Forum Włocławek

Rekomendacja marszałka. Trzeba być bardzo
Rekomendacja marszałka. Trzeba być bardzo zdeterminowanym aby z taką euforią traktować i rozgłaszać zachowanie marszałka Całbeckiego. Czy mógł coś innego zrobić marszałek przyparty do muru? Otóż innego wyjścia nie miał i wybrnął z tego bardzo dyplomatycznie. Przede wszystkim uczciwie. Najlepiej niech sam to...
Komentarzy0
Wyświetleń547
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Andrzeju ..... drzewka to nie wszystko;) spij dobrze...
Andrzeju ..... drzewka to nie wszystko;) spij dobrze... sprawiedliwość idzie po ciebie
Komentarzy0
Wyświetleń618
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sosWłocławek
Cos pozytwnego w naszym miescie,od jakiegos czasu obserwuje
Cos pozytwnego w naszym miescie,od jakiegos czasu obserwuje poczynania klubu judo-Olimpijczyk,widze wyniki zawodnikow super,dzieciaki zdobywaja medale,rozwijaja sie,promuja Włocławek. Wiec mozna jak sie chce duzo zalezy od ludzi ,brawo Pani Aneta Szczepanska i zespol klubu-oby tak dalej mimo tych ciezkich czasow tak trzymac. Miasto powinno...
Komentarzy1
Wyświetleń773
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kibicWłocławek
Audycja w TV KUJAWY Wlasnie zobaczylem wiadomosci w TVKujawy
Audycja w TV KUJAWY Wlasnie zobaczylem wiadomosci w TVKujawy i ciekawi mnie ile jeszcze zna okreslen tego samego Kuzniewicz (Cypr, po pijanemu... zacial sie widac brak wiedzy) ahh po co Wloclawianie GO wybierali brak AKTYWOWI PALUCKIEGO jakichkolwiek logicznych argumentow, a ze Zbonikowski na szyldach UMIESZCZA FAKTY to boli ich to o TYM WOLELI...
Komentarzy1
Wyświetleń835
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
PiSowski Zbonikowski jest zdeterminowany do zmian? Pytannie
PiSowski Zbonikowski jest zdeterminowany do zmian? Pytannie tylko czy do dobrych! Ja w to wątpię i zagłosuję na Prezydenta Andrzeja Pałuckiego, bo wiem po 4 latach jego rządów w mieście, że potrafi ściągać dla miasta pieniądze!!!
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KamilaWłocławek
co sądzicie o działaniu służb drogowych????????????czy
co sądzicie o działaniu służb drogowych????????????czy radzą sobie odpowiednio na drogach parkingach i chodnikach......
Komentarzy3
Wyświetleń923
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
Coś jeszcze zapodam z okazji Andrzejek i toczącej się tu
Coś jeszcze zapodam z okazji Andrzejek i toczącej się tu obecnie "debaty" n.t. naszego miasta. B. dużo zdjęć Włocławka współczesnego (na dół). Włocławek przedwojenny oraz filmy o Włocławku (do góry). No i gdzieniegdzie komentarze na temat naszego grodu, tzn. opinie nie Włocławian. No cóż, oceńcie sami....
Komentarzy2
Wyświetleń943
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Chciałbym zauważyć że zagrywka kolegów pana Pałuckiego
Chciałbym zauważyć że zagrywka kolegów pana Pałuckiego z wpisywaniem minusów każdemu kto nie popiera to nietrafiony pomysł i nie zmieni on nastawienia i motywacji ludzi którzy chcą zmian...i na pewną nie pozwolą by pozostało jak jest. Jeśli jesteście inteligentni napiszcie swoje obiektywne zdanie a nie tylko minus bo to strasznie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Ale Osińscy załatwili swoich wyborców - lepiej gdyby
Ale Osińscy załatwili swoich wyborców - lepiej gdyby Dziengelewska przeszła a nie oni. Startowali z WWS a po wyborach nagle im się lewica spodobała? Nieładnie się bawicie.
Komentarzy0
Wyświetleń576
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Cholerka!! Byłbym zapomniał o tak ważnej sprawie!
Cholerka!! Byłbym zapomniał o tak ważnej sprawie! Wszystkim (potencjalnym) Andrzejom z naszego Forum |%| |%| |%| 100 lat! No to chluśniem bo uśniem;)))
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Poparłbym kandydata z lewicy - ale tylko człowieka czynu,
Poparłbym kandydata z lewicy - ale tylko człowieka czynu, który myślałby szeroko I N W E S T Y C Y J N I E, S Y S T E M O W O, a nie przez pryzmat jakiejś drobnicy: utwardzania osiedlowych ulic dojazdowych. Co to za osiągnięcie te ulice....? i ta karykatura fontanny na Zielonym Rynku.....? Nowoczesne zarządzanie miastem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obiektywnieWłocławek
Redakcja portalu prosi użytkowników o nie powielanie i nie
Redakcja portalu prosi użytkowników o nie powielanie i nie spamowanie tych samych wpisów. Uporczywe i powtarzające się w kółko wpisy będą kasowane. Pozdrawiamy
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez wloclawek.info.plWłocławek
Pałucki też brnie w swoje porojone pomysły-typu przebudowa
Pałucki też brnie w swoje porojone pomysły-typu przebudowa stadionu osir za spore mln czy puszczenie kolejnej trasy na południu gdzie 300m dalej na fredry już trasa jest-a tak ani cyrku ani wesołego miasteczka.
Komentarzy1
Wyświetleń679
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pablo s.Włocławek
Wczoraj Widziałem Bardzo dużo odśnieżarek Ale z
Wczoraj Widziałem Bardzo dużo odśnieżarek Ale z Podniesionym pługiem :D:D
Komentarzy1
Wyświetleń853
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Podobno marszałek województwa Całbecki poparł
Podobno marszałek województwa Całbecki poparł Zbonikowskiego tylko dlatego żę prosiła go o to poseł Kopaczewska i wywiązuje się w ten sposub z obietnicy. Jednocześnie powiedział że z obecnym prezydentem Pałuckim współpracowało mu się bardzo dobrze i złego słowa nie może powiedzieć o Pałuckim!!! To po co zmieniać!!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń965
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kilerWłocławek
Wloclawek nie stac na BIERNOSC PALUCKIEGO, nie stac Nas na
Wloclawek nie stac na BIERNOSC PALUCKIEGO, nie stac Nas na kolejna szanse/szansy dlatego ja POMOGE Wloclawkowi i wybiore Pomoc-Zbonikowskiego.
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TadeuszWłocławek
Pani Borowiak,kto oddał na panią te głosy,jak p.mówi
Pani Borowiak,kto oddał na panią te głosy,jak p.mówi takie głupoty typu,to nie prezydent przekazał szkołę na potrzeby MZOZ,tylko rada ,prze wyborami mówiła p.że prezydent nic by nie zrobił w tym mieście,gdyby nie rada.Od tego jest rada aby uchwalała budżet,na propozycje prezydenta.Pani może się chwalić,jaka to...
Komentarzy2
Wyświetleń789
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jan.Włocławek
Słuchałem dziś debaty prezydenckiej w radiu PIK i
Słuchałem dziś debaty prezydenckiej w radiu PIK i odniosłem wrażenie że kandydat Zbonikowski nie ma pomysłu na rządzenie miastem. Na pytania zawadane przez redaktorki opowiadał zwykle krytykując poczynania obecnego prezydenta Pałuckiego. Co innego Pałucki odpowiadał mądrze i rzeczowo. Ja jużiem kogo wybiorę oczywiście Pałuckiego.
Komentarzy1
Wyświetleń697
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Obiektywnie Wloclawek dla POKOLEN* (* tylko kolesiow i
Obiektywnie Wloclawek dla POKOLEN* (* tylko kolesiow i dzialaczy SLD) Ja wybiore Zbonikowskiego gdyz chce ON BYC KANDYDATEM WSZYSTKICH WLOCLAWIAN, Palucki takiej checi Nie deklaruje.
Komentarzy3
Wyświetleń840
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MrTrueWłocławek
A ja postawie na Zbonikowskiego gdyz potrafi rozmawiac a nie
A ja postawie na Zbonikowskiego gdyz potrafi rozmawiac a nie buczy jak Palucki, ktory bardzo sie obraza!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pabiedzWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA