli chodzi o wiedzę i przygotowanie do zarządzenia miastem. Kandydat PiS potrafi tylko politykować. A tego nam nie potrzeba. Przecież ten facet pracą się nie skalał. Co on umie? W radio powiedział, że organizował happeningi czy coś. Śmiechu warte.
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~studentWłocławek
Odczucia po debacie... Moim zdaniem DEBATA w TVP Bydgoszcz
Odczucia po debacie... Moim zdaniem DEBATA w TVP Bydgoszcz ewidentnie pokazala, ze uprawianie klasycznej NOWOMOWY (czyli jezyka uzywanego w PRLu, majacego wypaczyc rzeczywistosc i ukazac ja w sposob falszywy) przez Paluckiego w nowoczesnym, dynamicznie rozwijajacym sie kraju czyli POLSCE, skazana jest na PORAZKE. Zbonikowski to czlowiek...
Komentarzy1
Wyświetleń704
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TesciowaWłocławek
Ja od piętnastu lat wstaję o 5 rano, aby zdążyć do
Ja od piętnastu lat wstaję o 5 rano, aby zdążyć do pracy. A Zbonikowski z PiS działa sobie tylko politycznie i żyje w luksusie za diety z naszych podatków. Niech wreszcie idzie do normalnej pracy, może do jakiejś knajpy, bo lubi imprezować ( jak na Cyprze) niech zobaczy co to znaczy prawdziwe życie, a nie tylko politykowanie. Moim...
Komentarzy1
Wyświetleń764
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pracownikWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA