Forum Włocławek

AAAAaaa juz wiem o co chodzi Paluckiemu!!! Jemu WCALE nie
AAAAaaa juz wiem o co chodzi Paluckiemu!!! Jemu WCALE nie zalezy na tym aby bylo wiecej miejsc pracy... Dlaczego? spytacie... ano dlatego iz im mniej NAS Wloclawian tutaj tym latwiej cos tam dac/kupic Nas! Zauwazcie jak trudno osiagnac by mu bylo wynik I tury gdyby wiecej LUDZI GLOSOWALO... rozumiecie juz? Dlatego w jego mniemaniu mniej...
Komentarzy3
Wyświetleń946
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~temidaWłocławek
Gdzie jest główny architekt miasta? Dlaczego dano
Gdzie jest główny architekt miasta? Dlaczego dano pozwolenie na budowę nowego budynku przy skrzyżowaniu , przecież tutaj mógłby powstać piękny zjazd z mostu na ul. Wyszyńskiego, co rozwiązało by w znacznym stopniu problem komunikacyjny. Czy nie można wstrzymać tej budowy?, czy nie można poszerzyć drogi zjazdowej z mostu ...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Jak myslicie? co bedzie robil teraz kompetyntny pan
Jak myslicie? co bedzie robil teraz kompetyntny pan Debczynski z WWS? Etat w radzie padl no jak sobie miasto teraz poradzi...? Szkoda ze nie wszyscy etatowcy odpadli no ale cos juz sie dzieje. Pozyjemy ,podliczymy za lat 4 maja zielone swiatlo...narazie!!!!
Komentarzy1
Wyświetleń672
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
z dwojga złego wolę zbonikowski niż komucha, za każdym
z dwojga złego wolę zbonikowski niż komucha, za każdym razem będę skreślał reelektów, w szczególności z zawodu Prezesa Bazy Sp. z o.o., Dyrektora Szpitala itp. aż znajdzie się ktoś pokroju prezydenta Dutkiewicza !!! Gdyby tylko wyborcy zaczeli myśleć ...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~alfWłocławek
Kaczy Dyrektor PiS chce kontrolować Internet!? Zatem ambitne
Kaczy Dyrektor PiS chce kontrolować Internet!? Zatem ambitne Pisuary czyli tzw. Poseł będzie pierwszy aby się wykazać że kontroluje Internet w mieście. Życzę powodzenia tym wszystkim, którzy dalej popierają narodowo-socjalistyczną retorykę tego ugrupowania. Ein Kaczor! Ein Melex! Ein WORD! czyli Ein Zwei Drei
Komentarzy0
Wyświetleń652
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AgitatorWłocławek
Oferty pracy a Palucki SLD Przegladajac oferty pracy na
Oferty pracy a Palucki SLD Przegladajac oferty pracy na LOKALNYCH PORTALACH INTERNETOWYCH mozna zauwazyc TYLKO takie oferty: - konsultant/tka w firmie kosmetycznej oczywiscie bez umowy o prace zadnej takiej... - praca jako komiwojazer/akwizytor ( mlody dynamiczny zespol i szybkie zarobki takie tam...) - praca w domu chalupnicza np. skladanie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~temidaWłocławek
Nie! nie chce aby moje dzieci musialy wyjezdzac do innych
Nie! nie chce aby moje dzieci musialy wyjezdzac do innych miast oraz za granice za praca chce aby miejsca pracy mialy u NAS we Wloclawku. Nie chce aby tesknily i miesiacami sie nie widzialy z rodzicami. Chce tu godnie ZYC! Wybieram Zbonikowskiego, czlowieka serdecznego cieplego, kreatywnego i SLUCHAJACEGO mieszkajacych we Wloclawku ludzi!!!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MartaWłocławek
Forumowicze ,, spółdzielcy południowcy'' -kiedy zabieramy
Forumowicze ,, spółdzielcy południowcy'' -kiedy zabieramy się do zmobilizowania naszego leniuszka prezesika L.... (któremu podziękowaliśmy w wyborach) do dalszej ,jeszcze bardziej ,,wytężonej '' pracy za nasze pieniądze na rzecz NASZEGO osiedla ? Może jest okazja by czas kolesi i kumotrów odszedł w przeszłość ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
NIGDY WIECEJ PALUCKIEGO. Oddaj Pan nasze pieniadze, lepiej je
NIGDY WIECEJ PALUCKIEGO. Oddaj Pan nasze pieniadze, lepiej je wykorzystamy. Zaglosuje na Zbonikowskiego na pewno!
Komentarzy3
Wyświetleń923
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~franekWłocławek
Ciekawe co obiecał Pałucki Lebiedzińskiemu wzamian za
Ciekawe co obiecał Pałucki Lebiedzińskiemu wzamian za poparcie?
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~coolWłocławek
A w pięknych spotach Pana Andrzeja są głosy, że
A w pięknych spotach Pana Andrzeja są głosy, że Włocławek pozyskał najwięcej pieniędzy z UE w województwie, to chyba się w tej gazecie ktoś pomylił? http://grafik.rp.pl/grafika2/523099 czy ktoś jednak kłamie? Bo ja już nie wiem :(
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MisiakWłocławek
juz niedługo druga tura:) proponuje zaopatrzyc sie w
juz niedługo druga tura:) proponuje zaopatrzyc sie w pampersy;) bo bedzie zjazd jajami po brzytwie
Komentarzy0
Wyświetleń645
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sosWłocławek
weszlam dzisiaj do HALI tej blaszanej puszki przy KAMIENNYM
weszlam dzisiaj do HALI tej blaszanej puszki przy KAMIENNYM RYNKU i ...zbaranialam! koszmarnie wewnatrz wyglada> Brak smaku i estetyki razi w oczy zwlaszcza w tej nowej czesci po spozywczym>Ludzie! @! wiek a tam ...czas zatrzymal sie> Czy wlasciciel tegoz przybytku nie widzi ze zraza tym klientow? Ludzie nie chca juz bazarowych stoisk chca kupowac...
Komentarzy2
Wyświetleń784
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~poziomkaWłocławek
Pan poseł Zbonikowski już od 4 posiedzeń sejmu nie był
Pan poseł Zbonikowski już od 4 posiedzeń sejmu nie był widziany na wiejskiej w warszawie. A pieniążki do kieszeni lecą!!!! z naszych podatków.
Komentarzy2
Wyświetleń818
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Jeśli ktoś odrobinę interesuje się tym co się dzieje w
Jeśli ktoś odrobinę interesuje się tym co się dzieje w naszym mieście, obojętnie czy czerwony, zielony, pomarańczowy czy niebieski powinien podzielić mój pogląd że wyniki niektórych kandydatów to drwina z demokracji. Hi-hot z wyborców. Nie wiem czy się śmiać się czy płakać. Chyba że, faktycznie kolejny "Cud nad Wisłą"...
Komentarzy3
Wyświetleń895
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Nie wierzący w ......cudaWłocławek
Wowww, wczoraj miałam okazje przespacerować sie w okolicach
Wowww, wczoraj miałam okazje przespacerować sie w okolicach Zielonego Rynku/ Musiałam iść kawał drogi ciągiem dla pieszych, co było katorgą. Ta granitowa kostka to poroniony pomysł. Żeby w miarę komfortowo iść trzeba mieć co najmniej płaskie buty na podeszwie 1 cm grubości. Nierówno i ostro. Dzieci w wózku trzęsa sie jak...
Komentarzy3
Wyświetleń851
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Włocławianka77Włocławek
Arkadiusz Horonziak otrzymał 165 głosów w wyborach
Arkadiusz Horonziak otrzymał 165 głosów w wyborach samorządowych, a Sławomir Kukiełczyński, zwolniony dyrektor Włocławskiego Centrum Kultury 224 głosy. Obaj startowali w tym samym okręgu wyborczym. Dobrze, że społeczeństwo głosami zadecydowało, kto miał rację. Dziękuję, do widzenia.
Komentarzy4
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~IdźPreczWłocławek
Wiecie ile podwyzki dostali od Paluckiego prezesi spolek
Wiecie ile podwyzki dostali od Paluckiego prezesi spolek komunalnych?? >>>>>>>4 tys. pln dwa lata temu czyli 1/3 swojej pensji:)
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sosWłocławek
Proszę o odpowiedź popartą argumentami co takiego Pan
Proszę o odpowiedź popartą argumentami co takiego Pan Zbonikowski zrobił dla Miasta Włocławka będąc posłem????? Mając mandat mocujący do szerszych działań niz tylko w mieście.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bąbelWłocławek
PIS wygrał w dwóch woj i nawet tam nie będzie rządził
PIS wygrał w dwóch woj i nawet tam nie będzie rządził samodzielnie, bo zawiązały się koalicje PO+SLD+Samorząd. Tylko Włocławek będzie się wyróżniał na politycznej mapie Polski. No cóż pani poseł DK doprowadziła do tego, że już nigdy na PO NIE ZAGŁOSUJEMY / JEST TO DECYZJA KILKUNASTU ZNAJOMYCH W KTÓRYCH GRONIE...
Komentarzy4
Wyświetleń951
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KOBRAWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA