Forum Włocławek

Jest były Pan Pałucki który jest podlizuchem ludu,jet
Jest były Pan Pałucki który jest podlizuchem ludu,jet meleks Zbonikowski którego goni afera za aferą!!!I jest normalny zwykły człowiek pan Kazimierczak.Nie agitując,pracuję z tym panem prawie trzy lata i żeby nie on ta firma marnie by stała,każdy ma jakieś wady ale on jakoś daje radę!!!!!Myślę że jako prezydent będzie...
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~POwiecWłocławek
Towarzysz-kandydat na prezydenta miasta Włocławka Henryk
Towarzysz-kandydat na prezydenta miasta Włocławka Henryk I-kar dał upust swojej fantazji katastroficznej.Wypowiadając się dla telewizji TV "Kujawy" na zaporze włocławskiej stwierdził możliwość zalania Placu Wolności w przypadku "katastrofy"-tej budowli hydrotechnicznej. Twierdze kategorycznie,że takiej wody nie wyleli (w swoich...
Komentarzy2
Wyświetleń960
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez cyklistaWłocławek
Płock ma nową halę sportową za 81 mln.Podobną do naszej
Płock ma nową halę sportową za 81 mln.Podobną do naszej za 22 mln. http://www.nafciarze.pl/galeria/thumbnails.php?album=258&page=2
Komentarzy2
Wyświetleń825
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LolekWłocławek
Ogladam telewizje i przypadkiem natknalem sie na WYNIKI
Ogladam telewizje i przypadkiem natknalem sie na WYNIKI SONDAZU przedwyborczego na Prezydenta Miasta Wloclawka. Wynik 11% obecnego wlodarza Andrzeja Paluckiego kaze mi sadzic iz jako GOSPODARZ nie sprawdzil sie. Wysoki wynik kandydata Zbonikowskiego swiadczy o jasnosci umyslu MIESZKANCOW ktorzy chca wyrwac WLOCLAWEK z MARAZMU i SZAROSCI. Niech...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~HenrykWłocławek
Witam może zmienimy temat zapraszam wszystkich na mecz
Witam może zmienimy temat zapraszam wszystkich na mecz koszykówki juniorów Nowy Styl Włocławek- TKM Włocławek (derby) w dniu 20 sobota listopada w starej hali godzina 12 . niech nie zdominują wszystkiego wybory
Komentarzy0
Wyświetleń454
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~btWłocławek
Mam prośbę do forumowiczów -Jeśli ktoś z Was widział
Mam prośbę do forumowiczów -Jeśli ktoś z Was widział lub posiada konkretny autorski podisany własnoręcznie program wyborczy ktoregoś z kandydatów na prezydenta lub radnych serdecznie proszę o informację ,co to za kandydat .Proszę o to ponieważ z mojej skrzynki na listy na furtce , gdzie gromadzą się ulotki wyborcze woda leje...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Radny Kopyść przyznał w telewizji, że przebudowa jedynki
Radny Kopyść przyznał w telewizji, że przebudowa jedynki to była mądra decyzja No nareszcie ktoś z opozycji powiedział prawdę. Szkoda tylko, że nie wspomniał, że to zasługa prezydenta Pałuckiego.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Zachowanie kandydata PIS jest oburzające. Ja widziałem w
Zachowanie kandydata PIS jest oburzające. Ja widziałem w reklamie wyborczej jak dzieciaki wymachują długopisami najprawdopodobniej z napisem Łukasz Zbonikowski. A co na to dyrekcja szkoły? Jak mogli pozwolić na kampanię w szkole?! Tym powinien zająć się komisarz wyborczy.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~krytykWłocławek
Dobrze,że już niedługo 21 listopada,będzie koniec z
Dobrze,że już niedługo 21 listopada,będzie koniec z bzdurnymi ulotkami.Przeważnie,w każdej program typu;jestem włocławianinem.jestem żonaty,dzieciaty,i będzie miasto lepsze,a w domyśle, będę brał pokażną dietę.Otóż,jestem zdecydowanym przeciwnikiem brania jakichkolwiek pieniędzy,najwyżej ryczałty za dojazdy na sesje i...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Jan..Włocławek
PiSowski kandydat na prezydenta, wraz z trójką innych,
PiSowski kandydat na prezydenta, wraz z trójką innych, ogłosił „bunt" przeciwko mediom. Widać przenosi do Włocławka pisowski model działania. Wszyscy pamiętamy jak PiS obraził się na telewizję TVN...
Komentarzy1
Wyświetleń665
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~buntownikWłocławek
Dobra uwaga. CW mówi otwartym tekstem wprost namawiając do
Dobra uwaga. CW mówi otwartym tekstem wprost namawiając do głosowania na młodzieńca z Pis. I te materiały nie są oznaczone jąko płatne. To jest temat dla Krajowego Biura Wyborczego i kontroli z KRRiT.
Komentarzy2
Wyświetleń874
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cw24Włocławek
No i mamy kolejny skandal wyborczy z udziałem kandydata PIS.
No i mamy kolejny skandal wyborczy z udziałem kandydata PIS. Kilka lat temu bezprawnie wykorzystał na ulotkach w kampanii wyborczej zdjęcie ze sparaliżowaną kobietą. Po wyroku sądu musiał ją przeprosić. Teraz emituje w telewizji filmik wyborczy z udziałem dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 2. Z tzw. wizytą w tej szkole był 10...
Komentarzy1
Wyświetleń744
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ojciecWłocławek
Mam pytanie do kandydata PiS. Niech powie czy kiedykolwiek
Mam pytanie do kandydata PiS. Niech powie czy kiedykolwiek zatrzymano mu prawo jazdy za jazdę pod wpływem alkoholu, niech ujawni co zdziałał na Cyprze jeżdżąc na meleksie, niech powie czy bezprawnie wykorzystał w kampanii wyborczej zdjęcie ze sparaliżowaną kobietą i czy na podstawie wyroku sądu musiał ją przeprosić.
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pytanieWłocławek
Zbonikowski NIE ZAPOMNIAL o swojej szkole :-) Jestem pod
Zbonikowski NIE ZAPOMNIAL o swojej szkole :-) Jestem pod wrazeniem Zbonikowskiego ze odwiedzil swoja szkole gdzie sie uczyl. Rozmiawial z mlodzieza oraz uswiadamial im jak wazne jest pojscie na WYBORY. Taka postawa to WZOR do NASLADOWANIA. Stawiam na Zbonikowskiego :-)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~teacherWłocławek
SPOT wyborczy Paluckiego SLD a w nim ze zwrocone sa oczy
SPOT wyborczy Paluckiego SLD a w nim ze zwrocone sa oczy calej POLSKI: pytam jakiej? Napieralski i Olejniczak? hahahaha czyli pokazane osoby tylko z SLD SZOKI ;-)
Komentarzy2
Wyświetleń817
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SZOKIWłocławek
Dlaczego nikt z kandydujących w naszym mieście nie podejmie
Dlaczego nikt z kandydujących w naszym mieście nie podejmie się problemu budowy żłobków i przedszkoli, których wciąż brakuje. Dużo mówią, żeby ich wybrać a później zapominają. Po co więc wybierać ludzi z tak krótką pamięcią.Pan Zbonikowski jest już kilka lat posłem i też nic nie zrobił, żeby ludziom, którzy go wybrali...
Komentarzy2
Wyświetleń895
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~iwona379Włocławek
Rzecznik prasowy Paluckiego OBRAZILA SIE I NIE UDZIELILA
Rzecznik prasowy Paluckiego OBRAZILA SIE I NIE UDZIELILA INFORMACJI DZIENNIKARZOWI (wczoraj w tv dziennik). Jak takimi ludzmi otacza sie PALUCKI to ja DZIEKUJE mu za WSPOLPRACE! I postawie NA Zbonikowskiego on pewnie TRAFNIEJ dobierze sobie WLASCIWYCH LUDZI.
Komentarzy1
Wyświetleń763
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MaciekWłocławek
To dobrze, że kandydat PiS musi sprostować nieprawdę,
To dobrze, że kandydat PiS musi sprostować nieprawdę, które powiedział na konferencji prasowej. A już pewnie myślał, że mu się upiecze. Ciekawe tylko jak pójdzie do TVK skoro tak pluł na tę stację. Bo właśnie na antenie TVK sąd nakazał mu sprostować bzdurę, którą rozpowszechnił.
Komentarzy0
Wyświetleń539
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sprostowanie posłaWłocławek
Oburzyła mnie autoprezentacja Platformy obywatelskiej i jej
Oburzyła mnie autoprezentacja Platformy obywatelskiej i jej kandydata na prezydenta podczas wizyty we Włocławku ministra Grabarczyka z PO. Zasługę za budowę drogi numer 1 bezwstydnie przypisali sobie. A przecież to władze miasta, prezydent Pałucki, wywalczył dofinansowanie. Potwierdza się stara prawda, że sukces ma wielu ojców....
Komentarzy0
Wyświetleń824
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~nie POWłocławek
Widziałem prezydenta Pałuckiego na święcie
Widziałem prezydenta Pałuckiego na święcie Niepodległości, przemawiał. Ale pisowska telewizja oczywiście nie pokazała prezydenta, pokazała natomiast jego przeciwników. To nie mogło być przypadkowe. Skandal.
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~rodakWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA